MANDU Bahçeli Ultra Lüks Ahşap Köpek Kulübesi (evi)

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MANDU Bahçeli Ultra Lüks Ahşap Köpek Kulübesi (evi)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANDU Satıcı Ünvanı: UFUK ÇAVUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2651899095400019 Vergi Kimlik Numarası: 2320685115
    Bu ürün MANDU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MANDU Bahçeli Ultra lüks Ahşap Köpek Kulübesi (evi) Geniş iç hacmi ve villa mimarisi ile artık köpeğiniz evine dönmek için sabırsızlanacak Bahçenize prestij katıp aynı zamanda evcil hayvanınıza verdiğiniz değeri hissettirir. Özel bir tasarım olan bu lüks köpek evinde bir çok özellik kullanımınıza sunulmuştur. TASARIM HAKKINDA Dış mekân kullanımı için tasarlanmıştır. Evcil hayvanınız için tüm detaylar düşünülmüştür. Bahçesi sayesinde hem açık hem kapalı bir alan sağlar Bahçesinde ve evde çift giriş kapısı, insan giriş kapısı vb tüm özellikler sizinle. TEKNİK DETAYLARI Marin Plywood ve ithal çam kullanılarak imal edilmiştir. Marin Plywood en çok tekne yapımı gibi zorlu hava koşullarına maruz kalan alanlarda kullanılmaktadır. Dış mekân koşullarına (Suya, Güneşe) uzun süre dayanıklıdır. Çatısı Shingle kaplama olup suya tam yalıtım sağlar. Kullanılan vida, cıvata, menteşe vb. tüm bileşenler dış hava koşullarına uygundur. Yerden plastik ayaklar ile yüksek olması zemindeki su ve nem birikmesinden korur ve ayakların ömrünü uzatır. İnsan kapısı sayesinde içeriye erişim kolay ve temizlik kolaylığı sağlar Evcil hayvan girişi 2 kademeli olup küçük ve büyük ırkların ayrı kullanımı için tasarlanmıştır. Bahçe çatısı vidasız olup hem açık hem kapalı kullanılabilir. Ölçüler görsellerde mevcuttur. KOLAY KURULUM ViDEOSU Zorlu kurulum kılavuzlarınla mücadele etmek ve sayısız el aleti ile saatlerce montaj yapmak artık yok! De-monte olarak gelen ürünü teslim aldıktan sonra, paket içerisinden çıkan barkodu cep telefonunla okut veya linke gir. Ürünü seç ve kurulum videosunu izle. SATIŞ SONRASI DESTEK VE İADE Kargo hasarı olursa yanınızdayız. Yedek parça ihtiyacınız varsa hemen gönderiyoruz. Yola çıkmadan iptal edebilirsiniz. İade etmek isterseniz asla zorlaştırmıyoruz, kabul ediyoruz. Aradan yıllar geçse de herhangi bir parçasına ihtiyacınız olursa gönderebiliyoruz. KULLANIM ALANLARI İPUÇLARI Bahçe, balkon ve teraslar MANDU Ürünleri TÜRK PATENT tarafından verilen, Tasarım Tescil ve Faydalı Model Buluşları ile korunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Irk İçin
  • Materyal Ahşap
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver