Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 G

98,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NESFIT® Kırmızı Meyveli tam tahıl ve pirinç gevreği, içeriğindeki tam yulaf ve B vitaminleri ile güne besleyici bir başlangıç yapmanı sağlıyor. En önemli içeriğimiz olan tam tahıla bayılacaksınız!

Ürün Özellikleri

  • Aroma Meyve
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 gr

Kahvaltılık gevrekler güne dengeli ve düzenli başlamak için oldukça tercih edilen besinlerdir. Fazlasıyla çıtır ve kuru kırmızı meyvelere sahip olan Nestle Nesfit kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek 400 g oldukça rağbet görür. Aynı zamanda tam tahıldan üretildiği için sizi her anlamda memnun eder. Kaliteli bir şekilde üretilen bu kahvaltılık gevreğin toplam kalorisi 1300 olarak belirtilir. Ek olarak her bir tabakta 113 kcal olduğu aktarılır. İçerisinde %8 oranında şeker bulunur. 1.1 oranında ise doymuş yağ bulunduran bu gevrek, kalp sağlığını korumada etkilidir. B vitamini barındırmasının yanı sıra, içerisinde 13 farklı vitamin ve mineral olduğu belirtilir. Güne bir kase bu kırmızı meyveli gevreği tüketerek başlamak, size hem enerji verir hem de zinde kalmanızı sağlar.

  • Tam yulaf destekli
  • İdeal diyet
  • Yer yaş grubuna uygun

Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 gr Özellikleri

Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 G Özellikleri

Düşük besin değerine sahip besinler insanların gözdesi konumuna gelir. Nestle Nesfit kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek 400 g yorumları dikkate alındığında, kırmızı meyveli kahvaltılık besin fazlasıyla beğenilir. Yulaf içermesi, ürünün sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Uzun süre tok tutan bir üründür. Kan şekeri seviyesini düzenler ve kilo kontrolünü sağlamaya yardımcı olur. Kahvaltılık gevrek 14 gün boyunca her gün birer kase tüketilebilir. Bu gevrek; bir insanın günlük alması gereken yağ, şeker, enerj, kalori ve tuz oranını karşıladığı için oldukça rağbet görür. Nestle Nesfit kırmızı meyveli, her yaş grubuna uygun olmasıyla ön plana çıkar. Kırmızı meyveli kahvaltılık gevreği, çocukların da tüketebileceği bir lezzettir. Bir yandan da kilosunu korumak isteyen birçok kişi tarafından oldukça tercih edilen bu ürün, sizi her anlamda memnun edebilir.

Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 gr Avantajları

Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 G Avantajları

Hazırlaması pratik ayrıca yemesi rahat olan besinler oldukça rağbet görür. Nesfit kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek 400 g içerisinde fazlasıyla mineral ve vitamin içerir. Hiçbir katkı veya koruyucu madde içermediği için sağlığınız açısından bir tehdit oluşturmaz. Tam buğday unundan yapıldığı için saatlerce tok tutar. Bu kahvaltılık gevreği hem süt ile hem de yoğurt ile karıştırarak tüketebilirsiniz. Süt ile karıştırıldığında hemen gevrekliğini kaybetmediği görülür. Bu sayede gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Kalsiyum değerinin artması ile kemik gelişimine yardımcı olduğu belirtilir. İçerisinde kuru meyve olması sayesinde sindirimi kolaylaştırır. 1 dakika içerisinde hazırlanmasıyla fazlasıyla beğeni toplayan bu besini hem kahvaltılarda hem de ara öğünlerde tüketebilirsiniz. Ayrıca düşük kalori değeri ile gece uyumadan tüketebileceğiniz bir gevrektir. Sağlıklı ve diyet dostu bu ürüne göz atabilirsiniz.

Uygun Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 gr Fiyatı

Uygun Nesfit Kırmızı Meyveli Kahvaltılık Gevrek 400 G Fiyatı

Nesfit kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek 400 g fiyatı belirlenirken besinin sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Günün önemli bir öğünü olan kahvaltıyı desteklemek adına bu meyveli gevreği yiyebilirsiniz. Bu besinin günde 2 öğün tüketimi ile vücut biçimi konusunda gözle görülür sonuçların elde edildiği aktarılır. Ayrıca paketi açıldıktan sonra uzun bir süre boyunca bayatlamaz ve çıtırlığını kaybetmez. Lezzetli oluşu ve enerji vermesiyle ön plana çıkan bu ürün, büyük beğeni toplar. Nestle kahvaltılık gevrek size gerçek bir tahıl deneyimi yaşatır. İçeriğinde vitamin, mineral ve gluten bulunduğu için sizi fazlasıyla memnun eder. Bir kasesi fazlasıyla enerji ve doyumluluk veren bu kahvaltılık gevreğe Trendyol aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Ürünü uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla değerlendirerek kolayca satın alabilirsiniz.