TEFAL L65992 Ingenio Titanyum Character Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

4.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

TEFAL L65992 Ingenio Titanyum Character Büyük Tava ve Tencere Seti 12 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇARŞIDEKO Satıcı Ünvanı: SEVİL ERARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1436249438400001 Vergi Kimlik Numarası: 3370052298
    Bu ürün ÇARŞIDEKO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titanium ıngenio character büyük set-12 parça
  • Ocaktan, fırına, sofraya, buzdolabına ve bulaşık makinesine, ıngenio pişirme gereçlerinde kolay ve akıllı çözümdüralandan tasarruf ettiren ve iç içe geçen tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilirtıtanıum excellence üç kata kadar daha dayanıklı yapışmaz kaplama
  • Mükemmel şekilde pişmiş, lezzetli yemekler için tefal thermo-Spot® wok tavası sıcaklık göstergesiindüksiyon dahil gazlı, elektrikli ve seramik ocaklarla uyumludurpatentli, güvenli ve çıkarılabilen sapı 10 kg’ya kadar ağırlığı kaldırabilir** ve on yıl garantilidir*bulaşık makinesinde yıkanabilir(sap hariç)fransa'da üretilmiştirçevreye duyarlı ve sağlıklı yemek pişirme: Pfoa içermeyen kaplama ve geri dönüştürülebilir

Ürün Özellikleri

  • İç Materyal Titanyum
  • Renk Kırmızı
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

Titanium Ingenio Character Büyük Set ile Lezzetli Yemekler

Tefal titanium ingenio character büyük set-12 parça tüm yemeklerinize lezzet katmak için tasarlanmıştır. Gelişen teknoloji sayesinde ortaya çıkan Thermo-Spot sistem yemeklerinizi pişirmeye başlamanız için ideal sıcaklığı görmenizi sağlar. Tava soğukken thermo spot deseni kırmızı nokta içerisinde görünür haldeyken tava ısındıkça pigmentler ısı ile renk değiştirir ve tava, pişirme için ideal sıcaklık olan 190 dereceye geldiğinde bu desen kırmızı noktayla aynı renge dönüşerek kaybolmaktadır. Tava soğudukça bu desen tekrar ortaya çıkar. Bu tava modeli indüksiyon dahil tüm ocak tipleri ile uyumludur. Titanium ingenio character büyük set-12 parça fiyat olarak oldukça avantajlıdır. 12 parçadan oluşan bu set hem ekonomik hem de oldukça kullanışlı bir üründür. Şimdi siz de Tefal tencere ve tava setini sepetinize ekleyebilir ve avantajlı alışverişinize devam edebilirsiniz. Titanium ingenio character büyük set-12 parça takımı her evin olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Tencere ve tavalarda bulunan titanium force kaplama sayesinde uzun süre boyunca ekstra yapışmazlık sunmaktadır. Çeyiz hazırlığında, yeni ev kurarken ya da yalnızca tava takımına ihtiyacınız varsa Tefal Titanium Ingenio Character tam size göre. Takıp çıkarılabilen sapı sayesinde tavalar arası geçişi sağlayabilirsiniz. Hem ocağınızda hem dolaplarınızda minimum yer kaplayan bu tava setleri oldukça dayanıklı malzemeden üretilmektedir. Üç kata kadar yapışmaz kaplaması sayesinde bu tavaları çıkarılabilen sapları sayesinde isterseniz ocağınızda kullanabilir isterseniz ocaktan alarak doğrudan fırına atabilirsiniz. Yemeklerinize lezzet katan bu Titanium Ingenio Character büyük set göz alıcı kırmızı rengi ile mutfağınızda dikkatleri üzerine toplayacak ve büyük ilgi görecektir. Kullanmaya doyamayacağınız bu Tefal tava setini şimdi inceleyebilirsiniz.

