pawingo Kedi Evi Köpek Evi Doğum Çadırı Kedi Doğum Çadırı Kedi Oyun Alanı Köpek Oyun Alanı

1.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
M

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

pawingo Kedi Evi Köpek Evi Doğum Çadırı Kedi Doğum Çadırı Kedi Oyun Alanı Köpek Oyun Alanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pawingo Satıcı Ünvanı: VOLKAN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1150718392
    Bu ürün pawingo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri:
  • 70x70x47cm
  • Katlanabilir kedi köpek evi, doğum çadırı, oyun parkı,iç mekan, dış mekan, seyahat, kamp ve daha fazlası için ideal bir üründür.Evcil hayvanların en sevdiği oyuncakları ve en rahat edeceği yastık veyataklarını ekleyip içinde mutlu ve güvenli bir ortam sağlayabilirsiniz. Yüksekkaliteli malzemeden üretilen ürünümüz , su geçirmez, çizilmeye karşı dayanıklıve yıkanabilir. Özellikleri: Evcil hayvanlarınızın hem evinizde hem de dışarıdagüvende olmasını sağlayacaktır.. Evcil Hayvan Oyun Çadırı, saniyeler içinde monte edilebilenve kaldırılabilen, kolay açılan bir çadırdır
  • Esnek yapısı, yürüyüş, kamp vepiknik gibi açık hava etkinlikleri için mükemmel olan son derece taşınabilirolması , Su geçirmez, çizilmeye karşı dayanıklı ve yıkanabilir olması en önemliözelliklerindendir. Ayrıca içerisindeki ped ile konforlu bir ortam sunmaktadır. Yüksek sertliğe, güçlü aşınma direncine, yırtılma direncineve dayanıklılığa sahiptir. Üst ve alt kısmındaki fermuarlı alan kolaycaçıkarılabilmektedir. Paket İçeriği :Çadır, iç ped, alt ve üst fermuarlı kısımlar, kılıf. Ürün Renkleri: Krem/ Açık Mavi / Lila Ürün Tanımı :OyunÇadırı , Doğum Çadırı , Taşınabilir Park , Oyun Parkı Önemli Not: Buürün ile marka tescilli ve patentlidir.(Türkiye’deüretilmiştir).

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver