LEGO ® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro Yarış Arabası 76921- 9 Yaş+ İçin Yapım Seti (274 Parça)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
791,95 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.130 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO ® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro Yarış Arabası 76921- 9 Yaş+ İçin Yapım Seti (274 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro Yarış Arabası (76921), 1980’lerin Sport Quattro S1’inden esinlenen, tek seferlik 2022 modelinin parçalarla inşa edilen etkileyici bir model versiyonudur. 9 yaş ve üzeri çocuklar, bu oyuncak aracı koleksiyonlarına katmaya, aracı inşa edip sergilemeye bayılacak. İnşa edilebilen LEGO araba, büyük arka kanat, arka difüzör, uzun kaput, rüzgar deflektörü ve panolu detaylı bir iç kısım gibi gerçek versiyonundan orijinal tasarım detayları taşır. Oyuncak yarış arabası, ayrıca çıkarılabilir bir tavana ve çocukların içine oturtup yarış hikayeleri oynayabilmeleri için bir sürücü minifigürüne sahiptir. Speed Champions setleriyle çocuklar ve araba tutkunları, dünyanın en ünlü araçlarından bazılarının model versiyonlarını inşa edebilir. LEGO yapım parçalarıyla karakteristik detaylar taşıyan kaliteli modeller yapmaktan büyük heyecan duyacaklar. Her bir oyuncak araba, size ve çocuğunuza kolay ve sezgisel bir yapı macerasında yol gösteren LEGO Builder uygulamasıyla yapılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Seri Speed Champions
  • Parça Sayısı 101-500
  • Renk Çok Renkli
  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver