Pawmas Bebek Pudrası Kokulu Bentonit Kedi Kumu 10 Lt

169,90 TL
(16,99 TL / lt)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pawmas Bebek Pudrası Kokulu Bentonit Kedi Kumu 10 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pawmas Bebek Pudrası Kokulu Bentonit Kedi Kumu 10 Lt Pawmas Bebek Pudrası Kokulu Kedi Kumu, ekstra güçlü emiciliği olan beyaz topaklanan bentonit bir kedi kumudur ve ince tanelidir. ·Bebek pudrası kokuludur. ·İçeriğinde doğal hammadeler kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek kimyasal madde bulundurmaz. Pawmas kedi kumu, özel yüksek kaliteli doğal bentonitten üretilmektedir. Pawmas Bentonit Kedi Kumu sıkı ve sürekli bir kalite güvencesine ve buna ek olarak rastgele örnekleme test planına tabi tesislerlerde üretilmiştir. ·Ekstra güçlü emiciliğe sahiptir. ·Koku Emilimi: çok iyi ·Emiciliği: min.%250 ·Topaklanma: Süper Topaklanma Özelliği ·Renk: Beyaz / krem ·Tozsuz - Kullanım Talimatları: 1. Dolum: Kedi kumu kabına bütün zemini kapatacak şekilde 7-8cm yüksekliğinde doldurunuz. 2. Topaklanan parçacıklar, dışkı parçaları ve kaba pislikler günde 3 kez çıkarılmalıdır. 3. Eğer kum miktarı azaldı ise üzerine kum ekleyerek tamamlayınız. 4. Birden fazla kediniz var ise kumun değiştirilme süreci kısalacaktır. * Kullanılmış kedi kumuyla her türlü temas sonrasında ellerinizi mutlaka sabunla yıkayınız. Lütfen aklınızda bulundurun: Gerekli doldurma yüksekliği aynı zamanda kedinin alışkanlıklarına da bağlıdır. Örn. yoğun pençeleme, idrar sıklığı ve çeşitli nedenlere göre değişebilir. Kullanılmış kumlar, normal evsel atıklarla ve ayrıca yerel yönetmeliklerin bölgesel düzenlemelerine bağlı olarak biyolojik atık kabı yoluyla bertaraf edilebilir. Önemli: Tıkanma tehlikesi nedeniyle, kullanılan bentonit kumlarını tuvalet veya kamu kanalizasyon sistemi yoluyla imha etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver