Reflex Multi Color Yetişkin Kuru Kedi Maması 15 kg

1.633,50 TL
(108,90 TL / kg)
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Reflex Multi Color Yetişkin Kuru Kedi Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Adası Satıcı Ünvanı: ALPHA INTERNATIONAL E-TİCARET DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057050425100001 Vergi Kimlik Numarası: 0570504251
    Bu ürün Pet Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reflex multi color yetişkin kuru kedi maması 15 kg A.A.F.C.O. 'nun önerdiği yetişkin kedi besin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış tamamı doğal içerikli yetişkin bir kedinin günlük aktivitesini karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Kalp sağlığı ve göz sağlığı için taurin ihtiva eder. Içerdiği çinko ve antioksidan vitamin katkısı ile güçlü bağışıklık sistemi ve hastalıklara karşı maksimum direnç sağlar. Özel olarak tasarlanmış tane şekilleri ile sindirim sistemi, diş ve dişeti korunmuş olur. Ilave çinko kullanılarak kedilerin kürk yapısında önemli bir yere sahip olan biotin eklenmiştir. Rasyon kombinasyonunda keten tohumu kullanılarak omega 3 6 / yağ dengesi sağlanmıştır. Düşük magnezyum seviyesi ile idrar yollarında karşılaşılabilecek sorunları engeller. Içindekiler: Tavuk ve tavuk eti ürünleri unu, mısır, buğday, hayvansal yağ, mısır gluteni, buğday kepeği, ciğer aroması, kurutulmuş şeker pancarı, tuz, kuru bira mayası, keten tohumu, vitaminler vit.A, vit.D, vit.E, vit.K, vit.C, biotin, vit.Bı, vit.B2, vit.B6, vit.B12, niasin, folic asit, choline, ca.Dpantotenat ve mineraller kalsiyum, fosfor, çinko, iyot, bakır, potasyum klorür, taurine Genel uyarılar: Reflex kedi mamasıyla beslenen 1 yaş ve üstü kedilerin günlük mama tüketim miktarları kedinin gün içerisindeki aktivitesine, fiziksel özelliklerine, hayat sürdüğü çevreye ve bulunduğu bölgenin iklim durumuna göre çeşitlilik gösterir. Kedinizin sindirim sisteminde problem yaşamamak için kedi mamasıyla en ideal şekilde aşağıda belirtilen günlük beslenme önerilerine uyularak geçilmelidir. 1. Ve 2. Gün 25 kedi maması 75 eski mama 3. Ve 4. Gün 50 kedi maması 50 eski mama 5. Ve 6. Gün 75 kedi maması 25 eski mama 7. Günden itibaren sadece 100 reflex kedi maması kedinizin mamasını daima temiz su bulundurarak servis ediniz. Mamayı direk güneş ışığından ve rutubetten koruyunuz.
Geri Bildirim Ver