OyuncaklarÜlkesi Elektronik Monopoly Dijital Bankacılık Ödüllü Bankacılık E8978 Aile Kutu Oyunu

1.499,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

OyuncaklarÜlkesi Elektronik Monopoly Dijital Bankacılık Ödüllü Bankacılık E8978 Aile Kutu Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncaklar Ülkesi Satıcı Ünvanı: UĞUR ALPER AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1198464544600013 Vergi Kimlik Numarası: 1150616522
    Bu ürün Oyuncaklar Ülkesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OyuncaklarÜlkesi ® farkılyla. OyuncaklarÜlkesi kutu oyunları serisi en en sevilen OyuncaklarÜlkesi Monopoly Elektronik bankacılık serisi Monopoly Dijital Bankacılık yeni seri Monopoly Ödüllü Bankacılık oyunu sizlerle, bu eşsiz oyun deneyimini yaşamanız için oyun sırasında tüm işlemleri yapabileceğiniz bir elektronik bankacılık ünitesi içeriyor ve benzersiz ödüllerle heyecanı artırıyor! Bu oyunda her oyuncunun piyonuyla eşleşen ve para ödülü içeren bir Banka kartı bulunuyor. Zarda belirli bir sayı attığınızda, belirli bir haneye geldiğinizde veya belirli bir mülkü satın aldığınızda, seçtiğiniz piyona göre bir ödül kazanıyorsunuz. Oyuncular, oyun alanındaki herhangi bir mülke atlamayı veya başka bir oyuncuyu değerli mülklerinden birini satmaya zorlamayı da seçebilir. Bu oyunda kağıt para yok. Kartlar ve bankacılık ünitesi, her oyuncunu servetinin hesabını tutuyor. Oyunun sonunda en çok paraya sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor. Monopoly Ödüllü Bankacılık, oyuncuların mülk satın alacağı, kira toplayacağı ve bunlar için ödüller kazanacağı heyecan verici bir oyun! Kutu içerisinde
  • oyun alanı, bankacılık ünitesi, 4 plastik piyon, 4 Banka kartı, 16 Tapu Senedi kartı, 20 Şans kartı, 4 Referans kartı, 1 zar ve oyun kılavuzu yer almaktadır. Bankacılık Ünitesi: Monopoly Ödüllü Bankacılık kutu oyunu, klasik Monopoly oyununa göre oyunu daha hızlandıran, dokunma teknolojisine sahip hepsi bir arada Bankacılık ünitesi içeriyor. Uçuş Haneleri: Bu haneye geldiğinizde istasyon veya iskele satın almak yerine ödeme yapıp oyun alanında dilediğiniz mülke uçabilirsiniz! Zorunlu Takas Hanesi: Zorunlu Takas hanesine mi geldiniz? Mülklerinizden birini ve başka bir oyuncunun mülklerinden dilediğinizi seçerek anında ikisini değiş tokuş yapın. Harika Aile Oyunu: OyuncaklarÜlkesi Monopoly Ödüllü Bankacılık, ailelerle 8 yaş ve üzeri çocuklar için eğlenceli bir oyundur. Ailenin oyun gecesi için bir araya geldiğinizde çocukların banka kartlarını kullanırken ne kadar eğlendiğini göreceksiniz. Oyuncu Sayısı: 2-4 3 x 1,5V AAA pil ile çalışmaktadır. Kutu ölçüsü: 40 x 4 x 27 cm.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-4 Kişi
  • Yaş 8+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver