Samsung Akg EO-IG955BSEGCN Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık

877,70 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Samsung Akg EO-IG955BSEGCN Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayraklar Teknoloji Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1550040453
    Bu ürün Bayraklar Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung AKG kulakiçi kulaklık, oldukça şık bir görünüme sahip olmasıyla birlikte kulağa rahatlıkla oturan uyumlu bir tasarıma sahiptir. Spor yaparken, yürürken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üzerinde bulunan çok fonksiyonlu tuşlar ile müzik başlatma, durdurma ve değiştirme gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca üzerinde bulunan dahili mikrofon ile konuşmalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. 3.55 mm jak girişine sahip olduğu için, bütün Samsung cep telefonu modellerinin yanı sıra jak girişi bulunan diğer birçok cep telefonu ve elektronik alete de uyum sağlamaktadır. Ürün Özellikleri: Ürün Adı:Samsung Galaxy Eq-Ig955 S8,S8 Plus,Note8 Akg Mikrofonlu Kulaklık
  • Ürün Kodu:Ao-1522481178111001
  • Marka:Tüm Modellere
  • Model:Tüm Modeller
  • Bağlantı Teknolojisi: Kablolu
  • Kulaklık Çeşidi: Kulak İçi
  • Frekans: 20 Hz
  • Duyarlılık: 93.2 dB
  • Direnç: 32 Ohm
  • Kutu İçeriği: 1 x Samsung EO-IG955 Kulakiçi Kulaklık
  • 3 x Kulaklık Ucu
  • Samsung AKG EO-IG955 Kulakiçi Kulaklık İle Ne Yapabilirim? Samsung AKG EO-IG955 kulakiçi kulaklık, ile telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı cevaplama, durdurma ve reddetme işlemlerini kulaklık üzerindeki tuşlar ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca müzik dinlemenize ve müziklerinizi kontrol etmenize olanak sağlar. Samsung AKG EO-IG955 Kulakiçi Kulaklık Hangi Telefonlar İle Uyumludur? Samsung AKG EO-IG955 kulakiçi kulaklık, tüm 3.5mm jack girişi bulunan telefonlar ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung SAKG955B AKG Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık

Samsung EO-IG955 AKG siyah kulak içi kulaklık, şık ve kaliteli bir elektronik aksesuardır. Ürün, siyah rengi ve ince çizgilere sahip tasarımı ile oldukça dikkat çeker. Klasik tarzı ile bu kulaklığı farklı zevklere sahip kişiler rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca ürünü siyah renkli elektronik aksesuarlara sahip olanlar da tercih ederek eşyaları arasındaki uyumluluğu artırabilir. Silikon uçlara sahip bu kulaklık, kullanım sırasında konforlu bir şekilde kulak içine oturur. Hareket hâlinde aksesuarı kullanırken bile ürünün çıkması ve düşmesi gibi sorunlar yaşanmaz. Silikon uçlar, aynı zamanda iyi bir ses yalıtımı da sağlar ve müzik dinleme deneyimini ikiye katlar.

  • Renk: Siyah
  • Model: Kulak içi
  • Garanti süresi: 2 yıl

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklığın Özellikleri

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklığın Özellikleri

Samsung EO-IG955 AKG siyah kulak içi kulaklık, pek çok özelliğe sahiptir. Ürün, AKG marka ve kulak içi modeldir. Aksesuarın estetik tasarımı, hoş bir görüntü yaratmasının yanında kullanım aşamasında da büyük konfor sağlar. Kulaklığın silikon uçları bulunur. Bu aparatlar, zaman içerisinde kaybolma veya yıpranma gibi nedenlerle gerek görülürse kolaylıkla değiştirilebilir. Kutu içerisindeki üç adet yedek silikon uç, ürünü farklı kulak tiplerine tam uyumlu hâle getirmek için de kullanılabilir. Samsung EO-IG955 AKG mikrofonlu kulak içi kulaklık, kablo üstü kontrol düğmelerine sahiptir. Bu tuşlarla çalan şarkıyı veya gelen aramaları kontrol etme olanağınız vardır. Telefonunuza gelen aramaları, bu tuşlarla kabul veya reddedebilirsiniz. Ürünün bağlantı noktaları sert plastik materyaliyle son derece dayanıklıdır. Bükülmelerden olabildiğince az etkilenen aksesuarın kullanım ömrünü de oldukça uzundur.

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Samsung EO-IG955 AKG siyah kulak içi kulaklık, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, 3,5 mm jak ucuyla kablolu bağlantı olanağı sunar. Bu elektronik aksesuar, 3,5 mm jak için uyumlu slota sahip tüm elektronik cihazlarla kullanılabilir. Ürünü müzik çalar, tablet ve bilgisayara bağlayabilirsiniz. Bunun yanında AKG kulaklık, çeşitli telefon marka ve modelleri ile de uyumlu bir aksesuardır. Samsung EO-IG955 AKG kulak içi kulaklık, mobil cihazlarda müzik dinlemek ve sesli arama gerçekleştirmek gibi pek çok işlemi yapmanıza olanak tanır. Ürün, gövdesinde yer alan düğmelerle telefonu uzaktan kontrol etme imkânı da tanır. Kulaklık, çeşitli elektronik cihazlarda konforlu bir şekilde kullanılabilir. Farklı markalarda tablet, bilgisayar ve telefon gibi ürünlere sahip kişiler için ideal bir seçenektir.

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklığın Garantisi Var mı?

Samsung AKG EO-IG955 Kulaklığın Garantisi Var mı?

Samsung EO-IG955 AKG siyah kulak içi kulaklık, 2 yıllık garantiye sahiptir. Bu süre, ürün ambalajın açılması ile başlar. Aksesuarda kullanıcı kaynaklı oluşmayan tüm arızalar, bu hizmet kapsamında değerlendirilir. Kablolu kulaklık kullanan kişilerin ürünün kısa sürede bozulmasından endişe ettiği bilinir. Marka, bu cihazın sahip olduğu kaliteli iç ve dış tasarıma olan güvenini iki yıllık garanti hizmeti ile gösterir. AKG elektronik aksesuarda olası problemler için uzman kişilerden yardım almak mümkündür. Garantisiyle kalitesini kanıtlayan kulaklık uzman kişilerce incelendikten sonra kullanıcı için pratik ve etkili çözüm yolları üretilir. Garanti hizmeti sayesinde ürünü satın alan kişiler, kendini daha güvende hisseder. Garanti, satın alma aşamasında akılda oluşan soru işaretlerini tamamen ortadan kaldıran bir güvencedir. Dilerseniz Samsung EO-IG955 AKG siyah kulak içi kulaklık yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünün kalitesi ve garantisi hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Bu şık ve kullanışlı Samsung AKG EO-IG955 kulak içi kulaklık elektronik aksesuarını Trendyol güvencesiyle hızla satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.