Paşabahçe 2'li Yağlık Sirkelik Silikon Contalı 1000 Cc 80230 Fma01599

259 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339 TL259 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 2'li Yağlık Sirkelik Silikon Contalı 1000 Cc 80230 Fma01599

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rengarenk Home Satıcı Ünvanı: MEHMET KIZILER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2363630344400015 Vergi Kimlik Numarası: 5600711382
    Bu ürün Rengarenk Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2'li Yağlık Sirkelik Silikon Contalı 1000 Cc 80230 Fma01599

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Hacim 1 - 2 L
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 2'li Yağlık Sirkelik Silikon Contalı 1000 cc

Paşabahçe 2'li yağlık sirkelik, iki adet şişeden oluşur. Şişelerin meteryali camdır. Cam şişelerin hacmi 1000 CC’dir. Ürün, yağ ve sirke için kullanıma uygundur. Cam şişenin yüksekliği 29 cm, ağız çapı 20 mm ve taban çapı 80 mm’dir. Ürünün kapak kısmı metal uçludur. Şişelerin silikon contası bulunur. Bu sayede yağ ve sirke gibi sıvıları sızdırmaz ve dökülmelerini önler. Ürünün cam materyali dayanıklı ve uzun süreli kullanıma uygundur. Mutfağınızda tezgaha rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Metal uçlu kapağı sayesinde yemeklerinize yağı ve sirkeyi dilediğiniz kadar dökebilirsiniz. Paşabahçe 2’li yağlık sirkelik 1000 CC temiz bir kullanım imkanı sunar. Şişeyi kullanırken yağınız ya da sirkeniz kenarlardan sızdırma yapmaz. Korumalı özellikleriyle yemek sofralarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pratik olan kullanım şekliyle yemek yaparken tercih edebilirsiniz.

  • Metal kapak tasarımı
  • Dayanıklı cam
  • Sızdırmaz materyal

Paşabahçe Yağlık Sirkelik Özellikleri

Paşabahçe Yağlık Sirkelik Özellikleri

Paşabahçe 2’li yağlık sirkelik 1000 CC, mutfaklarda ve yemek sofralarında kullanımı pratik bir üründür. 2 parçadan oluşan şişe, yağ ve sirke koymak için idealdir. Cam malzemeden olan ürün kaliteli ve dayanıklıdır. Sıvıları sızdırmayan ve dökülmelerinin önüne geçen silikon contalı yapısı rahat bir kullanım fırsatı sunar. Ürünün kapak kısmı metal uçludur ve sıvıları dökerken aşırı dökülmesini ve akıntı yapmasını önler. Paşabahçe 2'li silikon contalı 1000 CC sirkelik, kare formdadır. Ürün bu sayede mutfak tezgahlarına ve buzdolabının raflarına kolayca yerleştirilebilir. Şişenin ergonomik bir yapısı vardır. Yağı ve sirkeyi dökerken ürünü zorlanmadan aşağıya çevirerek dökebilirsiniz. Ayrıca şık tasarımı ile dışarıdan temiz ve düzenli görünür. Akıntı ve sızdırma yapmayan yapısı ile mutfakta ve sofrada rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Yemeklerinize kolaylıkla yağ ve sirke dökebilirsiniz.

Pratik Kullanımı ile Paşabahçe Yağlık Sirkelik

Pratik Kullanımı ile Paşabahçe Yağlık Sirkelik

Paşabahçe 2'li yağlık sirkelik silikon contalı 1000 CC, temiz ve pratik bir kullanım imkanı sağlar. Mutfakta yemek yaparken ve sofralarınızda sunum yaparken tercih edilir. Geniş iç hacmi ile yağı ve sirkeyi kolayca şişenin içine kolayca koyabilirsiniz. Damlatmayan ve sızdırmayan ürün yağ bulaşmasını engeller ve temiz bir kullanım sağlar. İkili yağlık ve sirkelik şişesi cam yapısı ile sıvı gıdalarınızın tazeliğini korur. Ürün uzun süreli kullanım için uygundur. Paşabahçe 80230 yağlık sirkelik 2'li 1000 CC fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra dekoratif bir görünüme sahiptir. Ürün, yemek sofralarında şık bir servis için idealdir. Şişelerin metal kapak kısmı yemeklerinize, salatalarına dilediğiniz miktarda yağ ve sirke koymanıza yardımcı olur. Ağız kısmı korumalıdır ve pratik bir kullanım sağlar. Sıkı kapak sistemi ve kolay kavranan şişe formuyla ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Paşabahçe Yağlık Sirkelik

Uygun Fiyatlı Paşabahçe Yağlık Sirkelik

Paşabahçe 2'li yağlık sirkelik silikon contalı 1000 CC fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Estetik görünümü ve pratik kullanımı ile mutfaklarda ve sofralarda sıklıkla tercih edilen üründür. Büyük hacmi ve temiz kullanım özelliği ile ürünü yemek yaparken ve salatalarına sos eklerken kullanmayı tercih edebilirsiniz. Toplamda 2000 CC için kullanıma hazır şişelere yağ ve sirke doldurmak oldukça kolaydır. Cam şişeler damlatma ve sızdırma yapmaz. Ayrıca sağlıklı ve kaliteli camdan tasarlanan ürünü hem elinizde hem de bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Paşabahçe 2'li silikon contalı 1000 CC yağlık sirkelik yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siz de uygun ve avantajlı fiyatları ile iki şişeden oluşan bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilir, ürünün sunduğu pratik özelliklerden faydalanabilirsiniz.