Yedier Alıç Sirkesi 500 Ml.

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %9 İndirim
Kurumsal Fatura
119,99 TL
300 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
135,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yedier Alıç Sirkesi 500 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yedier İçilebilir Doğal Fermantasyon Katkısız Alıç Sirkesi 500ml: İçilebilir Doğal Fermantasyon Katkısız Alıç Sirkesi
  • hiç bir kimyasal, koruyucu ve katkı içermemektedir. İçilebilir Doğal Fermantasyon Katkısız Alıç Sirkesi
  • doğal fermantasyon yolu ile üretilmiştir, bu sebeple kapak açıldıktan sonra hava aldığı sürece "sirke anası" adı verilen beyaz bir tabaka oluşabilir, bu gayet doğaldır ve bozulma belirtisi değildir. İçilebilir Doğal Fermantasyon Katkısız Alıç Sirkesi, filtre edilmediğinden alt kısma meyve parçacıkları birikebilir, bu nedenle kullanmadan önce çalkalayınız.
Geri Bildirim Ver

Yedier Alıç Sirkesi 500 ml

Sirke, çeşitli sebze ve meyvelerin fermantasyonu sonucunda oluşan yüksek konsantrasyonlu gıda maddesidir. Sirke kullanımı çeşitli yiyecekler ve içecekler hazırlamanıza imkan sağlar. Sirke, kullanım amacı geniş bir gıda maddesidir. Yedier Alıç sirkesi 500 ml, tamamen doğal formülü ile sağlıklı bir deneyim sunar. Ürün, yaklaşık olarak iki yıla yakın bir süre sonucunda fermente edilir. Fermantasyon aşamalarında doğal ve geleneksel yöntemler takip edilir. Bu aşamadan sonra şişelere dolum sağlanır. Cam şişe yapısı ile güvenli bir kullanım sunar. Bu ürün, herhangi bir kimyasal madde ve koruyucu asit içermez. Katkısız olması yönü ile memnuniyet sunar. Alıç, vücudun toksik maddelerden arınmasını sağlayan bir meyvedir. Organik sertifikalı alıç meyveler toplanır ve gerekli işlemler ile sirke olarak size sunulur.

  • Organik içerik
  • Doğal fermantasyon
  • Sağlıklı cam şişe

Doğal Formüllü Katkısız Alıç Sirkesi Lezzeti

Doğal Formüllü Katkısız Alıç Sirkesi Lezzeti

Alıç meyvesi, yüksek oranda C vitamini içerir ve vücudun koruyucu mekanizmasını geliştirir. Alıç, bağışıklık sistemi üzerinde güçlendirici etkiye sahiptir. Antioksidan bakımından zengin olması ile ödem atıcı olarak bilinir. Aynı zamanda, kan ve damar fonksiyonlarını düzenler. Alıç sirkesi salataya dökülerek, suya eklenerek, çeşitli yiyecek ve içeceklerin üzerine damlatılarak kullanılabilir. Ürün, içerdiği konsantre formül ile uzun süreli bir deneyim sağlar. 500 ml cam şişe içerisinde konforlu bir kullanımı bulunur. Cam şişe, gıda ile reaksiyona girmez. Ayrıca, güçlü yapısı ile içeriğinde yer alan sirkenin hava ile temasını yüksek oranda keser. İnce ve uzun şişesi ile rahat bir şekilde tutabilirsiniz. Sonuç olarak, sahip olduğu cam şişe tasarımı ile mutfağınızda rahat bir kullanım sunar. Ürünü, serin bir ortamda güneşten uzak bir şekilde saklamanız önerilir.

Zengin Besin İçeriği ile Alıç Sirkesi

Zengin Besin İçeriği ile Alıç Sirkesi

Bu ürün tamamen alıç meyvesinden elde edilir. Her bir damlasında alıç meyvesi özü bulunur. Yedier Alıç sirkesi sahip olduğu lezzeti ve zengin aroması ile yoğun bir şekilde tercih edilir. Aynı zamanda, tamamen bitkisel yapısı ile yan etkisi yoktur. Biyolojik olarak çeşitli faydaları bulunur. Bu ürün, Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilir. TR-51-K-002607 işletme kayıt numarası ile sağlıklı ve güvenli koşullarda üretildiğini kanıtlar. Kapağı açıldıktan sonra şişe içerisinde renk değişimi, tortu ve şeffaf bir yapı oluşumu gözlenebilir. Bu durum, ürünün tamamen organik ve doğal olması sonucu ile meydana gelir. Sirkeyi süzerek kullanmaya aynı şekilde devam etmeniz önerilir. Zaman içerisinde oluşabilen bu durum, sirkenin kimyasal filtreleme işlemlerine uğramadığını açıklar. Alıç sirkesi, bu özelliği ile endişeye sebep olabilen herhangi bir durum olmadığını belirtir.

Bütçenize Uygun Alıç Sirkesi Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Alıç Sirkesi Fiyatı ve Yorumları

Ürünün tortusu, sahip olduğu organik yapısını gözler önüne serer. Ayrıca, yaklaşık olarak yüzde 4 ile 5 arasında doğal asit oranı içerir. İçilebilir olması yönü ile çeşitli amaçlar için kullanıma uygunluğa sahiptir. Bu sirkeyi, çay ve çeşitli içeceklerin içerisine damlatabilirsiniz. Sirke, metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. İç organların çevresinde oluşan yağların yakımını destekler ve vücut yağ oranı azaltıcı etkisi bulunur. Düzenli sirke kullanımı, bağırsak fonksiyonları üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Bu ürün, parlak rengi ile kalitesini kanıtlar. Kapağı kapalı şekilde muhafaza edilmesi, sirkenin taze tadını korumasına yardımcı olur. Buzdolabı ve derin dondurucuda saklanması, konsantrasyon bozucu olabildiğinden önerilmez. Yedier Alıç sirkesi 500 ml fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Yedier Alıç sirkesi 500 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürünü, hızlı ve güvenli bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.