Reebok LITE PLUS Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı 100575572

209,30 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
37,5
38
38,5
39
40
40,5
41
42,5
43
44
42

Ürün Bilgileri

Reebok LITE PLUS Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı 100575572

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Lite Plus Kadın Sneaker Modelleri ile Spor ve Şık

Spor ayakkabılar günlük hayatın enerjisini ve sokak stilinin coşkusunu yansıtan en önemli ayakkabılar olarak bilinir. Farklı kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş pek çok alternatif model bulunurken, sneaker seçenekleri de birçok dinamik tasarıma sahiptir. Bu ürünler arasında farklı renklerin bir arada kullanıldığı modeller, taban için farklı topuk tasarım seçenekleri ve çok çeşitli aksesuarlara sahip ayakkabılar yer alır. Bu açıdan Lite plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 pek çok kadın tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Ayakkabının renginin siyah olması ise her kombine uyum sağlamasına yardımcı olur. Bu sebeple Reebok Lite Plus ayakkabıları birçok kadının gözdesi halindedir. Üstelik bu ayakkabılar şık olmanızı sağlarken bir yandan da rahatlık sunar. Her kıyafetiniz ile uyum sağlaması ise en büyük avantajlarından biridir.

  • Şıklığıyla Öne Çıkar
  • Günlük Hayatın Enerjisi
  • Zamansız Güzellik ve Konfor Sunar

Her Kıyafete Uyum Sağlayan Lite Plus Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı Modelleri

Her Kıyafete Uyum Sağlayan Lite Plus Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı Modelleri

Ayak rahatlığı denildiğinde akla ilk gelen spor ayakkabı modelidir. Her yaştan ve her kesimden kadının birden fazla model istediği Reebok Lite Plus kadın sneaker ayakkabıları, rahatlığından dolayı artık sadece bir spor aksesuarı değildir. Rahatlık ve zarafet iddiasında bulunan son trendler sayesinde rahat ve kullanışlı güzel bir görünümün en önemli unsurlarından biri olan Reebok Lite Plus siyah ayakkabı modelleri, hayatın her alanında avantaj sunar. Bu ayakkabılar sadece spor salonlarında kullanılmaz. Ayrıca ofislerde ve özel davetlerde de kullanılabilir. Bu popülerlik, markanın kadın spor ayakkabı modellerini tasarlarken görünüşe ve rahatlığa odaklanmasına neden olur. Bu trendi takip eden markalardan biri olan Reebok, kadın sneaker modelleri üretmiştir. Bu ayakkabılar arasında bulunan Lite Plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 özellikleri ile dikkat çeker.

Rahatlık Sunan LITE PLUS Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı

Rahatlık Sunan LITE PLUS Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı

Kadın spor ayakkabı modelleri zamansızdır ve her yerde rahatlıkla giyilebilir. Lite Plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 kullanımı her mevsime uygun olduğu için dilediğiniz kombinler ile tercih edebilirsiniz. Spor ve şık bir görünüm sağlarken gün boyu ayaklarınızı yormayan konforlu tasarımı sayesinde günü yorulmadan geçirebilirsiniz. Böylelikle şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Eşsiz tasarımı ve özel üretimi ile Lite Plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Bu ayakkabı satın aldıktan sonra ise her kıyafetinize uyum sağlayan bir ürüne sahip olursunuz. Bu sayede hangi ayakkabıyı seçeceğiniz kaygısını bir kenara bırakabilirsiniz. Çünkü Lite Plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 avantajları oldukça fazladır. Bu açıdan size hem rahatlık hem de şıklık sunar.

Lite Plus Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Lite Plus Siyah Kadın Sneaker Ayakkabı Fiyatları

Çeşitli renk ve kesim seçenekleriyle kadın sneaker ayakkabı modeli, şık ve sportif bir tazı vurgulamaktadır. Bu ayakkabıların fiyatları ise, ayakkabının hammaddesine ve modeline göre değişmektedir. Birçok kadın tarafından tercih edilen renk ise siyahtır. Çünkü bu renk, hemen hemen her kıyafete uyum sağlar. Bu sayede kullanıcılarını büyük bir sorundan kurtarır. Lite Plus siyah kadının sneaker ayakkabısının bu avantajının yanı sıra kullanıcısına rahatlık vaat eden bu ayakkabılar, farklı fiyatlıdır. Bu ayakkabıları satın almadan önce Trendyol'da yer alan Lite Plus siyah kadın sneaker ayakkabı 100575572 yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ayakkabı ile ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.