Philips Beauty Epilatör 8000 Serisi Bre740/14

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Philips Beauty Epilatör 8000 Serisi Bre740/14

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yion Trade Marketing Satıcı Ünvanı: HATİCE DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760724937
    Bu ürün Yion Trade Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips beauty epilator series 8000, 5 in 1 shaver, trimmer, pedicure and body exfoliator with 9 accessories bre740/14 epilatör serisi 8000 ıslak ve kuru epilatörergonomik s-Şekilli sapergonomik s-Şekilli tutamak, vücudunuzun her yerinde doğal ve hassas hareketlerle maksimum kontrol ve daha iyi erişim için yönlendirilmesi kolaydır.banyoda veya duşta kullanım için kablosuz ıslak ve kurusu ile kullanım için ideal, kaymaz bir tutuş ile tasarlanmıştır. duşunuzda veya banyonuzda daha rahat ve nazik bir deneyim sağlar.philips epilatör series 8000, güçlü ancak nazik epilasyona sahiptir, böylece 10 dakika gibi kısa bir sürede her iki bacağınızda da pürüzsüzlük elde edebilirsiniz.4 haftaya kadar pürüzsüz cilt için nazik epilasyonphilips epilatör series 8000, geliştirilmiş cımbızları ve dakikada 70.000'den fazla tüy alma hareketiyle güçlü ancak nazik epilasyon sunar. bu, 4 haftaya kadar daha fazla cilt kaplayabileceğiniz ve kusursuz pürüzsüzlük elde edebileceğiniz anlamına gelir. alt bacaklarınızı 10 dakika gibi kısa bir sürede tedavi edin!yakın bir tıraş için tıraş başlığı ve düzeltme tarağıtıraş başlığı, farklı vücut bölgelerinde daha yakın bir tıraş ve daha yumuşaklık sağlar. bikini bölgenizi şekillendirmek için bir düzeltme tarağı ile birlikte gelir.saten pürüzsüz ayaklar için döner diskli pedikür ayak törpüsü3'ü 1 arada dönen hassas diskimiz, yalnızca 5 dakikada topuktan buruna pürüzsüzlük sağlar. daha geniş alanlar için düz yüzeyi, daha küçük alanlar için üst yüzeyi ve eğelenmesi zor alanlar için kavisli tarafı kullanın.vücut peeling fırçası ölü deri hücrelerini temizlervücut peeling fırçamız ölü cilt hücrelerini temizler ve batık tüylerin önlenmesine yardımcı olur. hipoalerjenik 48.200 ince kıllar nazikçe ama etkili bir şekilde ölü cilt hücrelerini temizler ve cilt yüzeyinin yenilenmesini uyarır. bu cihaz, cildinizi tek başına manuel tedaviden daha etkili bir şekilde eksfoliye eder.istenmeyen tüyleri almak için hassas bölge başlığıen çok ihtiyaç duyduğunuz alanlarda ekstra yumuşaklık için yüzde, koltuk altı ve bikinideki istenmeyen tüyleri kolayca almak için hassas bir bölge başlığı dahildir.düzeltme başlığı ve bikini tarağı dahildirdaha fazla rahatlık için mahrem bölgelerinizi düzeltmek ve şekillendirmek için bir düzeltme başlığı ve bikini tarağı içerir.maksimum konfor için optimum temas başlığıkolayca epilasyon yapın ve optimum temas başlığıyla maksimum konforu yaşayın. tedavi ettiğiniz alanı nazikçe gererek cilt çekmesini ve rahatsızlığı azaltmak için tasarlanmıştır, böylece buna gerek kalmaz.ekstra geniş epilatör başlığıekstra geniş epilatör başlığı, daha hızlı epilasyon için her harekette daha fazla cildi kaplar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver