LEGO Marvel Tony Stark’ın Sakaarian Iron Man’i 76194 - Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (369 Parça)

3.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199,90 TL

Ürün Bilgileri

LEGO Marvel Tony Stark’ın Sakaarian Iron Man’i 76194 - Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (369 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Brickland Satıcı Ünvanı: FATİH ŞAŞMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8000385094
    Bu ürün Brickland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO Super Heroes 76194 Tony Stark's Sakaarian Iron Man (369 Parça) body,img,div img {width: 100%
  • } LEGO® Marvel Tony Stark’ın Sakaarian Iron Man’i (76194) ile Marvel hayranlarını hayal gücüne dayalı yeni bir yapım ve oyun macerasına çıkarın. Bu simgeleşmiş LEGO Marvel seti, 8 yaş ve üzeri çocukların Disney+’taki Marvel Studios What If...? çizgi dizisinden sahneleri canlandırmasına ve Marvel Sinema Evreni’nden yeni hikayeleri keşfetmesine olanak tanır. Simgeleşmiş Süper Kahraman karakterleriyle yeni hikayeler Marvel Sinema Evreni’nin bu heyecan verici yeni üyesi, Tony Stark, Valkyrie ve Watcher olmak üzere 3 minifigür ile birlikte aynı zamanda güçlü görünümlü bir arabaya dönüştürülebilen, inşa edilebilen bir robot içerir. Çocuklar Tony Stark minifigürünü Sakaarian Iron Man robotunun içine yerleştirir. Bu mekanik dev son derece hareketlidir, çocuklar Süper Kahraman aksiyonuna dalarken robotu istediği gibi çevirip döndürebilir. Hıza ihtiyaç olduğunda çocuklar bu büyük robotu güçlü bir araca dönüştürerek daha inanılmaz maceralara yol alabilir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 101-500
  • Yaş 8+ Yaş
Geri Bildirim Ver