Less Trail Trail 20 Lt Ince Tane Pudra Kokulu Beyaz Bentonit Kedi Kumu

179,90 TL
(9 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Less Trail Trail 20 Lt Ince Tane Pudra Kokulu Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eniyikedikumu Satıcı Ünvanı: CENK TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680682188
    Bu ürün Eniyikedikumu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedi kumu içeriğinde tamamen doğal bentonit kullanılması sebebiyle sizin ve kedinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir kimyasal bulunmamaktadır. Emicilik Özelliği: kedi kumu, mükemmel topaklaşma etkisiyle sıvıyı içine çeker ve anında topaklaşır. Bu özelliği ile size ve kedinize zarar verebilecek her türlü bakterinin üremesinin önüne geçilmiş olur. Minimum Tozlanma: kedi kumu üretilirken tüketicinin kullandığı ortamda tozlanma meydana gelmemesi için özel işlemlerden geçirilerek toz miktarı minimum düzeye indirgenmiştir. Koku Önleyici Etkisi: kedi kumu çevreye kötü kokuların yayılmasını önlemesinin yanı sıra, sıvı ile temas etmesi durumunda bulunulan ortama hoş bir koku verir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Bebek Pudralı
Geri Bildirim Ver

Less Trail 20 Lt İnce Tane Pudra Kokulu Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Less Trail 20 lt ince tane pudra kokulu beyaz bentonit kedi kumu, içeriği ile tercih edilebilecek pet ürünleri arasında yer alır. Kedilere veya insan sağlığına zararlı olan hiçbir kimyasal maddenin bulunmaz. Bu kum, içerisinde bulunan doğal bentonit sayesinde kedi sahiplerinin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği ürünlerden biridir. Sıvıyı içine hapsederek mükemmel bir topaklaşma gösterir. Bu sayede oluşabilecek bakteri üremesinin de önüne geçilmiş olunur. Kedilerde kullanılan kumun kalitesi ve kokusuz olması da son derece önemlidir. Bu nedenle tercih edilecek kedi kumunun, onlar için uygun standartta olmasına özen gösterilmelidir. Less Trail kedi kumu, bu özellikleri içinde taşıması ve kalitesi ile tercih edebileceğiniz ideal bir seçenektir. Kediniz için gönül rahatlığı ile bu kumu tercih edebilirsiniz.

  • Koku önleyici
  • Emici özellik
  • Minimum tozlanma

Avantajlı Less Trail 20 Lt Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Avantajlı Less Trail 20 Lt Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Less trail 20 lt ince tane pudra kokulu beyaz bentonit kedi kumu kullananlar, içeriği ve özellikleri bakımından bu seçeneği sık sık önerir. Çünkü ürün; oldukça kaliteli ve mükemmel bir performans gösterir. Bu kadar iyi performans göstermesine rağmen içeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmaması da ürünü popüler yapan özelliklerdendir. Pudra kokulu kedi kumu, sıvıyla temas etmesi sonrasında hoş aroması ile ortamda oluşabilecek kötü kokuları önler. Kum, özel işlemlerden geçer. Böylece minimum tozlanma gösterir. Aynı zamanda anında topaklaşma göstermesi, kumun kalitesini kanıtlar. Bu özellikleri sayesinde kedi dışkısından dolayı ortaya çıkabilecek olan bakteri üremesini de önler. Siz de 10 lt kedi kumu ile evcil hayvanınızın ihtiyaç duyduğu kaliteli ürüne kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. İçeriği ve kaliteye ürünü oldukça ekonomik fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Pratik Less Trail 20 Lt Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Pratik Less Trail 20 Lt Beyaz Bentonit Kedi Kumu

Doğal bentonit kedi kumu 10 lt seçeneği ve özellikleri ile pek çok avantaj sağlar. Beyaz kedi kumu çeşitlerinden biri olan bu seçenek, sunduğu avantajlar sayesinde güvenle tercih edilebilir. Kumun en büyük avantajları arasında insan sağlığına zararlı olan herhangi bir kimyasalın üründe bulunmaması da yer alır. Kumun, kokuyu içine hapsetmesi ve dışarı kötü kokuların yayılmasını önlemesi de büyük avantajları arasındadır. Ayrıca kötü kokuları önlemesinin yanında sıvıyla temas ettiğinde de, etrafa pudra aroması yayılır. Less Trail 20 lt ince tane pudra kokulu beyaz bentonit kedi kumu yorum yapan kişilerce de bu özelliği bakımından önerilir. Ürün, sıvı ile temas ettiği anda hemen topaklanarak daha fazla kumun gitmesini önler. Siz de hem ekonomik hem de kaliteli olan bu kumu tercih ederek, kedinize için mükemmel bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Less Trail 20 Lt Pudra Kokulu Kedi Kumu Fiyatları

Less Trail 20 Lt Pudra Kokulu Kedi Kumu Fiyatları

Less Trail 20 lt ince tane pudra kokulu beyaz bentonit kedi kumu fiyat konusunda da çeşitli avantajlar sunar. Ürünün satış rakamları, temel özellikler kapsamında belirlenir. Belirlenmiş olan rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Bu sayede ürüne hem cazip hem de avantajlı biçimde sahip olmak mümkün hale gelir. Ürün; üst düzey bir emicilik ve hızlı topaklaşma gösterir. Siz de koku hapseden, bakteri üremesini önleyen, hayvan ve insan sağlığı için kullanışlı olan Less trail 20 lt ince tane pudra kokulu beyaz bentonit kedi kumu satın alabilirsiniz. Böylece kedinin ihtiyaç duyduğu kuma sahip olması sağlanabilir. Trendyol üzerinden pratik ve hızlı bir şekilde bu ürünün siparişi verilebilir. Bu sayede hiç zorluk yaşamadan keyifli ve hesaplı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.