Play Doh 6'lı Oyun Hamuru

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %20 İndirim
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,50 TL
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mor, yeşil, kırmızı, mavi, sarı ve açık mavi renklerde toplam 672 gram oyun hamuru 6'lı pakette!
  • Tek bir pakete sığmayan çoklu alımlarınız birkaç paket halinde ve farklı zamanlarda teslim edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Paket İçeriği 6'lı
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru PD6OHX1

Çocukların en sevdiği aktivite şüphesiz oyun oynamaktır. Büyüdükçe oyunları çeşitlense de oyun hamuruyla oynama alışkanlığı uzun bir süre devam eder. Küçük yaşlarda oyun hamuruyla oynamaya başlamak, çocukların el ve sanat becerisini geliştirmesini ve yaratıcı kişiliğe sahip olmasına yardımcı olur. Play Doh oyun hamurları ise kimyasal içermeyen yapısı ve renk çeşitliliğiyle ebeveynleri ilk tercihleri arasında yer alır.

 
  • Play Doh Oyun Hamuru, çocuğunuzun el ve göz koordinasyonunu geliştirir.
  • Çocuğunuzun küçük yaştan itibaren oyun hamurlarıyla oynamaya başlaması, görsel zekasının gelişmesine yardımcı olur.
  • Yumuşaklığı ve kolay şekil alabilen yapısı sayesinde istediğiniz şekli vererek neşeli oyunlar oynayabilirsiniz.

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru İçeriği

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru İçeriği

Play Doh oyun hamurları çocukların sağlığına zararlı herhangi bir kimyasal madde ya da alerjen içermez. Yüzle temasından kaçınılması önerilen oyun hamurlarının 5 yaşına kadar ebeveyn kontrolünde kullanılması tavsiye edilir. Ana maddesi buğday unu olan oyun hamurlarının güzel kokusunun sırrı ise vanilyadır. Çocukların vanilyanın güzel kokusuna kanıp oyun hamurunu yememesi için aynı miktarda tuz da içerir. Buğday ununa alerjisi olan kişilerin oynayabileceği bir oyun türü değildir. Bu nedenle buğdaya ya da herhangi bir ürüne alerjisi olan çocuklar için oyun hamurunu almadan önce firma ile iletişime geçebilir, içeriğini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Oyun hamurunu çocuğunuz oynarken ağzına götürmemesine dikkat etmeli, ürünü yemeye çalıştığı takdirde oynadıktan sonra kolay ulaşamayacağı bir yere kaldırmalısınız. Play Doh 6’lı Oyun Hamuru özellikleri ve içeriğiyle ilgili merak ettiğiniz bilgilere ulaşmak için Trendyol arama kutucuğundan PD6OHX1 kodunu aratabilirsiniz.

 

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru Kullanımı

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru Kullanımı

Oyun hamuru oynarken dağılabilen bir yapıda olduğu için çocuğunuzun oynaması bittikten sonra dikkatli bir şekilde temizleme işlemi yapmalısınız. Çocuğunuz hamurla oynarken etrafı çok fazla kirletiyorsa, kullanım esnasında oyun alanının daha az kirlenmesi için örtü sererek oynamasına izin verebilirsiniz. 3 yaşından küçük çocukların oyun hamuru kullanması tavsiye edilmez. Play Doh 6’lı Oyun Hamuru kullanımı için en önemli şey uzun süre açıkta kalmamasıdır. Uzun süre açık bir şekilde bekleyen oyun hamuru kuruyarak oynanmayacak hale gelebilir. Oyun hamurunu kabına koyduktan sonra kapağını sıkıca kapattığınıza emin olmalısınız. Kapak tam olarak kapanmazsa, hamur havayla temas ederek kuruyacaktır. Oyun hamurunun döküldüğü alanları sabun ve su ile temizlememelisiniz. Çünkü bu maddeler oyun hamurunun çözülmesine sebep olur. Hamur halının üzerine geldiyse ve hala nemliyse, büyük parçaları küçük parçaların üzerin bastırıp yapıştırarak temizleyebilirsiniz. Hamur kuruduysa sert bir fırça kazıyıp daha sonra elinizle veya süpürge yardımıyla temizleyebilirsiniz.

 

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru Fiyatı ve Yorumları

Play Doh 6'lı Oyun Hamuru Fiyatı ve Yorumları

Play Doh oyun hamurunu satın almadan önce yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce satın alan kişilerin düşüncelerini okuyabilir, fotoğraflı değerlendirmeler sayesinde rengi veya yapısı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Play Doh 6’lı Oyun Hamuru yorumları ve değerlendirmelerine sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Yorumlarda yazmayan bir bilgiyi merak ediyorsanız, yine sayfa üzerinde bulunan ‘’Satıcıya Sor’’ özelliğini kullanarak direkt olarak satıcıyla iletişim kurabilirsiniz. Satıcıya sorunuzu sorduktan sonra en kısa sürede cevabını alacaksınızdır. Play Doh 6’lı Oyun Hamuru fiyatı ise ürünün bulunduğu sayfa içerisinde yer almaktadır. Fiyat bilgisi ve ödeme seçeneklerini de inceledikten sonra Trendyol’dan hızlı ve pratik bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.