Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık

149 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EternalElektrik Satıcı Ünvanı: ETERNAL ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381103897300001 Vergi Kimlik Numarası: 3811038973
    Bu ürün EternalElektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Phılıps 4-25w essentıal led buji e14 220-240v 2700k sarı ışık 250 lümen 35*106 mm a+ tasarruf

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Led Ampul
  • Duy Tipi E14
  • Renk sıcaklığı Sarı Işık
  • Güç (Watt) 25 Watt
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Philips 4-25W Ess Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık

Yaşamın her alanında aydınlatmaya duyulan ihtiyaç yadsınamaz bir gerçek olmaktadır. Aydınlanan ortamlarda üretim ve tüketim faaliyetleri özenle yapılırken buna uygun ışık tercihinde bulunmak ise oldukça önemli olmaktadır. Birçok farklı iç ve dış mekanlar için tercih edilen led ampuller gerek tasarımları gerekse de performansları ile uzun ömürlü ve sağlam bir kullanım yaratırlar. Ortamın sıcaklığı ne olursa olsun çalışmaya devam eden bu led ampuller, çok düşük veya yüksek sıcaklıklarda bile aydınlatma olanaklarına hemen ulaşırlar. Saf ve zarif tasarımları ile bilinen ampuller arasında Philips Essential led ampul sektörde yer alan diğer ampullerden daha uzun ömürlü ve kullanışlı olmaktadır. Göz alıcı tasarımı ile herkesin evlerinde veya ofislerinde tercih ettiği bu ürün, yanma ve elektrik çarpması gibi tehlikeli durumlardan sizleri korumaktadır. Eski usul ampul kullanımı ile ortaya çıkabilecek tehlikeli durumları, bu ampul modelinde görmezsiniz. Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık indirimlerine göz atarak bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz.

  • Ergonomik Buji Tasarımı
  • A+ Enerji Tasarrufu Seçeneği
  • Göz Yormayan Led Işık Teknolojisi

Buji Tasarımı ile Avizelerden Sarkan Dekoratif Görünüm

Buji Tasarımı ile Avizelerden Sarkan Dekoratif Görünüm

Philips her alanda olduğu gibi aydınlatma alanında da ürettiği bu ürün ile evinizin her odasına eşit ışık dağılımını sizler sunmaktadır. Geleneksel kullanımın dışına çıkarak çağdaş görünümleri evinize sağlayabileceğiniz Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık kampanya ve ürün bilgisi ile müşteri memnuniyetini her dönem yüksek tutmaktadır. Ev otomasyon sistemleri arasında sıklıkla tercih edilen Philips’in bu led ampulü, evini yeniden dekore etmek isteyenlere tasarruflu seçenekler sunmaktadır. Led teknolojisi alanında maksimum performansı yakalayabileceğiniz bu ürünü, evinizin her odası için kullanabilir ve eşyalarınızın görüntüsüne canlılık katabilirsiniz. Buji şeklindeki görünümü avize tutkunları için vintage bir hava sağlarken, şık bir ortam yaratmanızı da kolaylaştırır. Gelenekselliğin son bulduğu bu ampulü, romantik temalı akşam yemeklerinizde dahil olmak üzere tüm aktivitelerde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık yorumlarına göz atarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Philips Ampul ile Ergonomik ve Kompakt Tasarım

Philips Ampul ile Ergonomik ve Kompakt Tasarım

Aydınlatma sektöründe teknolojik avantajlar sunan bu ürünü kullanarak ışığın işlevsel gücüne yakından tanıklık edebilirsiniz. Yüksek gelen elektrik faturalarından sürekli şikâyet edenler, cepleri için daha tasarruflu olan Philips aydınlatma teknolojisini tercih edebilirler. Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık, güneş ışığını evlere taşıyarak her alanda fark edebileceğiniz görünümler yaratmanızı sağlar. Sürekli olarak bozulan ampuller bir süreden sonra hayat kalitenizi kötü etkilerken, ay sonu gelen elektrik faturası ise her zaman beklentinizin üstünde olabilir. Philips bu ampulü ile herhangi bir özel bakıma ihtiyaç duymadan taktığınız anda üstün aydınlatma performansını odanız için sağlar. Ürünün 25 watt değerindeki mum tasarımı sarı ışık tonları ile keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık satın almak için hemen sipriş verebilirsiniz.

Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık Yorumları

Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık Yorumları

Led aydınlatma alanında gösterdiği ışık performansı ile bilinen Philips 4-25W Essentıal Led Buji E14 220-240V 2700K Sarı Işık özellikleri her müşteriyi memnun edebilecek ürün dinamiklerinde olmaktadır. Mum şeklindeki görünümü avizelerin vazgeçilmez parçası olurken A+ enerji tasarrufuna sahip olması 250 lümen desteğini sizlerle paylaşmaktadır. Evinizde yer alan E14 duy tipine bu ampulü rahatlıkla takabilirsiniz. Birbirinden farklı profesyonellik gerektiren alanlarda sarı ışık performansının kalitesini Philip buji ampul ile sağlamak çok kolay olmaktadır. Ortama verdiği ekstra parlaklık ile sıklıkla tercih edilmesi, günlük kullanım içinde oldukça uygun olmaktadır. Avizenize taktığınızda anında parlaklık elde edebileceğiniz bu ürünü evin her odası için güvenle deneyimleyebilirsiniz. Doğal ışığı evlerinize getirebileceğiniz bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.