8
Kedi Oyuncağı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Kitchen Time Şarjlı Otomatik Hareketlenen Kedi Oyun Topu Interaktif 360 Derece Dönen Kedi Oyuncağı Eğitim Topu

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kitchen Time Şarjlı Otomatik Hareketlenen Kedi Oyun Topu Interaktif 360 Derece Dönen Kedi Oyuncağı Eğitim Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLNK HOME Satıcı Ünvanı: GÖKTUĞ ALPEREN ÇELENK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2351246764
    Bu ürün CLNK HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellik: ?Cats? için otomatik interaktif top oyuncak: bu top, kediniz burnuyla veya pençeleriyle dokunduğunda tepki verecektir. Sadece bir düğmeye tek bir basın, top 360 derece kendi kendine dönüş yapmaya başlayacak ve evcil hayvanınızın kovalamak ve yakalamak için çekecektir. Köpüklü ışık, düşük ses ve kendini bir fare gibi yuvarlıyor. Top kedinin favori kapalı oyuncak olacak ?Smart Avoid-obstacle?: akıllı dahili otomatik engel kaçınma sensörü ile, Petgravity topu kendini tersine çevirecek ve duvar, sandalye, kapı vb. Gibi bir engele çarptığında uzaklaşacaktır. Yani köşede sıkışmış kedi oyuncak topu hakkında endişelenmenize gerek yok, Ve yapmanız gereken topu açmak ve kedinizin topla oynamasına izin vermek, aşırı enerji serbest bırakmak ? 2 Modes?: Normal mod (oyuncak serbestçe yuvarlanmaya başlar ve 5 dakika sonra otomatik olarak kapanır), akıllı mod (akıllı moda geçmek için normal modda 3 saniye basılı tutun. Oyuncak 5 dakika sonra otomatik olarak kapanır, kedi dokunduğunda oyuncağı aktive eder, kedinin her zaman oynamasına izin verir. ). Farklı modlar arasında seçim yapmak ve topu kedinizle bırakmak için düğmeye basabilir, kedi avınızı izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Topla, kedilerin mutlu ve daha aktif olacak ?Kalite malzeme ve şarj edilebilir?: kedi oyuncak topu yumuşak ve dayanıklı, güzel ve sevimli renk kedi dikkatini yakalamak ve oynamak için yakın olsun silikon yapılır. Güvenli yüzey kedinin dişlerini ve pençelerini koruyacaktır. Mükemmel boyutlu top çok sevimli ve güzel kedi veya köpek yavrusu korkutmayacak. Tip-c kablo ile sadece yarım saat şarj ile, senin kitty eğlenceli zaman birkaç saat keyfine varacaksınız ?CAUTION?: sert zeminde en iyi top ruloları, kalın halıda iyi yuvarlanmayabilir. Malzeme: ABS/silikon Boyutu: çapı 4.3cm Pil kapasitesi: 80mAh Paket İçeriği: yerçekimi topu * 1, tip-c kablo * 1 Hatırlatma: İlk kez kullanım için pili tamamen şarj etmeniz önerilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Ürün Tipi Top Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver