4
Tencere kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

TEFAL Titanyum Ingenio Simple Cook 1x Büyük Set - 12 Parça

5.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.136 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.139 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.159 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.230 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanyum Ingenio Simple Cook 1x Büyük Set - 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingenio Simple Cook : 100% kolay temizlik AZ YER KAPLAR ÇOK İŞ YAPAR: Ocaktan, fırına, sofraya, buzdolabına ve bulaşık makinesine, Ingenio ile yemek pişirmek çok keyifli ve kolay!, Alandan tasarruf ettiren ve iç içe geçen tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilir, Patentli, güvenli ve çıkarılabilen sapı 10 kg’ya kadar ağırlığı kaldırabilir** ve on yıl garantilidir***, KOLAY TEMİZLİK: Hem iç hem dış kolay temizlenebilir kaplama, Thermo-Signal:trade_mark: tavanız pişirmeye hazır olduğunda tamamen kırmızıya döner ve ideal zamanı size gösterir, OCAK UYUMU: İndüksiyon hariç tüm ocaklarla uyumludur, gaz, elektrik ve seramik, Difüzyon taban: Homojen pişirme deneyimi için, Fransa'da üretilmiştir.. 12 Parça Set: 22/26 cm tava + 26 cm wok tava + 24 cm kısa tencere + 20 cm derin tencere + 2 adet çıkarılabilir sap + 20/24 cm plastik kapak + 20/24/26 cm cam kapak

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Seramik
  • Renk Çok Renkli
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

Tefal L15392 Ingenio Titanyum 1X Simplecook Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Yemek pişirmek için tencere ve tava seti, ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Tefal tava tencere seti, kaliteli malzemeden üretilmiş olan ve çok amaçlı şekilde kullanabileceğiniz şık bir üründür. Çıkarabilir kapakları ile kullanım kolaylığı sağlar. Hermetik cam kapağı, ürüne ayrı bir şıklık ve estetik katar. Kolay temizlenebilir şekilde tasarlanır. Bu sayede zorlanmadan kirlendiğinde seti temizleyebilirsiniz. Buzdolabı, fırın ya da bulaşık makinesine rahatça girer. Tüm ocaklara uyumlu şekilde dizayn edilir. Pişmeye hazır olduğunda tavanız kırmıza renge döner. Son derece kullanışlı ve şık olan bu set mutfağınızda işinizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Tefal L15392 İngenio titanyum 1x simplecook büyük tava ve tencere seti 12 parça ile pek çok avantaj elde edebilirsiniz. Bu sayede keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Fonksiyonel kullanım
  • Kolay temizlenen yapı

Fonksiyonel Tefal L15392 Titanyum Büyük Tava Seti 12 Parça

Fonksiyonel Tefal L15392 Titanyum Büyük Tava Seti 12 Parça

Mutfakta en büyük yardımcılarınızdan biri olarak bu harika tencere ve tava seti, fazlasıyla işinize yarar. İşlevselliği büyük olan set çok fonksiyonel şekilde tasarlanır. Bu sayede kullanımı pratik ve temizliği kolaydır. Tefal L15392 İngenio titanyum 1x simplecook büyük tava ve tencere seti 12 parça satın alarak siz de bu mükemmel setin ayrıcalıklarını mutfağınızda deneyimleyebilirsiniz. Ürünü isterseniz hemen mutfağınızda deneyip son derece lezzetli yiyecekler yapabilirsiniz. İsterseniz de çeyizlik olarak bir kenara koyabilirsiniz. Tefal L15392 İngenio titanyum 1x simplecook büyük tava ve tencere seti 12 parça yorumları kısmında siz de ürün hakkındaki değerlendirmelerinizi yapabilirsiniz. Böylece ürünü sizden sonra almak isteyen kişilere de bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda siz de bu yorumlar ile model hakkında kapsamlı şekilde fikir edinebilirsiniz.

Tefal L15392 Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça Kullanımı

Tefal L15392 Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça Kullanımı

Mutfakta adeta devrim niteliğindeki ürünlerden biri olarak bu seçenek, size kolaylıklar sağlar. Kullanımı kolay ve son derece pratiktir. Aynı zamanda temizliği de çok kolay olan bir üründür. Misafirlerinize lezzetli yemekler yaparak hem sunumunuzla hem de harika lezzetle onları memnun edebilirsiniz. Çok yer kaplamayan özelliği ile dolabınıza rahatça sığar. Seti kullandıktan sonra kaldırabilirsiniz. Çıkarabilir sapları sayesinde makinenize rahatça koymanıza yardımcı olur. Pek çok işlevi bir arada sunan ürünle mutfağınızda rahat kullanım olanağı elde edebilirsiniz. Lezzetli yemekler yapmanıza yardımcı olacak ürünü satın alarak siz de bu olanaklardan yararlanabilirsiniz. Tasarımı ile de çok şık olan ürünü siz de mutfaklarınızda deneyebilirsiniz. Tefal L15392 İngenio titanyum 1x simplecook büyük tava ve tencere seti 12 parça kullananlar içerisinde siz de yer alabilirsiniz.

Cazip Tefal L 15392 Büyük Tava Tencere Seti 12 Parça Fiyatı

Cazip Tefal L 15392 Büyük Tava Tencere Seti 12 Parça Fiyatı

Yemek yaparken işinizi kolaylaştıracak ürünler sayesinde mutfağınızda sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz. Lezzetli tatlar sunmanın sırrı kaliteli ürün kullanımından geçer. Lezzetli yiyecekler yapmanıza yardımcı olacak bu set, özel tasarlanmış yapısıyla dikkat çeker. Model, ısıyı algılar. Bu sayede ne zaman besinleri pişirmeniz gerektiğini haber verir. Böylece yiyeceklerinizin besin değeri kaybolmadan uygun zamanda pişirilmesini sağlayabilirsiniz. Mutfakta leziz sunumlar gerçekleştirmek adına bu çok amaçlı ürünü cazip fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Tefal L15392 İngenio titanyum 1x simplecook büyük tava ve tencere seti 12 parça fiyatı ekonomik rakam seçenekleriyle satılır. Farklı bütçelere uyum sağlayacak ücret aralıklarından satılan ürünü siz de hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Trendyol ile size sunulan avantajlardan faydalanarak bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan bu modeli hem kendiniz hem de sevdikleriniz değerlendirebilirsiniz.