Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL1.203,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.385 TL
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSE MAĞAZA Satıcı Ünvanı: EMSE PET AKVARYUM GIDA OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334112552300001 Vergi Kimlik Numarası: 3341125523
    Bu ürün EMSE MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 KG Eşsiz Tavuk Lezzeti Tavuk aromalı lezzeti sayesinde Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması kedilerin damak tadına göre geliştirilmiştir. Bu sayede mama seçen veya özel damak tadına sahip bir kediniz varsa bile bu mamayı yiyeceğinden emin olabilirsiniz. Kullanım Dönemi Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Mamasını 0 - 12 ay aralığındaki kedileriniz için tercih edebilirsiniz. Bu sayede kedinizin yavruluk dönemine tamamen uyumludur. Uzun süreli sağlık sunar. Vitamin Desteği Vitamin açısından zengin olan Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması sayesinde kedinizin özellikle yavruluk dönemi boyunca ona en kaliteli besinleri sunar. Aynı zamanda kedinizin farklı ihtiyaçlarını karşılayarak gelişimini destekler. Zengin Omega 3 ve 6 Değeri İçeriğinde optimum seviyede Omega 3 ve Omega 6 yağları bulunan Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması sayesinde kedinizin tüy ve deri sağlığı daha iyi olur. Daha parlak tüyler ve daha sağlıklı deri için ideal seçenektir. Günlük Besin İhtiyacını Karşılar Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Mamasının içinde dengeli besinler bulunur. Bu sayede kedinizin günlük ihtiyacı olan tüm besinleri sağlar ve daha sağlıklı olmasını sağlar. Hem kaliteli bir şekilde karnı doyar hem de farklı ihtiyaçlarını karşılar. Taurin Desteği İçeriğindeki Taurin desteği sayesinde R Jungle Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması kedinizin göz ve kalp-damar sağlığını destekler. Bu sayede daha keskin bir görüş ve daha sağlıklı çalışan bir metabolizma sağlar. Besin Değerleri Bileşimi: Et ve hayvansal türev ürünleri, (minimum % 4 tavuk eti dahil), Bitkisel protein özleri, Bitkisel kökenli türev ürünler, Mineraller, Çeşitli şekerler.Analitik Bileşenler: Ham Protein % 9.0, Ham lif: % 1.0, Yağ içeriği: % 5.0, Ham kül % 2.0, Nem: % 82Katkı Maddeleri (kg başına): Renklendiriciler Teknolojik Katkı maddesi: Sinameki sakızı : 558 mgBesinsel Katkı Maddeleri: Vitamin D3: 163 IU (Diş ve Kemikler), Vitamin E : 32 Mg (Hücresel Koruma), Vitamin B1: 2.51 Mg (Enerji), Taurin: 236,2 Mg (Görme ve Kalp İşlevi), Bakır (E4) 0.62 Mg (Cilt, Post), Manganese (E5): 1.93 Mg (Diş ve Kemikler), Çinko (E6): 16.33 Mg (Cilt), İyot (E2): 0.16 Mg (Enerji)

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver