Pro Choice Pro 32 Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Kuru Maması 15 Kg

1.790 TL
(119,33 TL / kg)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.805 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.880 TL1.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pro Choice Pro 32 Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Kuru Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prochoice Pro 32 Sterilised Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 15 KG Yetişkin Dönem Tüm ırktan kediler için uygun olan mama, 1 yaş ve üzerinde bulunan yetişkin dönemdeki kediler için hazırlanmıştır. Her ırktaki yetişkin dönem kedinin, yaşının gerektirdiği beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bağışıklık Arttırıcı Doğal antioksidan özelliği sayesinde, tüm cisimlere merak duygusu ile yaklaşan ve her an mikrop kapıp hasta olma tehlikesi bulunan kedinizin bağışıklığını güçlendirerek hastalıklara karşı çok daha dirençli bir yapıya sahip olmasına yardımcı olur. Vitamin Zengini İçerisinde birçok vitamin ve mineral barındırmaktadır. Bu sebeple genel sağlığını düzenlemesine ilave olarak cilt sağlığı açısından da oldukça faydalıdır. Canlı ve parlak tüylere sahip olan kedinizin, tüy dökme problemi de büyük oranda azalır. Dengeli Beslenme İçerisinde bulunan protein ve karbonhidratlar sayesinde ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan mamanın, fazla kilo alımını engellemek amacıyla yağ dengesi korunmaya çalışılmıştır. Bununla birlikte balık yağı ve omega 3 ve 6 yağ asitlerinin genel sağlığı düzenleyici özellikleri sayesinde mamanın genel itibariyle dengeli bir beslenme sağladığı söylenebilir. Tavuk Parçaları Kedilerin en çok sevdiği besinlerden olan tavuk parçaları, hem mamanın protein değerini yükseltmek hem de seçici kedilerin severek tüketmesini sağlamak amacıyla mama hazırlığında kullanılmıştır. Kedinizin damak tadına uygundur. Taze ve Doğal Ürünler Mama içerisinde kullanılan besinlerin tümü doğal ve taze ham maddelerden hazırlanmıştır. Kedinizin sağlığını tehlikeye düşürecek herhangi bir sentetik ürün kullanılmamıştır. Bu sayede güvenle kullanım için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Özellik Hipoalerjenik
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver