Nobbystar Sevgili İle Yapılacak 100 Aktivite Posteri - Kazı Kazan

238 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,02 TL

Ürün Bilgileri

Nobbystar Sevgili İle Yapılacak 100 Aktivite Posteri - Kazı Kazan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mayalımeri Satıcı Ünvanı: ARICAN GİYİM OTOM İNŞ.GIDA TUR. TAAH.SAN TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0075003904200011 Vergi Kimlik Numarası: 0750039042
    Bu ürün Mayalımeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgili İle Yapılacak 100 Aktivite Posteri - Kazı Kazan Sevgili İle Yapılacak 100 Aktivite Posteri - Kazı Kazan Poster Sevgilinizle geçireceğiniz özel anları daha da unutulmaz kılmak için tasarlanmış bu özel kazı kazan poster, romantik ve eğlenceli aktivitelerle dolu! Kutu içeriğinde sevgilinizle birlikte gerçekleştirebileceğiniz 100 farklı eğlenceli aktivite bulunmaktadır. Sevgililer günü, doğum günleri, yılbaşı gibi özel günlerde birlikte eğlenceli ve farklılık arayanlar için muhteşem bir hediyedir. ÜRÜN ÖZELLİKLER Kaliteli 300gr kalın kuşe kağıt, parlak dayanıklı selofon kaplama Poster boyutu: 42x60cm Kutunun uzunluğu: 45cm Özel kutusunda gönderilmektedir. KUTU İÇERİĞİ Kazı kazan poster: duvarınızı süsleyecek kaliteli 300gr kalın kuşe kağıdına basılmış büyük boyutlu poster. Koruyucu poster kağıdı: posterinizi koruyarak uzun ömürlü olmasını sağlar. Mini poster broşürü: aktiviteleri özetleyen taşınabilir mini poster. Özel kazı kazan aparatı: aktiviteleri kazımak için pratik bir aparat.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 13+ Yaş
Geri Bildirim Ver