Nescafe 2 Si 1 Arada 10 'lu 10 Paket (Top:100 Adet)

397,50 TL
(3,98 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
3. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe 2 Si 1 Arada 10 'lu 10 Paket (Top:100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIZILELMA Satıcı Ünvanı: HALİL GÜLAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4150200881
    Bu ürün KIZILELMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Si 1 Arada 10 ' lu10 Paket (Top:100 Adet)

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Nescafe P247S6796 10'lu Paket 100 Adet 2'si 1 Arada

Nescafe 10’lu 10 paket 2’si 1 arada, kahve severlerin tercih edebileceği bir üründür. Özel tadıyla ve kokusuyla, kahve düşkünlerini mutlu edebilecek bir ürün olarak ön plana çıkar. Yumuşak krema aromasını kahve tadıyla bütünleştiren, kendine özgü bir lezzete sahiptir. Kahveyi, ağır olmayan bir aromayla tüketmek isteyenler için uygun bir üründür. Pratik bir şekilde hazırlanabilmesi, bu kahveyi tercih edilebilir yapan bir diğer özelliğidir. Dilediğiniz her yerde ve saatte kolaylıkla hazırlanabilen bir üründür. Nescafe 100 adet 2’si 1 arada, aynı zamanda avantajlı bir kahve olarak sizleri mutlu edebilir. Çoklu şekilde satılmasından dolayı kahve severlere birçok avantaj sağlamaktadır. Bunun yanı sıra küçük paketlerde olması da, ürünü tercih edilebilir yapan bir diğer etkendir.

  • Suda çözünebilir.
  • Bir paket 11 gramdır.
  • Şeker ilavesizdir.

Nescafe 10 Paket 10’lu 2’si 1 Aradanın İçeriği Nasıldır?

Nescafe 10 Paket 10’lu 2’si 1 Aradanın İçeriği Nasıldır?

Nescafe 10’lu 10 paket 2’si 1 arada, çözünebilir bir kahvedir. Şeker ilavesiz olmasıyla ön plana çıkan bir üründür. Kahve ve kahve beyazlatıcısı karışımlarını içermektedir. %81 oranında kahve kreması içeren bu ürün, 11 g ağırlığındadır. Ürünün özel tadı, bu kahve kremasının kendine özgü aromasından gelir. İçerisinde hidrojenize bitkisel yağ bulunduran bir kahvedir. Süt proteini ve kremalar da içerisinde bulunan diğer malzemelerdir. Kahvenin kendine has kokusu ve tadını oluşturan diğer karışımlardan biri de süt aromasıdır. Kahvenin içerisinde bulunan özel karışımlar, topaklanmasını önleyerek keyifli bir içim sağlar. Bir paket 100 ml kahveye tekabül etmektedir. 100 ml’de 25 kcal enerji ve 3.5 g karbonhidrat bulunur. Aynı zamanda 1 g yağ, 0.3 g protein ve 0.2 g lif içeren bir kahvedir.

Nescafe Şekersiz 2’si 1 Aradanın Avantajları Nelerdir?

Bu kahve, hem ekonomik hem de kullanım olarak birçok avantaja sahiptir. Çoklu paket olmasından dolayı ekonomik bakımdan daha uygun bir fiyata sahip olmanız mümkündür. Alışverişinizi, tekli alımlara göre çok daha avantajlı şekilde gerçekleştirme imkȃnı sunar. 11 gramlık küçük paketlerde satıldığından mutfağınızda muhafaza ederken fazla yer kaplamaz. Aynı zamanda istediğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. Ağırlık olarak hafif bir ürün olduğu için ofise, kampa ya da seyahatlere giderken çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Nescafe 10’lu 10 paket şekersiz 2’si 1 arada, evinizde ya da gittiğiniz her yerde hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz bir üründür. Bu özelliği sayesinde zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Evde ya da iş yerinde mola verdiğiniz anda, sadece birkaç dakika içinde hazırlayarak kahvenizin tadını çıkarabilirsiniz.

Nescafe 100’lü 2’si 1 Aradanın Tadı Nasıldır?

Nescafe 100 adet 2’si 1 arada, son derece lezzetli bir kahvedir. Uzun yıllardır en çok tüketilen kahvelerden biri olarak ön plana çıkar. Düzenli olarak kahve tüketenler arasında oldukça popüler olan bir üründür. Kremamsı aroması sayesinde ağır bir tada sahip değildir. Özellikle yumuşak içimi, bu kahvenin en çok tercih edilenlerden biri olmasını sağlayan faktördür. Aynı zamanda şeker ilavesiz olduğu için kahve tadı daha yoğun gelmektedir. Şeker kullanmayı tercih etmeyenler tarafından da beğenilen bir kahvedir. Bu ürün, yoğun kahve tadının kremayla bütünleştiği bir tada sahiptir. Ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Nescafe 10’lu 10 paket 2’si 1 arada yorumlarına Trendyol’dan ulaşmanız mümkündür. Eğer aklınıza herhangi bir soru gelirse satıcıyla birebir iletişime geçerek, bunlara cevap bulabilirsiniz. Nescafe 10’lu 10 paket 2’si 1 arada fiyatına sitemizden göz atarak, hızlıca satın alma imkȃnına sahipsiniz.