LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu 120 ml

65,03 TL
(541,92 TL / lt)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
80,15 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu 120 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LokmanAVM Satıcı Ünvanı: TARIK DEMİRA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2911035157400019 Vergi Kimlik Numarası: 2790120351
    Bu ürün LokmanAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAF SİRKE RUHU 120 ML Saf Sirke Ruhu Miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Saf Sirke Ruhu 120 ML Saf Sirke Ruhu 120 ML İçindekiler: Saf Sirke Ruhu 120 ML ürünü içerisinde
  • Asetik Asit bulunmaktadır. Saf Sirke Ruhu 120 ML Kullanımı: Saf Sirke Ruhu 120 ML kullanılışı
  • Bu ürün 10 Kg turşu bidonları içindir. Saf Sirke Ruhu 120 ML Yan Etkileri: Saf Sirke Ruhu 120 ML Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Saf Sirke Ruhu 120 ML. Saf Sirke Ruhu 120 ML Muhafaza ve Uyarı: Saf Sirke Ruhu Ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Saf Sirke Ruhu ürününü Tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz. Saf Sirke Ruhu 120 ML Ürünü Açıklaması: SAF SİRKE RUHU Saf Sirke Ruhu 120 ML Saf Sirke Ruhu, LokmanAVM Saf Sirke Ruhu 120 ML ürünü, Saf Sirke Ruhu hakkında, Saf Sirke Ruhu hakkında açıklama, Saf Sirke Ruhu yorum, Saf Sirke Ruhu yorumları, Saf Sirke Ruhu hakkındaki yorumlar, Saf Sirke Ruhu açıklamalı detayları, Saf Sirke Ruhu faydaları, Saf Sirke Ruhu kullanımı, Saf Sirke Ruhu zararları, Saf Sirke Ruhu zararlı mı, Saf Sirke Ruhu uyarılar, Saf Sirke Ruhu yararları, Saf Sirke Ruhu yararlı mı, Saf Sirke Ruhu satışı, Saf Sirke Ruhu satan, Saf Sirke Ruhu satış yerleri, Saf Sirke RuhuI satılan yerler, Saf Sirke Ruhu satan yerler, Saf Sirke Ruhu nerede satılır, Saf Sirke Ruhu nereden alınır, Saf Sirke Ruhu nerelerde satılıyor, Saf Sirke Ruhu nerden alabilirim, Saf Sirke Ruhu satılan, Saf Sirke Ruhu satılır, Saf Sirke Ruhu etkileri, Saf Sirke Ruhu nasıl kullanılır, Saf Sirke Ruhu nerde, Saf Sirke Ruhu faydası, Saf Sirke Ruhu ne işe yarar, Saf Sirke Ruhu ne kadar, Saf Sirke Ruhu fiyatı, Saf Sirke Ruhu fiyatları, Saf Sirke Ruhu detayları, Saf Sirke Ruhu açıklamaları, Saf Sirke Ruhu ürünü faydaları, Saf Sirke Ruhu ürünü kullanımı, Saf Sirke Ruhu ürünü faydaları ve kullanımı, Saf Sirke Ruhu ürünü hakkında, Saf Sirke Ruhu ürünü yorum, Saf Sirke Ruhu ürünü satışı, Saf Sirke Ruhu ürünü satan, Saf Sirke Ruhu ürünü satış yerleri, Saf Sirke Ruhu ürünü satılan yerler, Saf Sirke Ruhu ürünü satan yerler, Saf Sirke Ruhu ürünü nerede satılır, Saf Sirke Ruhu ürünü nereden alınır, Saf Sirke Ruhu ürünü nerelerde satılıyor, Saf Sirke Ruhu ürünü nerden alabilirim, Saf Sirke Ruhu ürünü etkileri, Saf Sirke Ruhu ürünü nasıl kullanılır, Saf Sirke Ruhu ürünü nerde, Saf Sirke Ruhu ürünü faydası, Saf Sirke Ruhu ürünü faydaları neler, LOKMANAVM SAF SİRKE RUHU ürünü hakkındaki tüm bilgilerini detaylarını LokmanAVM online alışveriş mağazalarında bulabilirsiniz.#LokmanAVM #Saf_Sirke_Ruhu #LokmanAVM #LokmanAVM_Saf_Sirke_Ruhu #Saf_Sirke_Ruhu_içindekiler #Saf_Sirke_Ruhu_kullanımı #Saf_Sirke_Ruhu_kullanılışı #Saf_Sirke_Ruhu_faydaları #Saf_Sirke_Ruhu_yararları #Saf_Sirke_Ruhu_yan_etkileri #Saf_Sirke_Ruhu_zararları #Saf_Sirke_Ruhu_satışı #Saf_Sirke_Ruhu_nerde_satılır #Saf_Sirke_Ruhu_nerden_alınır #Saf_Sirke_Ruhu_satan #Saf_Sirke_Ruhu_faydası #Saf_Sirke_Ruhu_faydalımı

