Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk 893778

1.099,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk 893778

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKOR SPORT Satıcı Ünvanı: ESRA ÖZATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4068494542600001 Vergi Kimlik Numarası: 2210384032
    Bu ürün REKOR SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yagmurluk 893778

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Nike 893778 Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk

Profesyonel olarak bir sporla ilgilenenler veya sportif giyim tarzını benimseyenler, giysilerinin hem şık hem kullanışlı hem de dayanıklı olmasını tercih ederler. Her mevsimde sportif çizgilerini koruyarak spor modasına yön veren Nike, kadın yağmurluk modelleri ile oldukça ilgi görür. Yağmurluk seçenekleri, temel olarak su geçirmezlik özelliği bulunan kumaşları ile ön plana çıkar. Hafif yağmurlardan sağanak ve dolu gibi kuvvetli yağışlara kadar her koşulda sizi ıslanmaktan koruyacak materyallerle üretilirler. Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk, dayanıklı kumaşı sayesinde yağmurlu günlerde sizi ıslanmaktan korurken sportif ve genç tarzınızın öne çıkmasını sağlar. Toplanabilir kapüşonu, her beğeniye hitap eden rengi, yırtmaçlı etek kısmı ve ikonik Nike logosuyla öne çıkar.

  • Marka: Nike
  • Materyal: %100 polyester
  • Özellik: Rüzgar ve su geçirmez

Nike Kadın Yağmurluk Hangi Kumaştan Üretilmiştir?

Nike 893778 Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk Yorumları

Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk, rüzgar ve su geçirmemesi için birden fazla katmana ve sık dokumaya sahiptir. Su damlalarının iç yüzeye geçişini engellemenin yanı sıra üzerinden akıp gitmesi için yüzde 100 polyester malzemeden üretilir. Dışarıda vakit geçirirken ıslanma, terleme veya üşüme gibi istenmeyen durumları ortadan kaldırır. Orman ve saha gibi dış ortamlarda yapılan faaliyetlerde sporcuların performansını maksimum seviyede tutar. Oldukça hafif yapısı sayesinde özgürce hareket edebilmelerini sağlar. Ripsto kumaş hem su geçirmez hem de dayanıklı yapısı ile yırtılma ve delinmeye karşı yüksek direnç gösterir. Doğada vakit geçirirken çalı, ağaç, dal ve dikenlere takıldığında zarar görmez. Profesyonel sporlar, kamplar, doğada yapılan faaliyetler ve daha birçoğu ripstop kumaşla üretilen Nike kadın yağmurluk sayesinde daha keyifli ve güvenli hale gelir.

Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk Su Geçirir mi?

Nike 893778 Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk Yorumları

Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk, sık ve kareli bir dokuma tipiyle üretilir. Polyester materyalden üretilen ripstop kumaş, aralarında hiç boşluk kalmayacak şekilde sıralanmış küçük karelerden meydana gelir. Bu sayede dışarıdan içeriye hava ve nem geçmesini engeller. Islanmaktan ve üşümekten korkmadan dış mekan faaliyetlerine devam edebilmeniz için ideal ürünlerin başında gelir. Özellikle futbol gibi profesyonel sporlar sırasında performansınızı düşürmeden sizi ıslanmaktan korur. Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk, suyu iten kumaş yapısı sayesinde hem sizi hem de kendini kuru tutar. Yağmur damlaları üzerinden kayıp gideceği için kısa sürede kurur. Ayarlanabilir etek ucu, boğazı ve manşetleri sayesinde rüzgar ve su geçebilecek her alanı kendinizi koruyacak şekilde kapatabilmenize imkân verir. Toplanabilir kapüşonu ile başınızı da ıslanmaktan korur.

Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Yağmurluğu Kimler Tercih Edebilir?

Nike 893778 Rpl Acdmy 18 Rn Jkt Kadın Yağmurluk Yorumları

Nike kadın yağmurluk seçenekleri arasında sadeliği ve yüksek koruyucu özellikleriyle öne çıkan ürün, hem profesyonel sporcuların hem de günlük hayatında spor giyimi tercih edenlerin ilgisini görür. Antrenman ve futbol ceketleri arasında yer alan Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk, sıradan günlerde veya yüksek tempolu sporlarda tercih edilebilir. Hareket aralığınızı maksimum seviyede tutar. Siyah ve lacivert gibi sade renk seçenekleri sayesinde her kombine rahatlıkla uyum sağlar. Günlük hayatta özenle seçtiği kombinleri ıslanmaktan korumak isteyenler için kurtarıcı seçenekler arasında yer alır. Bel hizasından biraz daha aşağıda biten tasarımı sayesinde rüzgar ve nem geçişini minimum seviyeye indirir. Yüksek hakim yakası, boynunuzu zorlayıcı hava koşullarından korur. Çeneden etek kısmına kadar kesintisiz uzanan dayanıklı fermuar, ürünün kolayca giyilip çıkarılabilmesini sağlar. Fermuarlı cepleri sayesinde cüzdan, telefon, anahtar gibi eşyalarınızı da güvenle taşıyabilirsiniz. Nike Rpl Acdmy 18 Rn Jkt kadın yağmurluk yorumlarını inceleyerek bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.