Preo My Sound Ms24 Kulak İçi Kulaklık

199 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Preo My Sound Ms24 Kulak İçi Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASglobal MARKET Satıcı Ünvanı: AHMET YEGEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2434628560000011 Vergi Kimlik Numarası: 9460124024
    Bu ürün ASglobal MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİPreo My Sound MS24 Lightning Bluetooth Kulakiçi KulaklıkKullanma Kılavuzu ÜRÜN İŞLEVİ VE TANIMIKulaklık, ses kaynağından gelen elektriksel sinyali, hem dışarıdan gelen seslerden etkilenmeden hem de dışarıyı rahatsız etmeden, kulağa yakın şekilde yerleştirilmiş mini hoparlörler aracılığıyla duyabildiğimiz sese çeviren elektronik dinleme cihazıdır.Cihazınızı istediğiniz alanda müzik dinlemek için kullanabilir, müzik dinlerken tek bir düğmeye basarak gelen telefon çağrılarınıza cevap verebilirsiniz. Kulaklığınız yüksek performanslı mikrofonu sayesinde görüşmelerinizi net bir şekilde yapmanızı sağlar ve hepsi bir arada ses çözümü sunar. TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLERÇağrı Cevaplama / SonlandırmaÇift Tıklama ile Çağrı ReddetmeOynatma / DurdurmaSeç Aç / Ses KapatHoparör çapı: 10mm/6UAltenatif Akım Direnci: 2.2-3DBFrekans Tepkisi: 20Hz-20KHzDuyarlılık (hassasiyet): 105DB-3DBMikrofon: Dahili MikrofonKablo Uzunluğu: 1.3 metre BİLİNMESİ GEREKEN HUSUSLAR1- MS24, Bluetooth ile bağlantı kurar.2- Bluetooth bağlantısı kurabilmeniz için kulaklığınızın kablosunu telefonunuza takmanız gerekir.3- Kulaklığınızda batarya bulunmamaktadır gücünü bağlandığı cihazdan alır.4- Kulaklığınızı telefonunuza takınız ve sonrasında Bluetooth araması yapınız. BLUETOOTH BAĞLANTISI1- Bağlantı kuracağınız cihazın Bluetooth özelliğini aktif hale getiriniz.2- Kulaklığınızı telefonunuza takınız.3- Bağlantı kuracağınız cihazda Bluetooth araması yapınız.4- Cihaz ismini (Preo MS24) Bluetooth aramasında görüp bağlantı kurduğunuzda cihazınız aktif olarak kullanıma hazırdır. GELEN ÇAĞRIYI CEVAPLAMA*Gelen bir çağrı olduğunda kulaklığınız size sesli mesaj verecektir.*Çağrıyı cevaplamak için arama/cevaplama tuşuna bir kez basmanız yeterlidir.*İsterseniz telefonunuzun cevaplama tuşunu da kullanabilirsiniz. GELEN ÇAĞRIYI REDDETMEGelen bir çağrı olduğunda kulaklığınız size sesli mesaj verir. Arama/cevaplama tuşuna çift tıklamanız durumunda gelen çağrıları reddedebilirsiniz. İsterseniz telefonunuzun reddetme tuşunu da kullanabilirsiniz. GÖRÜŞMEYİ SONLANDIRMAArama/cevaplama tuşuna bir kez basmanız gereklidir. İsterseniz telefonunuzun çağrı sonlandırma tuşunu da kullanabilirsiniz. MÜZİK OYNATMA / DURDURMAMüziği oynatmak ya da durdurmak için arama/cevaplama tuşuna bir kez basmanız gereklidir. SES AYARISesi açmak için (+), sesi azaltmak için (-) tuşlarını kullanmanız gereklidir. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİAşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir.* Cihazınızın kullanım süresi 2 yıldır.* Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır.* AEEE’ye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver