Quik Ballı Muhabbet Kuşu Krakeri 3 Lü - Farmapets

65,99 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
107,77 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quik Ballı Muhabbet Kuşu Krakeri 3 Lü - Farmapets

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Oppi Satıcı Ünvanı: BARIŞ BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1560434832
    Bu ürün Pet Oppi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • farmapets Ballı Muhabbet Kuşu Krakeri 3 Lü? Muhabbet kuşları için hazırlanmış ve içeriğinde bal kullanılarak zenginleştirilmiş, lezzetli ve severek yedikleri mükemmel bir yem katkısıdır.? Kuşlar birbirine yapışmış halde olan yemleri yerken enerji sarf ederek daha formda kalır. aldığı vitamin veminerallerle birlikte sağlıklı gaga yapısına kavuşur. Muhabbet kuşları için, ihtiyaç duydukları besleyici maddeleri içeren, üç adet ballı krakerdir. ? Krakerler kuşların yem kabından değil direk darı dalından beslenmeleri gibi daha sağlıklıdır. Kuş krakerden yemi alırken kabukların altına gizlenmiş taneleri aramakla uğraşmaz. Bu büyük bir avantajdır. Asılabilir kuş krakerleri bizlere kuşun yem alma miktarı hakkında da daha kolay gözlem yapmamızı sağlar. ? Tüylerin parlaklık kazanmasını sağlar. ? Kuşunuzun hayat kalitesini artıran tüm besinsel değerlere sahiptir. ? Kuşunuza ekstra canlılık kazandırır.farmapets Ballı Muhabbet Kuşu Krakeri Ürünün İçeriği? Kuş Krakerleri kuşlar için üretilmiş neredeyse tek lezzet ödülüdür. Tamamen doğal darı tanelerinin kağıt plastik yada ahşap bir çubuğa yapıştırılması ile üretilen bu ürünler kuşların gıda ihtiyaçlarını karşılar.Bileşimi ? Bal %8,00 ?Çeşitli meyve ?Ak darı %35,00 ?Sarı darı %50,00 ?Kırmız darı %9,00 ?Kuş yemi %40,00 ?Keten tohumu %8,00 ?Kurutulmuş çeşitli meyveler %8,0 ?Vitamin ve minerallerAnalitik Değerler ? Nem %12,0 ? Ham protein %12,50 ? Ham yağ %9,5 ? Ham sellüloz %9,00 ? Ham kül %6,00 ? HCI'da çözülmeyen kül %2,0 ? NaCI, %1,00 ? Metabolik enerji 2950Besin Katkı Maddeleri ? Kalsiyum %1,00 ? Fosfor %0,80 ? Sodyum %0,60 ? Mangan %5,0 ? Çinko %4,0 ? A vitamini 3000 IU/kg ? D3 vitamini 520 IU/kg ? B2 vitamini 2mg/kg ? B12 vitamini 3 mg/kg ? E vitamini 2 mg/kg ? K3 vitamini 1,00mg/kgfarmapets Ballı Muhabbet Kuşu Krakeri 3 Lü Beslenme Tavsiyesi?Çeşidine göre ballı meyvalı üretilen krakerler darının çubuğa yapıştırlması ile üretilirler. Yapıştırıcı madde çeşidine göre bal yada meyve şuruplarıdır. İçerisine vitamin mineral ve protein ihtiyacını karşılamak üzere yumurta yada ek besinler ilave edilmektedir. Kuşunuzun istediği zaman erişebileceği tüneğine yakın bir mesafede kafes içerisinde sürekli bulundurulması tavsiye edilmektedir.Uyarılar Nemsiz ve serin bir ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver