Zeki Karga Kurmalı Tüylü Fare Kedi Eğitim Oyuncağı Hareketli Peluş Oyuncak

59,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
107,40 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,75 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zeki Karga Kurmalı Tüylü Fare Kedi Eğitim Oyuncağı Hareketli Peluş Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BELLİZ Satıcı Ünvanı: ONUR ÖZBEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6680553637
    Bu ürün BELLİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurmalı Tüylü Fare Kedi Oyuncağı Hareketli Peluş Oyuncak Kedi faresi oyuncak ile sevimli dostlarınız saatlerce oynayarak eğlenceli anlar geçirecek. Kedinizin avcılık iç güdülerini harekete geçirerek uzun süren oyun keyfi yaşamasını sağlar. Kedi dostunuzun hem sağlıklı gelişimine yardımcı olacak hem de aranızdaki sevgi bağını güçlendirmeye yardımcı olacaktır. kedilerin reflekslerini geliştirmede ve hareket etmesini sağlayarak sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Minik kedilerinizi eğlendirmek amacı ile tasarlanmış muhteşem oyuncak. Fareli kedi oyuncağı sayesinde artık yalnız kalmasın. Ürün Özellikleri: Çevre dostu malzemeden yapılmış, oyuncak evcil hayvanınıza zarar vermez. Üzerindeki tüy yapısı canlıya yakın renklerdedir. Her cins kedi için uygundur. Kurmalıdır. Pilsiz çalışır. Ürün Boyut: 12 cm x 7 cm Ürün Renk: Siyah, Beyaz, Gri, Kahverengi Ürün Kullanımı: Kedi eğitim faresini solunda bulunan kolu çevirerek kurup kedinizin önüne bırakın, fare herhangi bir engelle karşılaşmadığı sürece belirli bir süre ileri hareket ederek kedinizin dikkatini çeker. Basit engellerde yönünü değiştirerek hareketine devam eder. Bir kez kurma ile 30 metreye kadar hareket edebilmektedir. Paket İçeriği: 1 Adet Kurmalı Tüylü Fare Kedi Oyuncağı Asorti Renk Not: Ambalajı açılan ve kullanılan ürünlerin iadesi hijyen nedeni ile kabul edilmemektedir. Ürün kullanım videolarına internette arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver