Sanicat Natura Activa Vegetal Litters 10 Litre Geri Dönüştürülmüş Bitkisel Topaklanan Kedi Kumu

581 TL
(58,10 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
521,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sanicat Natura Activa Vegetal Litters 10 Litre Geri Dönüştürülmüş Bitkisel Topaklanan Kedi Kumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SECOVET Satıcı Ünvanı: SERCAN SEPİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610534478
    Bu ürün SECOVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİTKİSEL KUMLARIMIZ DOĞANIN ÇAĞRISINA KULAK VERİYOR Sanicat olarak yalnızca patilere değil, gezegenimize de iyi gelecek kedi kumları üretmek için doğanın gücünden yararlanıyoruz. Doğal Sanicat Bitkisel Kumlarımızın topaklanan ve topaklanmayan kum seçenekleri vardır. Biyolojik olarak çözünebilir (toprakta çözünebilen), kompostlanabilir (gübreleşebilen) ve çoğunlukla geri dönüştürülmüş hammaddelerden üretilmiştir. İnşaat, ambalaj ve tarım sektörlerinde üretilen atıkları alıyoruz ve onları işleyip normal kedi kumlarıyla aynı performans ve güvenliğe sahip ürünler olarak geri kazandırıyoruz. Bugün içinde yaşadığımız değişen dünyada, çevre üzerindeki etkimizi mümkün olduğunca azaltmak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Kedi sahipleri olarak, gezegen üzerindeki etkimizi nasıl azaltabileceğimiz konusunda aktif olmak bizim sorumluluğumuzdur. Bu nedenle Sanicat olarak, kedinize ve evinize mümkün olan en iyi bakımı sağlarken çevreye olan etkinizi azaltmanıza yardımcı olan yeni bir bitkisel kedi kumu yarattık. Topaklanan ve topaklanmayan Natura Activa kedi kumumuz, kötü kokuları doğal olarak nötralize etmek için ustalıkla tasarlanmıştır. Toz oluşturmaz ve kedinizin patilerine naziktir. Sertifikalı kaynaklarla, saygılı süreçlerle geliştirilmiştir ve çoğunlukla geri dönüştürülmüş hammaddeler kullanılmıştır ve bu nedenle üretim süreci de en az ürünün kendisi kadar çevre dostudur! Temizlik veya doğa arasında seçim yapmanıza gerek yok! Kumumuzu, kullanımdan sonra evinizde veya çevrenizde hiçbir iz bırakmadan tamamen biyolojik olarak parçalanabilecek şekilde geliştirdik. Doğanın gücünden yararlanın ve patilere ve gezegene iyi davranan Natura Activa kedi kumumuzu keşfedin!

Ürün Özellikleri

  • Tip Organik Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver