Slazenger Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500

184,99 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Slazenger Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: White Stars Satıcı Ünvanı: OĞUZ AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440099546
    Bu ürün White Stars tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 polyester

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Slazenger Erkek Yelek ile Kombinler Daha Şık

Yelekler hem kombinlerin hem de mevsimlerin kurtarıcı rolündedir. İlkbahar, sonbahar ve kış aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Slazenger erkek yelek modelini ister spor isterseniz de şık parçalar ile kullanabilirsiniz. Sıcak tutma özelliğine sahip yeleklerin kol kısmı bulunmuyor. Dokusu ile kir tutmaz ve çok çabuk temizlenebilir yapıdadır. Gömlek veya kazaklar ile çok şık kombinler yapılabilir. Siyah rengi ile her renk tonuna kolaylıkla uyum sağlar. Renkleri canlı ve parlaktır. Dilerseniz sade tonlar seçebilir veya desenli kombinler ile canlandırabilirsiniz. Slazenger erkek siyah herman yelek en çok tercih edilen ve gri, beyaz, mavi başta olmak üzere her renk ile kullanılabilr. Özellikle erkek giyiminde sıkça tercih edilen siyah rengi modern tasarımı ile birleştiren yelek çeşidi ile tarzınızı en güzel şekilde yansıtabilir havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Tamamen zevkinize ve tarzınıza göre şekillenmektedir.

  • Slazenger
  • Su Tutmaz
  • Uzun Ömürlü Kullanım

Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500 Özellikleri

Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500 Özellikleri

Slazenger herman erkek yelek modeli kaliteli dokusu ve görünümü ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Herman yelek dayanıklı bir yapıya sahiptir. Çarpma veya sürtünme gibi durumlarda daha az hasar almayı sağlar. Özellikle kış aylarında yağmura ve kara karşı dayanıklı yapıdadır. Su tutmaz yapısı ile yağışlı havalarda ıslanmayı önler. 2 cep detayı ile birçok eşyayı bünyesinde barındırabilir. Cepler iki yanda olup geniş bir hacme sahiptir. Hem ellerinizi muhafaza edebilir hem de her türlü ihtiyaçlarınızı koyabilirsiniz. Şişme yelek olarak da bilinen ürün parlak bir görünüme sahiptir. Herman yelekler erkekler için kurtarıcı rolündedir. Dokusu ile kir tutmaz ve çok çabuk temizlenebilir yapıdadır. Üzerine gelen kir ve tozları bir bez yardımıyla kolaylıkla silebilirsiniz. Kalıcı leke veya kir izi bırakmaz. Renk değişimi ve solma olmaz.

Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500 Kullanımı

Erkek Siyah Herman Yelek St29ye001-500 Kullanımı

Slazenger erkek siyah herman yelek kullanımı konfor yaratan ürünlerden olmaktadır. Hem basit ve pratik kullanım hem de sağladığı avantajlar ile erkek siyah herman yelek st29ye001-500 kullananlar tarafından tam not almıştır. Yıkanması ve temizlenmesi kolay bir parçadır. Kaliteli dokusu ile yıpranma ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Soğuk havalarda hafifliği rahat kalıbı ve kurtarıcı parçalardan biridir. Spor şık giyinmeyi seven erkeklerin en çok tercih ettiği dış giyim parçalarından biri olan yelekler her kıyafet ile kombinlenebilir ve her tarza uyum sağlayabilir. Eşofman ve spor ayakkabılarla hafta sonu yürüyüşlerinin en çok tercih edilen parçalarındandır. St29ye001 yürüyüş ve doğa sporlarında tercih edilen hem pratik hem de sıcak tutan bir ürün olarak kullanım kolaylığı sağlar. Vücudu saran kesimi sayesinde oldukça havalı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Slazenger Erkek Siyah Herman Yelek Fiyatları

Slazenger Erkek Siyah Herman Yelek Fiyatları

Özellikle mevsim geçişlerinde sonbaharın rüzgarlı havalarında gömlek, tişört ve kazaklarla kullanabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. Erkek siyah herman yelek st29ye001-500 içeriği kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup sağlığa zararlı maddeler içermez. Uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli dolgu malzemesi ile üretilmiştir. Uygun sıcaklıkta çamaşır makinasında yıkanabilir. Yıkandıktan sonra iç dolgusu düzeltiler kurutulmalıdır. Günlük hayatınızda, özel gün ve gecelerinizde ve spor faaliyetlerinizde kullanabileceğiniz şık ve uyumlu bir modeldir. Her yaşa ve vücut tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Siz de dilerseniz Trendyol üzerinden erkek siyah herman yelek st29ye001-500 yorumlarına göz atabilirsiniz. Avantajlı ürün fiyatları ile her bütçeye uygun seçenekleri kategorilerimizde bulabilirsiniz. Farklı ürün seçenekleri arasından ihtiyacınıza en uygun ürünü bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz.