Zet Zeka Şeklini Bul - Animals - NULL

332 TL

Ürün Bilgileri

Zet Zeka Şeklini Bul - Animals - NULL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zet Zeka Satıcı Ünvanı: ZET ZEKA GELİŞTİRME TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM ÖĞRETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998074695200010 Vergi Kimlik Numarası: 9980746952
    Bu ürün Zet Zeka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutudan çıkan byk hayvan figrl kartlardan her oyuncu çer tane alır, diğer kartlar ortaya kapalı şekilde dizilir. Oyuncular sıra ile kapalı olan kartları açar, önnde yer alan byk hayvan figrl kartları tamamlamaya çalışır. Oyun sresince en çok kartı tamamlayan oyunun galibi olur. Nasıl Oynanır
  • Oyun 16 adet byk hayvan figr kartı ve 48 adet bölnmş hayvan figr kartından oluşmaktadır. Kutudan çıkan byk hayvan figrl kartlardan her oyuncu çer tane alır, diğer kartlar ortaya kapalı şekilde dizilir. Oyuncular sıra ile kapalı olan kartları açar, önnde yer alan byk hayvan figrl kartları tamamlamaya çalışır. Oyun sresince en çok kartı tamamlayan oyunun galibi olur.
  • Dikkat Konsantrasyon, Parça-Btn İlişkisi, Eşleştirme, Hafıza yeteneğini geliştiren bu keyifli oyun 2-4 arası oyuncu ile oynanabilir. Oyunun talimatları ve gelişim alanları içindedir.
  • Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Eğer
  • * 2 oyuncu oynarsa, önce çer byk hayvan figr alınır, bittikçe diğer kartlar alınır, btn kartlar bittiğinde en fazla kartı tamamlayan oyunun galibi olur. * 3 oyuncu oynarsa, önce çer byk hayvan figr alınır, bittikçe diğer kartlar alınır, btn kartlar bittiğinde en fazla kartı tamamlayan oyunun galibi olur. * 4 oyuncu oynarsa, btn oyuncular 4'er adet byk hayvan figr alır, önndeki kartları ilk tamamlayan oyunun galibi olur. * 5 oyuncu oynarsa, btn oyuncular 3'er adet byk hayvan figr alır, önndeki kartları ilk tamamlayan oyunun galibi olur. Oyunun çocukların Gelişimine Katkıları
  • Oyun çocuğu yetişkin hayatına hazırlayan son derece önemli bir araçtır. Oyun oynarken çocuklar duygularını, ihtiyaçlarını, problemlerini dile getirmekte ve bunları çözme yeteneğini geliştirmekte, çevresiyle ilişki kurmaktadır. Oyun çocukların hareket, zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimi kapasitelerinin gelişmesine fırsat vererek, toplum içindeki sosyal rollerini ve kendilerini diğer bireylerden ayıran özelliklerinin farkına varmalarını sağlar. Psikomotor Gelişim Oyun içerisinde yer alan kartları ters çevirip dizme ve bir btn oluşturan kartları bir araya getirme işlemi sırasında el göz koordinasyonu ve kçk kas motor becerileri gelişmekte ve bu oyunla çocuklarda Dikkat-Konsantrasyon becerisinin st seviyelere çıkarılması hedeflenmektedir Sosyal - Duygusal Gelişim Sıra alma,bir btn oluşturan kartları bir araya getirme işlemini başarı ile yaptığında kendine gven ve rakabet becerileri gelişir. Dil Gelişimi Oyun içerisinde yer alan figrlerin özellikleri ile ilgili konuşulduğunda figrler hakkında bilmediği kelimeler var ise onları öğrenme ve kullanma fırsatı bulur. Figrlerin İngilizce isimlerini öğrenerek, dil gelişimi ve yeni bir dil öğrenimine katkı sağlanmış olur. Bilişsel Gelişim Bir btn oluşturan kartları bir araya getirme işlemi sırasında mantık yrtme, problem çözme, dikkat-konsantrasyon becerileri gelişir. Oyundaki figrlerin özellikleri ile ilgili bilmediği kavramlar varsa onları öğrenir.
  • Oyun İçeriği: * 16 adet byk hayvan figr * 48 adet bölnmş hayvan figr rn Detay özellikleri
  • Yaş 5 - 99 Gelişim Alanı Dikkat ve Konsantrasyon, Eşleştirme, Parça-Btn İlişkisi rn Grubu Eğitsel Oyun Oyuncu Sayısı 2 ve zeri Kazanımlar: Eşleştirme Dikkat ve Konsantrasyon Parça-btn ilişkisi Grup çalışmaları Problem çözme"

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver