JBL Wave 200tws Kablosuz Kulak Içi Kulaklık Siyah 145078405

1.699,90 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.764 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL1.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.891 TL

Ürün Bilgileri

JBL Wave 200tws Kablosuz Kulak Içi Kulaklık Siyah 145078405

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HRD STORE Satıcı Ünvanı: RABİA AKSÖZEK HARDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5350324578200001 Vergi Kimlik Numarası: 0370215377
    Bu ürün HRD STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wave 200Tws, Kablosuz Kulakiçi Kulaklık, IE JBL Wave 200Tws ile güçlü, JBL Deep Bass Sound ve 20 saate kadar kablosuz deneyimi elde edin. Kulaklığa bir dokunuş, aramalarınızı ve müziğinizi yönetir ve sesli asistanınızla iletişim kurmanızı sağlar. Çift bağlantı ile her iki kulaklığı da kullanabilir, pil ömründen tasarruf edebilirsiniz. Ergonomik şekli sayesinde ultra hafif ve rahat JBL Wave 200Tws eğlenceyi size getirir. JBL Derin Bas Sesi 8 mm sürücü ile mükemmel ses sunan Wave200TWS kulaklıklar ile müziği sadece duymaz aynı zamanda hissedersiniz de. Daha uzun süre dinle Kulaklıklarda 5 saat ve kutuda 15 saat ile JBL Wave 200Tws tüm gün boyunca ritminize ayak uydurabilir. Çift Bağlantı Özelliği (Dual Connect) Dual Connect'in gücü, size bir veya iki kulaklıkla sorunsuz bir şekilde müziğin keyfini çıkarma veya arama yapma seçeneği sunar. Ve bir kulaklığı kullanırken diğerini şarj ederek kullanım süresini yükseltebilirsiniz. Sesli Asistanlara Hızlı ve Kolay Erişim Kolaylık parmaklarınızın ucunda. JBL Wave200TWS’nizin tüm ses işlevlerini dokunmatik kontrol kolaylığı ile etkinleştirin ve cihazınızın sesli asistanına doğrudan kulaklıklarınızdan erişin. Rahat kulak tasarımı ile mükemmel uyum Ergonomik şekilli JBL Wave 200Tws, saatlerce dinleme keyfinin ardından bile kulağınıza nazikçe oturur. 3 boyuttaki kulak uçları, ekstra konfor ve ses netliği için mükemmel bir sızdırmazlık sağlar. Suya Dayanıklılık Ipx2 sertifikası ile tere ve suya karşı dayanıklıdır. Bluetooth Versiyonu: Pil Performansı: Ürün Rengi: Kulaklık Hassasiyeti:108 Konuşma Süresi:20 Ağırlık:48 Bluetooth:Evet Bağlantı Teknolojisi:Kablosuz Malzeme:Plastik Cinsiyet:Unisex

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Çok Renkli
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Jbl Wave 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Siyah

Kulaklık, çevrenin sesini insandan uzaklaşırken bir kişinin kendi ile baş başa kalmasını sağlayan eşyalardan bir tanesidir. Bu özelliği sonucunda kişiler tarafından beğeni ile tercih eden tasarımın pek çok modeli bulunur. Modelleri arasında JBL siyah kulaklık seçeneği öne çıkar. Ürün, özellikleri sayesinde dışarıdan gelen seslerin kısılmasını sağlarken müşterilerin müziğe odaklanabilmesine yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda müzik dinlemeyi seven, müziğe önem veren çok sayıda kişinin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alır. Kulak içi tasarıma sahiptir. Bu özelliği sonucunda ergonomik ve işlevsel bir fonksiyon kazanır. Müşteri memnuniyeti toplar. Siz de müzik keyfinden ödün vermeyen kişiler arasında yer alıyor, ses kalitesine önem veriyorsanız JBL Wave 200Tws kablosuz kulak içi kulaklık siyah satın alabilirsiniz.

  • Ergonomik ve kullanışlı tasarım
  • Suya dayanıklı yapı
  • Ultra hafiflik

Ergonomik JBL 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Siyah

Ergonomik JBL 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Siyah

JBL 200 Tws seçeneği sesin kaliteli bir şekilde müşterilere ulaştırılmasına yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişinin vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alırken müşteri memnuniyeti kazanır. Kablosuz kulak içi kulaklık JBL modeli ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sonucunda kullanışlı ve işlevsel bir fonksiyon kazanan model, çok sayıda müşterilerinin istek ve ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Ultra hafif bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda kullanım sırasında ağırlık gibi müşterilere memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen durumlar görülmez. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün niteliklerinden bir tanesi de şarj açısından sunduğu avantajdır. Uzun bir süre boyunca şarj edilmeye gerek olmayan ürün 20 saate kadar kullanılabilir. Siz de kaliteli bir ses kalitesi ile müzik dinlemek istiyorsanız ergonomik tasarımı bulunan JBL siyah kablosuz kulaklık seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Özel Tasarım JBL Wawe 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Özel Tasarım JBL Wawe 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

JBL Wave 200Tws kablosuz kulak içi kulaklık siyah yorum müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, kolay bir şekilde kontrol edilir. Bu özelliği sayesinde çeşitli aramalardan müzik yönetimine kadar pek çok işlemi pratik ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilir. Bu özelliği sayesinde değişik niteliklere sahip olan, farklı yaş aralığında bulunan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kolay ve pratik kullanım niteliğine sahiptir. Kullanım açısından sunduğu avantaj sonucunda hediyelik eşya olarak da oldukça fazla talep alır. Çift bağlantı özelliği de vardır. Çift bağlantı niteliği sonucunda tasarımlar kulaklar arasında değişiklik gösterebilir. JBL Wave 200Tws kablosuz kulak içi kulaklık siyah kullananlar ürünler sıklıkla tercih eder. Siz de kolay kontrol özelliğine sahip olan, mikrofon detayı sayesinde pek çok görüşmeye imkan tanıyan tasarımı güven içinde temin edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı JBL Wave 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Uygun Fiyatlı JBL Wave 200Tws Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

JBL Wave 200Tws kablosuz kulak içi kulaklık siyah renk seçeneğine sahiptir. Renk özelliği sayesinde pek çok farklı kombin ile rahat bir şekilde kullanılır. Özel olarak tasarlanan ürün müşterilerden büyük beğeni toplar. Aynı zamanda rengi sayesinde kadın ya da erkek fark etmeksizin çok sayıda müşterinin tercihleri arasında kendine yer bulur. Ürün, su geçirmez yapısı sayesinde çeşitleri arasından öne çıkar. Bu özelliği sonucunda banyo gibi su ile temas halinde bulunulan pek çok mekanda kullanılabilirken çeşitli kazalara karşı yüksek düzeyde koruma sağlar. JBL Wave 200Tws kablosuz kulak içi kulaklık siyah fiyat aralığı oldukça geniş bir kitle hitap eder. Siz de siyah renk seçeneğine sahip olan ve farklı kombinlerle kullanılabilen ürünü Trendyol aracılığı ile satın alıp gelişen teknolojinin tadını çıkarabilirsiniz.