Mystic Somonlu Az Tahıllı Yetişkin Steril (KISIRLAŞTIRILMIŞ) Kuru Kedi Maması 15 Kg

1.230 TL
(82 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.229,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.432 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mystic Somonlu Az Tahıllı Yetişkin Steril (KISIRLAŞTIRILMIŞ) Kuru Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGROVET Satıcı Ünvanı: MEHMET DORUKBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3100826445
    Bu ürün AGROVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mystic Somonlu Az Tahıllı Yetişkin Steril (Kısırlaştırılmış) Kuru Kedi Maması 15 kg (

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Seçici (Hassas)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Mystic 800305 15 Kg Az Tahıllı Steril Yetişkin Kedi Maması

Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması , patili dostlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için onların doğasına uygun olarak üretilir. Mystic somonlu mama içeriğinin %70’i hayvansal proteinlerden, %30’u ise tahıl, sebze ve meyvelerden oluşur. En iyi kalitede somon ve deniz balıklarından gelen omega 3 yağ asitleri, yetişkin ve kısırlaştırılmış kedilerin bağışıklığını desteklerken tüylerinin de daha parlak olmasına yardımcı olur. Az tahıllı mamada glisemik indeksi düşük esmer pirinç kullanılır. Sıvılaştırılmış taze et enjeksiyon sistemi (FMIS) denilen ileri bir teknolojiyle üretilen Mystic somonlu yetişkin kedi mamasındaki taze etin sindirilebilirliği %99 oranındadır.

  • Ağırlık: 15 kg
  • Kimlere uygun: Yetişkin ve kısırlaştırılmış her cins kedi
  • İçerik: Somonlu

Mystic 15 kg Somonlu Az Tahıllı Yetişkin Kedi Maması İçeriği

Mystic 15 kg Somonlu Az Tahıllı Yetişkin Kedi Maması İçeriği

Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması içeriğinde %70 hayvansal protein ve %30 bitkisel kaynaklı gıda bulunur. Mystic kedi maması; iyi kalitede, taze ve kurutulmuş somon ve kurutulmuş sebze ve meyvelerin yanında kedilerin bağışıklığını destekleyen takviyelerle hazırlanmış zengin bir formüle de sahiptir. Mystic Sterilised 15 kg somonlu kısırlaştırılmış kedi maması, evcil dostlarınızın kaliteli bir yaşam sürmesini sağlamak üzere geliştirilmiştir. Bu mama, düşük tahıllı olarak hazırlanır. Mama içeriğinde kedilerin sindirim sistemine ve diş sağlığına zarar verebilen buğday ve mısır gibi tahıllara yer verilmez. Bunun yerine Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi mamasında glisemik indeksi düşük, kalp ve damar sağlığını koruyan esmer pirinç kullanılır. Mama, yetişkin kedilerin sağlığına olumlu katkıları bulunan pek çok vitamin ve mineral içerir.

Mystic 15 kg Somonlu Kedi Maması Her Cins Kediye Uygun mu?

Mystic 15 kg Somonlu Kedi Maması Her Cins Kediye Uygun mu?

Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması, her cins kedinin severek yiyeceği bir bileşime sahiptir. Mamanın özel formülü, tüm yetişkin ve kısırlaştırılmış kedilerin beslenme ihtiyaçlarının en ince ayrıntısına kadar düşünülmesiyle oluşturulur. Mystic somonlu kedi maması; kas, kemik, eklem, iç organlar ve tüylerin sağlıklı olmasına yardımcı olur. Somon, deniz balığı, kahverengi pirinç, çeşitli sebzeler ve tavuk ciğerinin yanı sıra deniz yosunu, avize ağacı özütü, zerdeçal, yucca, pisilyum ve nar içerir. Bu bileşimdeki somon, Omega 3 gibi son derece yararlı yağ asitleriyle vücut direncini artırırken tüylerin parlak görünmesini de sağlar. Tavuk ciğeri ise B12 ve folik asit açısından oldukça zengindir. Yüksek protein, yağ, vitamin ve mineral içeriği sayesinde avize ağacı özütü, kan basıncının düşürülmesine yardımcı olur.

Mystic 15 kg Somonlu Yetişkin Kedi Maması Kaliteli mi?

Mystic 15 kg Somonlu Yetişkin Kedi Maması Kaliteli mi?

Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması, Türkiye’de insan gıdası üretimine uygun olarak dizayn edilen ilk kuru mama fabrikasında; yüksek standartlarda üretilmiştir. Globaldeki bilimsel çalışmaları da takip eden marka, yine ülkemizde bir ilk olarak, mamanın üretiminde FMIS (taze et enjeksiyon sistemi) yöntemini kullanır. FMIS teknolojisinde soğuk zincir aracılığıyla fabrikaya gelen etler, hiçbir katkı maddesi olmadan moleküllerine parçalanır ve homojen bir sıvı kıvamına getirilir. Sonraki aşamada sıvı kıvamdaki ürün püskürtüldüğünde mamanın içine ve dışına homojen bir şekilde dağılmış olur. Daha da besleyici hale gelen Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması, kokusu ve tadıyla tüm kedilerin beğenisini kazanır. Dilerseniz Trendyol üzerinden Mystic 15 kg somonlu az tahıllı steril yetişkin kedi maması yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.