LavAzza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahve (ROASTED COFFEE BEANS 1 KG %100 ORİGİNAL)

485 TL
Son 2 ürün!
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LavAzza Expert Gusto Forte Çekirdek Kahve (ROASTED COFFEE BEANS 1 KG %100 ORİGİNAL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nelervarneleryok Satıcı Ünvanı: DLK KONFEKSİYON TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302123231000001 Vergi Kimlik Numarası: 3021232310
    Bu ürün nelervarneleryok tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingredients: Coffee robusta (100%), Packaged in a Protective Atmosphere. High quality roasted. Lütfen unutmayın: Lavazza yakın zamanda YoğunlukÖlçeğini 1/10'dan 1/13'e güncelledi: bu nedenle Lavazza Gusto Forte 1Kg KahveÇekirdeklerinizi 13/13 gösteren paketleride alabilirsiniz. BİLEŞİM: Robusta KÖKENİ: Afrika ve Güney Doğu Asya AROMA Kakao ve baharat notaları TAT: Kendine özgü lezzet KAVURMA: Koyu YOĞUNLUK: 13 (Yoğun) MİKTAR: 1 Paket 1Kg%100 Orginal Robusta çekirdeklerinin karışımından oluşan Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve (1000 gr) , dengeli tada sahiptir. Ekvatoral bölgenin en kaliteli çekirdeklerinin özenle toplanmasının sonucu olan Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve , günün her saatinde size kendinizi iyi hissettirecek ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Bu bakımdan son derece özel bir ürün olduğunun bilinmesi gerekir. Lavazza çekirdek kahve sadece sizi değil, bütün sevdiklerinizi de etkileyecek ve adeta kahve ile yeniden tanışmanızı sağlayacaktır. Lavazza çekirdek kahve çeşitleri arasında farklı bir yeri olan bu ürünü tercih ettiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Çekirdek Kahve Önerisi Brezilya ve Afrika’dan getirilen kaliteli çekirdeklerinin olduğu Lavazza Gusto Forte Çekirdek Kahve (1000 gr) , koyu kavrulmuştur. Bahse konu ürün %50 yoğunluğa sahiptir. Çekirdek kahve önerisi için de son derece uygun bir üründür ve önerdiğiniz kişileri ziyadesiyle memnun eder. Bundan dolayı çekirdek kahve tavsiye edileceği zaman direkt olarak bu ürün akla gelir ve beklentileri fazlasıyla karşılar. Çekirdek kahve çeşitleri arasında olan bu ürün, çikolata ve meyve notalarına sahip bir aromaya sahiptir. Sahip olduğu bu aroma, ağızda muhteşem bir his bırakır ve adeta sizin mutlu olmanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 1kg
Geri Bildirim Ver