UNO Deluxe Kart Oyunu K0888

420 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

UNO Deluxe Kart Oyunu K0888

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uno Deluxe Kart Oyunu K0888 Çok sevilen UNO™ kart oyununda sizin veya takımınızın hedefi, 500 puanı alan ilk taraf olmaktır. Elindeki tüm kartlardan kurtulan ilk oyuncu olarak puan kazanın ve hareket kartlarını kullanarak rakiplerinizin işini zorlaştırın. Renk kodlarına göre oynanan bu kart oyununun yıllar boyu neden bu kadar sevildiğini keşfedin. Tek bir kartınız kaldığında "UNO!" demeyi unutmayın. Oyun 108 kartlık deste, oyun talimatları, puan defteri ve bir kalem içeren renkli ve koruyucu bir kutunun içinde gelir. 2-10 oyuncu içindir. 7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.Bu klasik kart oyunu iki ila on oyuncu arasında teke tek veya takımlar halinde oynanabilir. Oyunun amacı, elinizdeki tüm kartlardan kurtulmaktır. Elinizde tek kart kaldığında "UNO!" demeniz gerekir.Oyun kartları, paketteki renkli ve sağlam kutunun içinde saklanabilir. Çocuklar, gençler, yetişkinler... UNO™ herkesin favorisi! Başlaması kolay, bırakması zor!

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-3 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver