Philips TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Philips TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PDAteknoloji Satıcı Ünvanı: KAZIM TOPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655321960800001 Vergi Kimlik Numarası: 8510176850
    Bu ürün PDAteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips kulak üstü kablolu kulaklık tauh201bk

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Ses Özelliği Mono
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Philips Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık ile Pürüzsüz Sesler

Müzik, ruhun gıdasıdır. Sinirliyken, mutluyken ya da endişeliyken müzik dinlemek birçok insana iyi gelir. Bazen sizi yatıştırabilir ve bazen de duygularınıza eşlik edebilir. Bununla beraber işe giderken, yoğun trafikte, okul servisinde, uzun yolculuklarda, çalışırken ve daha birçok eylemi gerçekleştirirken müzik dinlemek iyi hissettirebilir ve enerji verebilir. Kimi zaman bir hoparlörden kimi zaman da bir kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda kulaklık daha çok tercih edilmektedir. Hem müziğin sesini daha iyi duyabilmek hem de etraftakileri rahatsız etmemek açısından iyi bir tercih olacaktır. Philips Tauh201bk/00 mikrofonlu kafa bantlı kulaklık siyah kulak üstü kullanımı ile kulaklarınızı büyük ölçüde kapatarak dışarıdan ses almanızı engeller. Öte yandan mikrofonlu oluşu sayesinde yemek hazırlarken, poşet taşırken, bir şeyler yazarken gibi ellerinizin dolu olduğu durumlarda telefonda konuşurken sizlere kolaylık sağlayacaktır. Philips Tauh201bk/00 mikrofonlu kafa bantlı kulaklık ile müzik dinlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Nefes Alabilen Kulaklık Kapları
  • Dahili Mikrofon
  • Kumandalı

TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah Özellikleri

TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah Özellikleri

Kulaklık alırken kullanım amacınız, ses kalitesi, kablo kalitesi, kulağınızla uyumlu olup olmaması gibi kriterleri göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Bu sayede uzun süreli ve seveceğiniz bir kulaklığa sahip olabilirsiniz. TAUH201BK/00 mikrofonlu kafa bantlı kulaklık siyah özellikleri arasında kulak üstü kablolu kulaklık olması yer alır. 1,2 metre kablo uzunluğu sayesinde ses cihazınızı istediğiniz yere koyabilme imkanınız olur. Kulaklığın üzerinde yer alan kafa bandı oldukça yumuşaktır bu sebeple uzun süreli kullanımda kafanızı rahatsız etmeyecektir. Bunun yanı sıra 195 gram ağırlığında hafif bir kulaklıktır. Yumuşak kulak kapaklıkları nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Kulaklığı dilediğiniz yere çantanızda ya da cebinizde götürmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden kulaklık katlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra kulaklığın kablosu üzerinde bulunan kumanda aracılığıyla müzik değişimi yapabilir ya da dilerseniz müziği durdurup devam ettirebilirsiniz. Mikrofonu yankı önler ve sesi net bir şekilde iletir.

TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah Fiyatı

TAUH201BK/00 Mikrofonlu Kafa Bantlı Kulaklık Siyah Fiyatı

Kulaklık fiyatları kablo iletkenliğine, ses düzeyine, ses kalitesine, mikrofon ses iletimine vb. bağlı olarak fiyat değişkenlik göstermektedir. Philips Tauh201 kablolu kulak üstü kulaklık siyah ile telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabilir ve sonlandırabilirsiniz. Teknik detaylarının yanında kulaklıkların fiziksel detayları da önemlidir. Kulak üstü kulaklıklar, kafa üzerinde sağ ve sol tarafı birbirine bağlanır. Kafanın üzerine denk gelen bölgede bir bant bulunur. Bu aşamada bu bandın yumuşak olması, kulak kaplarının nefes alabilen ve yumuşak bir yapıda olması uzun süreli kullanımlarda konforlu bir kullanım imkanı sunar. Kablolu kulaklıklarda kablo uzunluğunun ideal boyda olması, kullanım rahatlığı açısından avantaj sağlamaktadır. TAUH201BK/00 mikrofonlu kafa bantlı kulaklık siyah fiyatı sunduğu özellikleriyle bütçe dostu bir kulaklıktır. Keyifle müzik dinleyebileceğiniz kulak üstü kulaklığa dilerseniz şimdi sahip olabilirsiniz.

Philips Tauh201bk/00 ile Keyifli Deneyimler

Philips Tauh201bk/00 ile Keyifli Deneyimler

Stresli olduğunuzda, mutlu hissettiğinizde ya da kafanıza bir şeyler takıldığında müzik dinlemek çok daha kolay odaklanmanıza ve anın tadını çıkarmanıza olanak tanır. Dünyadan soyutlanıp tamamen kendinizle baş başa kalmak istediğinizde Philips Tauh201bk ile müzik dinlemenin zevkini çıkarabilirsiniz. Temizlik yaparken, spor yaparken ya da yürüyüşte kulaklığın kablosu üzerinde bulunan kumanda sayesinde müzikler arasında geçiş yapabilir ve müziği durdurup başlatabilirsiniz. Telefonunuzu çantanızdan ya da cebinizden çıkarmadan bu işlemi gerçekleştirebilmeniz her anlamda sizlere kolaylık sağlayacaktır. Müzik dinlemek bazı insanlar için rafine bir zevk olabilir. Seçtiği müziklerde, yeni şarkılar keşfederken, kulaklık seçimlerinde oldukça titiz davranarak bu zevklerini en iyi noktada yaşamak isterler. Siz de müzik dinlerken en uygun kulaklığı kullanabilmek için Trendyol üzerinden TAUH201BK/00 mikrofonlu kafa bantlı kulaklık siyah satın almış müşterilerin Philips Tauh201bk yorum inceleyerek karar verebilirsiniz.