Mır Mır Kedi Tırmalama Tahtası Oyun Evleri Kule Model

6.000 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mır Mır Kedi Tırmalama Tahtası Oyun Evleri Kule Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AkTicaret Pethome Satıcı Ünvanı: AHMET ENSAR AKKOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0300510487
    Bu ürün AkTicaret Pethome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİPARİŞİNİZDE RENK BELİRMENİZ GEREKİYOR VEYA MESAJLARDAN MÜŞTERİ SORULARINDAN BELİRTEBİLİRSİNİZ. URUN BOYUTU 2MT. YUVA BOYUTLARI 30*30*35CM TABAN BOYUTU 120*55 9 farkli renk seçenegi ile imalat yapilmaktadir. GRİ KIRÇILLI TURUNCU BEYAZ MAVİ KREM LİLA BORDO HAKİ YEŞİL VİZON KAHVE RENKLERİ MEVCUTTUR. Kediler dogada ok fazla tirmandiklari için tirnaklari bu tirmalamalariesnasinda törpülenerek hem kisalir hem de sivrilesir. Even disarigikamayan evil kedilerimiz ihtiyaclarini karsilayamadiklari icinmobilyalara yönelir. Mobilyalarin zarar görmemesi için rahathiklatirmalaya bilecekleri oyun alanlarina ihtiyaçlari vardir. Tirnakyapisi ,tüy sagligi tirmanarak kas yapisi yüksek yerleri seven kedilericin bir barinak,yuva icinde kendini güvende hissetmesi sebebiylepsikolojik bir rahatlik,ve tirmalama bölümlerine sürtünerek evdeki tüymiktarinin buralarda toplanip azalmasi ,tüylerin buralarda toplanmasihem kediniz hemde sizin icin en ideal yasam ortamlaridir. Kedi oyunve tirmalama evleri kedilerimizin saglig icin en ideal hammaddelerden imal edilmistir. Urünlerimizde kolayca temizlenen 1Kalite welsof pelus kumas ,kalin sunta ve % 100 jut ipkullanilmaktadir. Plastik yada naylon kullanilmamaktadir. Urünlerikurarken ek bir malzeme gerekmemektedir. Demote sekilde gelmektedir yıldız tornavida yardımı ile kolaycakurabilirsiniz. 5-6 kg kadar kedileri rahatça tasiyabilen saglamliktadir.( küçük Irk kediler için uygundur) Uretmis oldugumuz ürünlerimizextra hijyenik bir sekilde sizlere ulasmasi icin özenle paketlenmistir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Krem
Geri Bildirim Ver