Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu

285 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun ve Sanat Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890017449
    Bu ürün Oyun ve Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 adet renkli bardak (beş farklı renkte, toplam 6 set) 60 adet görev kartı ve 1 adet zilden oluşur. Her oyuncu 5 renkten oluşan bir bardak seti alır ve önüne dizer. Sonra oyun kartları karıştırılarak oyun alanına konulur. Zilde kartların hemen yanına konulur. Oyuncular arasında çevirici seçilir ve çevirici kartların en üstündeki kartı hızlı bir şekilde çevirir ve herkesin göreceği şekilde masanın ortasına koyar. Masadaki oyuncuların hepsi kartın üzerindeki şekli karttaki renk sırasına göre aynısı yapmaya çalışır. İlk yapan zile basar ve kartı kazanır. FAYDALARI: Görsel algı, dikkat koordinasyon, odaklanma, hızlı ve doğru karar verme becerilerini geliştirir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2-6 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu

Çocukların dikkat ve algılarına geliştirmek için özel olarak tasarlanan ürünler bulunur. Oyun ve Sanat bardak oyunu söz konusu ürünler arasında yer alır. Renkleri sayesinde çocuklarınızın ilgisini üzerine çekmeyi başarır. Birden fazla parçadan oluşur. Dikkat yükseltme ve algı geliştirme gibi faydaları bulunur. Ayrıca keyifli vakit geçirmek için de son derece uygundur. İlgili oyun, kaliteli materyallerden üretildiği için uzun süreli kullanım şansı verir. Bu ürünle ailecek eğlenceli bir etkinlik yapabilirsiniz.

 
  • Bardaklar beş ayrı renkli tasarım
  • Üründe altmış üç adet görev kartı
  • Kutuda oyun kılavuzlu

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyununun Hitap Ettiği Kitle

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyununun Hitap Ettiği Kitle

Oyun ve Sanat sevimli bardak oyunu, oldukça geniş bir kesime hitap eder. Çocukların algısını ve dikkatini artıran bir üründür. İçeriğinde yer alan bardak, kart ve zil gibi unsurlar sayesinde eğlenceli zaman geçirme olanağı tanır. Bu ürün, son derece ilgi çekici renklere sahiptir. Böylece çocukların keyifle oynayacağı bir seçenek olur. Ayrıca yetişkinler için de oldukça uygundur. Söz konusu bardak oyununu ailecek tercih edebilirsiniz. Sevimli bardak oyunu, beş yaş ve üzeri çocukları için uygun özellikleri taşır. Boyutu sayesinde söz konusu yaş grubuna dahil olanların güvenle kullanabileceği bir üründür. Dayanıklı malzemelerden üretildiği için rağbet görür. Bardaklarında ve kartlarında kaliteli boyalar kullanılır. Hem eğlenceli hem de güvenli bir seçenektir. Bu bardak oyununu çocuklarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu Kaliteli mi?

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu Kaliteli mi?

Sevimli bardak oyunu, birinci sınıf malzemelerden üretilir. İlk günkü kalitesini uzun süre korumayı başarır. Üründe yer alan bardaklar, canlı renklerini daima korur. Kaliteli boyalarla üretildiği için renginde herhangi bir solma meydana gelmez. Her kullanımda aynı estetik görünümü sağlar. Ayrıca oyun sırasında boyası elinize veya eşyalarınıza geçmez. Daima güvenle ve keyifle kullanabileceğiniz bir ürün olur. Söz konusu oyunda yönlendirici kartlar bulunur. Bu kartların üzerinde oyunun gidişatını belirleyen şekillere yer verilir. Bahsi geçen şekillerde herhangi bir silinme oluşmaz. Her kullanımda aynı işlevi başarıyla yerine getirir. Bu üründe yer alan bir diğer unsur da zildir. Zil sayesinde kart üzerindeki şekli ve rengi ilk tamamlayan kendisini belli eder. Kaliteli materyallerden üretilen bu zilde renk değişimi olmaz. İlgili üründe yer alan tüm parçaları uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu Yorumları Nasıldır?

Oyun ve Sanat Sevimli Bardak Oyunu Yorumları Nasıldır?

İçeriği ve kalitesi sayesinde keyifli bir kullanım olanağı tanır. İlgili oyun, çocukların koordinasyon becerilerini geliştirir. Kartların üzerinde yer alan renklere ve şekillere göre hızlı hareket etmelerini sağlar. Bu sırada dikkat seviyelerinin artmasına yardımcı olur. Bu ürün, beş yaş ve üzerindeki çocukların motor becerilerini destekleme görevi üstlenir. Hem algısal hem de fiziksel anlamda gelişim sağlar. Böylece ebeveynlerin tercih sebebi olur. Oyun ve Sanat sevimli bardak oyunu 287427592485797, ailecek geçirdiğiniz zamanlar için son derece uygundur. Faydalı ve eğlenceli bir ürün olduğu için rağbet görür. Yetişkinlerin de keyif alacağı bir içeriğe sahiptir. Söz konusu bardak oyunu sayesinde ailecek aktiviteler yapmanız mümkün hale gelir. Arzu ederseniz oyun ve sanat sevimli bardak oyunu yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü daha önce deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı Oyun ve Sanat sevimli bardak oyunu fiyatı seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.