10
Yemek Tabağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Paşabahçe Villa Patisserie Büyük Boy 3 Katlı Cam Kurabiyelik - 96815

259 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
125 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Villa Patisserie Büyük Boy 3 Katlı Cam Kurabiyelik - 96815

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Villa Patisserie 3 Katlı Cam Kurabiyelik Malzeme: Cam
  • Yükseklik : 26,1 cm
  • Çap : 11,8 cm
  • Paşabahçe Kalitesi
  • Cam Sağlığı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Özellik BPA Free
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 26cm
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
  • Ürün Tipi Ayaklı Sunumluk
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Villa Patisserie 96815 3 Katlı Kurabiyelik

Küçük ve lezzetli atıştırmalıklar için ayrılmış köşeler mutfaklara renk katar. Lokum, kurabiye ve bisküvi gibi lezzetli atıştırmalıklara şık bir görünüm kazandırmak için özel tasarım kaplar bulunur. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik; mutfağınızı ve sunumlarınızı renklendirmek için tasarlanmıştır. 3 kattan oluşan sunum kabının içerisinde lokum, bisküvi ve kurabiye gibi lezzetli atıştırmalıklara yer verebilirsiniz. Kolay açılan özel kapağı sayesinde çay ve kahve molalarını kısa sürede tatlandırmak mümkündür. Cam malzemeden üretilen kurabiyelik, çizilme ve matlık problemine karşı dayanma gücüne sahiptir. Cam sağlığını hayatınızda hissettiren ürün, dekoratif özelliğinin yanı sıra pratik bir kullanım sunar. Paşabahçe 3 katlı kurabiyelik sayesinde yaşam alanlarına enerji ve canlılık kazandırmak mümkündür.

  • Malzeme: Cam
  • Yükseklik: 26,1 cm
  • Çap: 11,8 cm

Paşabahçe Villa Patisserie Cam Kurabiyeliğin Özellikleri

Paşabahçe Villa Patisserie Cam Kurabiyeliğin Özellikleri

Villa Patisserie serisi 3 katlı cam kurabiyelik Paşabahçe kalitesiyle üretilmiştir. Ürünün üstün kalitesi uzun yıllar mutfağınızda kullanabilmenizi sağlar. Cam kurabiyelik; 26,1 cm yükseklik ve 11,8 cm çap ölçülerine sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde mutfak tezgâhı, sofra, sehpa ve dolap üstlerinde güvenle yer verebilirsiniz. Ürünün makul boyutlarda olması taşınmasında oldukça kolaylık sağlar. Bu yönüyle portatif kullanım özelliği sunan ürün ile dilediğiniz her alana şıklık kazandırabilirsiniz. Paşabahçe 3 katlı kurabiyelik modelinin üretiminde cam malzeme kullanılmıştır. İnsan sağlığını destekleyen cam malzeme sayesinde besinleri içerisinde uzun süre saklayabilirsiniz. Cam malzemesi, ürünler üzerinde rahatsız edici bir koku bırakmaz ve zararlı bakteri oluşturmaz. Bu sayede mutfaklarda aranan hijyeni bulmak mümkündür.

Paşabahçe Villa Patisserie Cam Kurabiyelik Kullanışlı mı?

Paşabahçe Villa Patisserie Cam Kurabiyelik Kullanışlı mı?

Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik, bulunduğu her alanda kolaylık sunmak üzere geliştirilmiştir. Özel ayrılmış 3 katlı bölmesi sayesinde birçok yiyeceğe aynı anda yer verebilirsiniz. Bu sayede her yiyecek için farklı tabak kullanmanıza gerek kalmaz. Kurabiyelik, mutfak ve sofralarda yerden tasarruf etmenizi sağlar. Fazla tabağın sofralarda neden olduğu kalabalıktan bu özel tasarım ürün ile kurtulabilirsiniz. Bu sayede sofralarda minimal bir şıklık yakalamak mümkün olur. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyeliklerin kullanımı oldukça kolaydır. Üst kısımda bulunan kapağı açıp içerisine yiyecekleri yerleştirerek, kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Saydam cam sayesinde ürünün içerisini rahatlıkla görerek yiyecekleri yerleştirebilir; almak istediğinizi kolaylıkla seçebilirsiniz. Saydam camlar, kurabiyeliğe ekstra şıklık kazandırır. Kurabiyelik, içerisine konulan yiyeceklerin rengarenk görünümü ile bulunduğu ortama canlılık katar.

Paşabahçe Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik Kaliteli mi?

Paşabahçe Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik Kaliteli mi?

Paşabahçe Villa Patisserie 3 katlı cam kurabiyelik yorum kısmında kullanıcılar tarafından kalitesi doğrulanmış bir ürün olduğu görülebilir. Villa Patisserie serisi kurabiyeliğin üretiminde cam malzeme kullanılmıştır. Ürünün cam malzemesi, sürdürülebilir ve inert özellikler barındırır. %100 geri dönüştürülebilen malzemesi sayesinde kurabiyelik, doğayı korumayı başarır. Cam sağlığını barındıran ürün, yiyecekleri depolamak için oldukça güvenlidir. Kanserojen madde içermeyen yüzeyi, zararlı kimyasalların besinlerin özüne işlemesini engeller. Böylece kalite standartlarına uygun şekilde sağlıklı bir kullanım sağlar. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik, kolay açılan üst kapağı ile mutfak kazalarına neden olmaz. Tutma bölümünden kapağı açarak kısa sürede istediğiniz atıştırmalığa ulaşabilirsiniz. Paşabahçe kurabiyelik modelini arzunuza göre kendi mutfağınızda kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye olarak verebilirsiniz. Paşabahçe garantisiyle üretilen 96815 model Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik, Trendyol güvencesiyle satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.