  • Her Ocağa Uyumlu
  • Yer Kaplamayan Ebat
  • Yüksek Teknoloji

Tefal Titanium Ingenio Character ile Yerden Tasarruf Edin

Tefal Titanium Ingenio Character ile Yerden Tasarruf Edin

Titanium Ingenio Character büyük set-12 parça özellikleri 26 ve 28 cm tava, 24 ve 26 cm tencere ve 28 cm wok tava olmak üzere toplam 5 parça, aynı özelliklerde 3 adet cam 2 adet plastik kapak ve çok yönlü çıkarılabilir saptan oluşmaktadır. Bu tencere ve tava modelleri geniş hacimli olmaları sayesinde büyük aileler için ideal olmaktadır. Bu tava ve tencere modeli büyük porsiyonlu yemeklerin yapılmasına olanak sunarken içinde bulundurduğu küçük hacimli tencere ve tavalarıyla günlük kullanıma da uygundur. İç içe geçebilen tasarımı sayesinde dolaplarınızda, çekmecelerinizde alandan tasarruf edebilir, kolayca saklayabilirsiniz. Takıp çıkarılabilen sapı sayesinde oldukça az yer kaplayan ürünle, ocaklarınızın tümünde aynı anda yemek pişirebilirsiniz. Titanium Ingenio Character büyük set plastik ve cam kapakları sayesinde yemeklerinizi buzdolabında saklamanıza yardımcı olmaktadır.

Çok İşlevli Tefal Titanium Büyük Set Modeli

Çok İşlevli Tefal Titanium Büyük Set Modeli

Çarpıcı kırmızı rengi sayesinde mutfağınızın havasını değiştirecek olan Ingenio Titanium Character büyük tava ve tencere seti - 12 parça mutfağınızın en değerli seti olacaktır. Bu set içerisinde ister tencere yemeklerini yapabilir isterseniz kolayca çıkarılabilen sapını çıkarıp tencerede pişirdiğiniz yemekleri fırına atabilirsiniz. 10 kilograma kadar ağırlığı taşıyabilen sapı sayesinde en ağır tencere yemeklerinizi dahi sofranıza taşırken aksilik yaşamazsınız. Bu ürün 10 yıl garantilidir. Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük set-12 parça yorum ve satın alanların düşünceleri ise olumlu yöndedir. Çeyiz hazırlığında ya da en baştan ev kuranların ilk tercihi olan bu tencere tava seti pratik kullanımı dolayısı ile uzun süreler boyu kullanılabilmektedir. Elde ya da bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilen bu tencere tava setini hem özel misafirleriniz için hem günlük olarak kullanabilirsiniz.

Titanium İngenio Character Büyük Set ile Lezzetli Yemekler

Titanium İngenio Character Büyük Set ile Lezzetli Yemekler

Tefal Titanium Ingenio Character büyük set-12 parça tüm yemeklerinize lezzet katmak için tasarlanmıştır. Gelişen teknoloji sayesinde ortaya çıkan Thermo-Spot sistem yemeklerinizi pişirmeye başlamanız için ideal sıcaklığı görmenizi sağlar. Tava soğukken thermo spot deseni kırmızı nokta içerisinde görünür haldeyken tava ısındıkça pigmentler ısı ile renk değiştirir ve tava pişirme için ideal sıcaklık olan 190 dereceye geldiğinde bu desen kırmızı noktayla aynı renge dönüşerek kaybolmaktadır. Tava soğudukça bu desen tekrar ortaya çıkar. Bu tava modeli indüksiyon dahil tüm ocak tipleri ile uyumludur. Titanium Ingenio Character büyük set-12 parça fiyat olarak oldukça avantajlıdır. 12 parçadan oluşan bu set hem ekonomik hem de oldukça kullanışlı bir üründür. Şimdi siz de Titanium Ingenio Character büyük set-12 parça satın almak için Trendyol'a göz atabilir ve avantajlı alışverişinize devam edebilirsiniz.