Oscar Tavuk Kümesi Model- 3

26.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oscar Tavuk Kümesi Model- 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUĞLEM ÖYKÜ STORE Satıcı Ünvanı: ŞÜKRAN İSKENDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1780342775
    Bu ürün BUĞLEM ÖYKÜ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "OSCAR” Ahşap Tavuk Kümesi (maks.22 tavuk) EŞSİZ MALZEME KALİTESİ Ürünün büyük bir kısmı 1.Sınıf fırınlı ve emprenyeli lambiriden üretilmiş olup , dış mekân kullanımında hava koşullarına tam dayanıklıdır. Bir kısmı da emprenye uygulanmış İthal ÇAM ağacı kullanılarak imal edilmiştir. Çürümeye, Kurtlanmaya dayanıklıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER Dış Mekân koşullarına (Suya, Güneşe) uzun yıllar dayanabilir. Çatı kaplaması kırmızı renk desenli kumlu membran olup tüm hava koşullarına dayanıklıdır. Ürün Maksimum 16 TAVUK için imal edilmiştir. İçerisinde tünek için tünekleme çıtaları mevcuttur. Kapı açılıp kapanabilir ayrıca ışık ve havalandırma için penceresi mevcuttur. Arkasında açılır kapanabilir kapıları sayesinde içerisini rahatlıkla temizleme imkanı sunulmuştur. Yerden 50cm yüksekliktedir, suya soğuğa karşı pozitif etkisi vardır. Aynı zamanda yerden yüksek olması, etrafına tel örgü yapıldığında tavukların kümes altında da gezebilmelerini sağlar. Folluk dışarıdan açılabilir çatıya sahiptir. ÖLÇÜLER (Dıştan Dışa) En (Sağdan Sola): 220 cm Boy (Yukarıdan Aşağıya): 130cm Derinlik (Önden Arkaya): 125cm KULLANIM ALANLARI Tüm dış mekân koşullarında kullanıma uygundur. Toprak, çim, beton zeminlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece zeminin düz olması gerekmektedir. MONTAJ Satın aldığınız ürün tarafınıza de-monte olarak gelmektedir. Teslimat Bilgileri Satın aldığınız ürünü teslim almadan önce lütfen kontrol ediniz.. Herhangi bir hasar veya eksiklik var ise hasar tespit tutanağı tutturarak geri gönderiniz. Teslim aldığınız ürünü kontrol etmeden teslim aldıysanız ve ürünü açtığınızda hasarlı ya da eksik olduğunu fark ettiyseniz iade ve değişiminin yapılabilmesi için kargoya aynı gün içerisinde ulaşarak hasar tespit tutanağı tutturunuz. Bu işlem zorunlu ve alıcının sorumluluğundadır. Tutanağın fotokopisini adresine mail. atınız.Hasar tesbit tutanağı tutulup iade edilen ürünler yenisiyle değiştirilmektedir. İade ve değişim süresi ürün satın alındıktan itibaren 14 gündür. . Kargo gönderimleri Ptt Kargo veya Horoz Lojistik ile sağlanmaktadır. Kargolar Köy ve bazı beldelerde dağıtım yapmamaktadır. Bu bölgelerde ikametgâh ediyorsanız sipariş vermeden önce ilgili kargo firmalarıyla veya bizimle iletişim kurabilir bölgenize dağıtım yapılıp yapılmadığını öğrenebilir veya en yakın kargo şubesinden kendiniz teslim alabilirsiniz. Dağıtım dışı bölgelerden sipariş verdiğinizde, iade durumunda doğabilecek kargo ücretleri alıcıya aittir.
Geri Bildirim Ver