Lava Döküm El Tost Makinası Ocak Üstü Çizilmez Yapışmaz 18x26 cm 2-3 Porsiyon

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL1.447 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Lava Döküm El Tost Makinası Ocak Üstü Çizilmez Yapışmaz 18x26 cm 2-3 Porsiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: finalonlinelava Satıcı Ünvanı: FUAT İNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750777981
    Bu ürün finalonlinelava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lava döküm el tost makinası ocak üstü çizilmez yapışmaz 18x26 cm 2-3 porsiyon

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lava LV TST 1826 Döküm 18x26 cm Ocak Üstü El Tost Makinesi

Lava döküm el tost makinası ocak üstü yapışmaz 18x26 cm, tamamen demir olması sayesinde içerisine konulan malzemeye eşit ısı dağılımı sağlar. Bu şekilde ısınan yemeklerin iç kısmı tam ve yumuşacık şekilde pişerken çıtır çıtır bir dış katman oluşur. İki parçadan oluşan Lava ocak üstü yapışmaz 18×26 cm döküm el tost makinası, soba üstünde kızaran ekmeklerin tadına özleyen kişilerin hasretini gidermeyi başarır. Özel döküm malzemenin emaye kaplama ve fırınlama aşamalarından geçirilmesiyle hazırlanan ürünle son derece sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak mümkündür. Doğal malzemeden üretilen Lava ocak üstü yapışmaz 18×26 cm döküm el tost makinasıyla hazırladığınız yemekleri gönül rahatlığıyla sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

  • Tamamen döküm malzemeden üretim
  • Üst yüzey: 1 kat emaye kaplama + 1 kat fırınlama
  • Ekmek dilim kapasitesi: 2

Lava Döküm 18x26 cm Ocak Üstü Tost Makinesi Özellikleri

Lava Döküm 18x26 cm Ocak Üstü Tost Makinesi Özellikleri

Lava döküm tost makinası 18x26 cm, üretiminde kullanılan doğal materyalin kalitesiyle kullanıcıları memnun etmeyi başarır. 1 kat emaye kaplama ve 1 kez fırınlama şeklinde üretilen ürün, çizilmeden ilk günkü görüntüsünü korur. Lava markasının yenilikçi tesislerinde elektrophoretic emaye kaplama sistemiyle üretilir. Bu sistem sayesinde ürünleri son derece dayanıklı olan marka, söz konusu tost makinesiyle mutfaklarda modern ve nostaljik unsurları bir araya getirir. Lava 18×26 cm döküm tost makinası, bu sistemle üretildiğinden paslanmaya karşı dayanıklı olmasının yanı sıra üstün yüzey kalitesine de sahiptir. Lava döküm ocak üstü tost makinesinin aynı zamanda 12 ay garanti süresi bulunur. Bu kullanışlı ve nostaljik ürünün garantiyle satışa sunulması da oldukça cezbedicidir.

Lava Döküm Çizilmez Yapışmaz El Tost Makinesi Kullanışlı mıdır?

Lava Döküm Çizilmez Yapışmaz El Tost Makinesi Kullanışlı mıdır?

Ocak üstü döküm tost makinesi Lava, minimal boyutları sayesinde oldukça şık ve kullanışlıdır. Ocakta fazla yer kaplamadan yemek pişirme olanağı tanıyan ürünün içerisinde kare formda iki adet ekmekle tost yapmak mümkündür. Döküm tost tavası Lava döküm el tost makinası, mini boyutu sayesinde alandan ve güçten tasarruf imkânı verir. Ocağın üstünde birden fazla pişirme gerecini aynı anda kullanmaya imkân tanır. Uzun saplı tasarımı sayesinde pişirme aşamasında tost makinesini istediğiniz gibi hareket ettirebilir ve ürünün yerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca ürünün çift taraflı olması içerisindeki yiyeceğin her iki tarafının da eşit kızarmasına yardımcı olur. Lava ocak üstü yapışmaz 18×26 cm döküm el tost makinasının yıkanması oldukça kolay, kuruma süresi ise kısadır.

Lava Döküm 18x26 cm Yapışmaz El Tost Makinesi Kimler İçindir?

Lava Döküm 18x26 cm Yapışmaz El Tost Makinesi Kimler İçindir?

Lava döküm tost tava 18 x 26 cm, pratik bir şekilde tost yapmak isteyenler için idealdir. Buna ek olarak döküm tava; kısa sürede çıtır çıtır ekmek, börek ve çörekler ısıtmak için de kullanılabilir. Lava ocak üstü döküm tost makinesinin içerisinde ısıtma işlemleri dışında ızgara türü yemekleri yapmak da mümkündür. Lava 18×26 cm döküm tost tavası, tencere kullanmadan tavuk ve sucuk pişirmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Elektrikten tasarruf ederken yemeklerin lezzetinden ödün vermek istemeyen mutfak severlerden tam not almayı başarır. Lava döküm tost tavası, elektrikli mutfak yardımcılarının yerini aratmayacak özellikleri ve performansıyla göz doldurur. Lava döküm el tost makinası ocak üstü yapışmaz 18x26 cm yorumları ürünün kullanıcılardan aldığı memnuniyet oranını açıkça ortaya koyar. Siz de mutfakta harikalar yaratmak ve pratik lezzetleri tam kıvamında pişirmek için bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.