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu 120 ml

Beyaz sirke olarak da anılan sirke ruhu hem yurt içinde hem de yurt dışında sıklıkla kullanılıyor. Çok fazla kullanım alanı bulunan sirkenin yemekten temizliğe pek çok farklı amaçla kullanıldığı gözlemleniyor. En çok tercih edilen sirke ruhu çeşitlerinden birisi olan LokmanAVM saf sirke ruhu da bu şekilde pek çok farklı amaçla kullanılabiliyor.

 
  • Ürün 120 ml olarak gönderilmektedir.
  • Yapımında mısır ve şeker pancarı kullanılmıştır.
  • Sirke ruhu, alkol içeriğinden dolayı temizleyici görevi de üstleniyor.

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Özellikleri

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Özellikleri

En iyi temizleyici maddelerden birisi olarak bilinen LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml olarak raflarda yerini alıyor. Geçmişten bugüne kadar gelen sirke ruhu, farklı amaçlarla kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml düzenli ve doğru kullanımda çok amaçlı yapısıyla öne çıkmayı başarıyor. İçerik itibariyle alkol oranı yüksek olan ürün, etkili temizlik malzemeleri arasında yerini alıyor. Sirke ruhu bir diğer ismiyle beyaz sirke, saç bakımı için de tercih ediliyor. LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml kullanım alanlarına bakıldığında turşu yapımında da rahatlıkla kullanılıyor. Kullanıcıların 120 ml boyuta sahip olan ürünü turşu yapımı için tercih etmeleri halinde 10 kg turşu bidonu kullanmaları gerekiyor. LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml içeriğinde asetik asit bulunması nedeniyle ekşi tadı ve keskin kokusuyla dikkat çekiyor.

 

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Kullanımı

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Kullanımı

Kaliteli ve etkili içeriği ile bir adım öne çıkan LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml çok amaçlı yapısıyla öne çıkıyor. Doğal içeriğe sahip olması nedeniyle ürün, temizlik malzemesi olarak kullanılabiliyor. Sirke ruhu bir diğer ifade ile beyaz sirke, asetik asit içermesinden dolayı turşu yapımı için sıklıkla tercih ediliyor. Ekşi ve keskin tadıyla bilinen LokmanAVM saf sirke ruhu lezzetli salatalar hazırlanmasına da yardımcı oluyor. Ürün, saç bakım rutinine eklenmesi halinde düzenli ve doğru kullanımda kepek sorununu ortadan kaldırıyor. Çevre dostu yapıya sahip olan LokmanAVM saf sirke ruhu özellikle tuvalet ve lavabo temizliğinde kullanılıyor. Kullanıcıların LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml kullanarak uzun süre derinlemesine temizlik yapmaları mümkün oluyor. Kullanıcılarının tercihine göre farklı amaçlarla kullanılabilen ürün oldukça avantajlı olmasıyla ön plana çıkıyor.

 

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Fiyatı ve Yorumları

LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu Fiyatı ve Yorumları

Doğal içeriğe sahip olan LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml kullanıcılar tarafından temizlikten sağlığa pek çok alanda kullanılıyor. Sirke ruhunun üretimine bakıldığında şeker pancarı ve/veya mısır fermantasyonu sonucunda elde ediliyor. Eski medeniyetler tarafından farklı amaçlarla tercih edilen sirke ruhu hala kullanılmaya devam ediyor. Ekonomik ve kullanışlı yapısıyla öne çıkan LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml olarak paketlenmesiyle de kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım vadediyor. Etkili ve doğal temizlik isteyenlerin ilk tercihi olan LokmanAVM Lokman saf sirke ruhu 120 ml aynı zamanda yemeklerde, saç bakım rutininde ve turşu yapımındaki kullanımıyla da dikkat çekiliyor. Siz de LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu 120 ml fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürün hakkında detaylı açıklamaları inceleyebilirsiniz. LokmanAVM Lokman Saf Sirke Ruhu 120 ml yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde oluşturabilirsiniz.