Pro Line Proline Tavuk,kuzu Balıklı Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg X 3 Paket

233 TL
(51,78 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Line Proline Tavuk,kuzu Balıklı Yetişkin Kedi Maması 1.5 Kg X 3 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tavuk, Kuzu Ve Balık İle Birlikte 3'lü Set Mamanın içinde kuzu ve tavuk etinin yer almasından dolayı yetişkin kediler protein ihtiyaçlarını günlük olarak yeterli miktarda alabilme şansını elde eder. Mamanın tadı aynı zamanda oldukça lezzetlidir. Protein Desteği İçinde ağırlıklı olarak protein içerikli besinler yer alır. Bu sayede yetişkin kedilerin kas ve kemik yapıları daha sağlıklı bir şekilde olmaya başlar. Aynı zamanda sindirim sistemleri de düzenli olarak çalışır. Yetişkin Kedileri Güçlendirir İçinde tavuk, balık ve kuzu etinin yanında pirinç ve tahıl gibi besin maddeleri de yer alır. Bu besin maddeleri sayesinde yetişkin kedilerin vücutları daha dengeli ve sağlıklı olur. Bağışıklıklar Zayıf Olmasın Yetişkin kedilerin özellikle kış aylarında bağışıklık sistemlerinin daha iyi bir şekilde olması için bu mamayı tüketmeleri gerekir. Bu mama sayesinde kedilerinizin bağışıklık sistemleri eskisinden dana iyi olur. Her Daim Güçlü Vücut Özellikle yetişkin kedilerin eklem ve kemik sistemlerinin daha güçlü olmasına yardımcı olur. Gün içinde çok fazla enerji almalarını sağlayarak hareket etmelerini daha da kolaylaştırır. Günde en az 2 öğün vermeniz yeterli olacaktır. Enerji Deposu Bu mamanın oda sıcaklığında tüketilmesi sonucunda yetişkin kedilerinizin enerjisi eskisinden daha fazla artacaktır. Aynı zamanda sindirim, boşaltım, bağışıklık sistemleri de daha dengeli ve sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam eder.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver