Moderna Trendy Love Kapalı Kedi Tuvaleti 57 Cm

1.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moderna Trendy Love Kapalı Kedi Tuvaleti 57 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: paw paw pet şhop Satıcı Ünvanı: FATİH BİRCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1379044640800017 Vergi Kimlik Numarası: 1770245736
    Bu ürün paw paw pet şhop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moderna Trendy Kapalı Kedi Tuvaleti Kömür filtreli, kapalı kedi tuvaletleri moderna şık tasarımları ile yeni bir görsellik katarak sizlere özgürlük tanımıştır. Moderna Trendy Cat kedi tuvaleti 3 parçadan oluşmaktadır.Üst kabin kısmı alt tablası ve kapağı ile oldukça kullanışlı bir üründür.Kapalı kedi tuvaletleri kedinizin tuvalet esnasında çıkaracağı tozun eve dağılmasına engel olur.Tabla kısmına yaklaşık 5 cm kalınlığında kumu seriniz ve kabini klipsleri ile tablaya monte ediniz.Standart boydaki kediler için ideal bir tuvalet kabıdır. Kir tutmayan pürüzsüz plastiği ile temizlenmesi kolaydır. Kokunun azaltılmasında kapalı kedi tuvaleti etkin bir yöntemdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapalı
Geri Bildirim Ver