LEGO ® DUPLO® Kasaba Yatak Odası 10926

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

LEGO ® DUPLO® Kasaba Yatak Odası 10926

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SÜRPRİZ OYUNCAK Satıcı Ünvanı: BİLAL İLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4710470080
    Bu ürün SÜRPRİZ OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ® DUPLO® Kasaba Yatak Odası 10926 Yatak odaları sadece uyumak için değildir, öyle değil mi? Bu eğlence dolu oyun setiyle aktiviteler hiç bitmiyor! 2 kız figürünün ranzalı pijama partisine katılın. Sarılmak için büyük bir oyuncak ayıcık, şarkı söylemek için bir gitar ve üst ranzada kaydırak var! Saat uyku zamanının geldiğini gösterdiğinde kızları yatırın, sonra... kalkma zamanı! Oyun eğlencesi sabah da devam ediyor. Ürün Yükseklik: 80 mm Ürün Uzunluk: 162 mm Ürün Genişlik: 206 mm Parça Sayısı : 16

Ürün Özellikleri

  • Seri DUPLO®
  • Parça Sayısı 0-50
  • Yaş 2+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lego Duplo® Kasaba Yatak Odası

Oyuncaklar, çocukların hayal güçlerini geliştirirken aynı zamanda öğrenebilmelerine de yardımcı olur. LEGO DUPLO kasaba yatak odası birbirinden farklı insan figürleri ile satışa sunulur. 16 parçadan oluşan bu set çocuklarınızın keyifli vakitler geçirebilmesini sağlar. Dayanıklı malzemeler kullanılarak üretildiğinden uzun süre kaliteli bir kullanım imkanı sunar. 2 yaş ve üzeri çocukların oynamasına uygun olan bu model plastik malzemelerden üretilir. Bu sayede çocuklarınızın sağlığına zarar vermez. Sınırsız oyun olanağı ile birlikte çocuklarınızın hayal gücünü geliştirir. Bu sayede eğlenirken öğrenebilmesine yardımcı olabilirsiniz. Siz de çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini istiyorsanız LEGO kasaba yatak odası oyuncak modelini satın alabilirsiniz. Bununla birlikte çocuklarınızın oyun alanlarını güvenli bir hale getirebilir, zihinsel becerilerinin gelişimine katkıda bulunarak keyifli oyun zamanları geçirmesini sağlayabilirsiniz.

  • Birbirinden farklı figürler
  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • Sosyal beceri gelişimi

Farklı Figürlerle LEGO Kasaba Yatak Odası

Farklı Figürlerle LEGO Kasaba Yatak Odası

Farklı figürler içeren oyuncak modelleri çocuklarınızın motor becerilerini geliştirerek yaratıcı düşünebilmelerine yardımcı olur. LEGO tarafından satışa sunulan DUPLO kasaba yatak odası birbirinden farklı figürler içerir. Paket içerisinde 16 adet parça bulunduğundan çocuklarınızın sınırsız bir şekilde eğlenebilmesini sağlar. 2 küçük kız çocuk figürüne sahip olarak arkadaşlık ilişkilerinin gelişimine yardımcı olur. Bununla birlikte gitar, ayıcık ve pijama partisi aksesuarlarını da içinde barındırarak fonksiyonel yeteneklerinin de tamamlanabilmesini sağlar. LEGO DUPLO kasaba yatak odası 10926 kodu ile satışa sunulur. Modern karakterleri sayesinde çocuğunuzun kaliteli bir oyun deneyimi elde etmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte birbirinden farklı figürlerle çevreyi tanımasına yardımcı olabilirsiniz. Renkli yapıları sayesinde miniklerin eğlenirken öğrenebilmesini sağlayabilirsiniz. Siz de farklı figürleri bir kutuda toplayarak LEGO markası tarafından satışa sunulan bu modeli satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Malzemelerle Üretilen DUPLO Kasaba Yatak Odası

Sağlıklı Malzemelerle Üretilen DUPLO Kasaba Yatak Odası

Sağlıklı malzeme bileşenleri ile üretilen oyuncaklar güvenli bir kullanım imkanı sunar. LEGO DUPLO kasaba yatak odası 10926 KRNS012249 kodu ile satışa sunulur. Üretiminde insan sağlığını tehdit eden herhangi bir kimyasal madde içermediğinden güvenli bir kullanım imkanı sunar. Toz tutmayan yapıları sayesinde antialerjik bir özellik gösterir. Oyun sırasında herhangi bir kızarıklık ve kaşıntı yapmadığından sağlıklı bir oyun süresi sunar. Bununla birlikte çocukların herhangi bir zararlı kimyasal madde ile temas etmesini önler. 2 farklı kız çocuk figürü ile birbirinden farklı ve yaratıcı oyunlar oynayabilmesine yardımcı olur. LEGO DUPLO kasaba yatak odası 10926 kullananlar çocukları ile birlikte vakit geçirerek onların eğlencelerine ortak olurlar. Bu sayede aralarındaki bağları da kuvvetlendirirler. Siz de sağlıklı malzemelerden üretilen bu oyuncak sayesinde çocuklarınızla vakit geçirebilir, eğlencelerine ortak olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla LEGO DUPLO Kasaba Yatak Odası

Uygun Fiyatıyla LEGO DUPLO Kasaba Yatak Odası

Çocukların sosyal beceri gelişimini destekleyen LEGO DUPLO 10926 kodlu kasaba yatak odası model oyuncağı, onlara arkadaşlığı öğretir. Bu sayede erken yaşta kuvvetli bağların oluşumunu destekler. Aynı zamanda uygun parçaların kolay bir şekilde birleşimini göstererek zorlukların üstesinden tek başına gelebileceklerini öğretir. Bu sayede zihinsel ve bedensel gelişimlerinin desteklenmesine yardımcı olur. Avantajlı satışa sunulduğundan her bütçeye uyum sağlar. LEGO DUPLO kasaba yatak odası 10926 fiyatlarını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Uygun ve avantajlı fiyatı ile birlikte ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ürünün özelliklerini öğrenebilmek için Trendyol’dan faydalanabilir ve ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda LEGO DUPLO kasaba yatak odası 10926 yorumlarını da okuyarak ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, güvenli bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz.