JBL Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık - Siyah

1.399 TL

Ürün Bilgileri

JBL Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniöde Satıcı Ünvanı: EMPEROR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334114169500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341141695
    Bu ürün Miniöde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL Under Armour Flash Rock Edition TWS Bluetooth Kulaklık - Siyah • Kablosuz tasarım, sporcuların her antrenmanı en üst düzeye çıkarmasını sağlar. • Spor için yüksek performanslı tasarım. • Biyonik işitme, çevrenizi iki ses teknolojisi olan TalkThru & Ambient Aware ile duymanızı sağlar. • IPX7 ter ve suya dayanıklı • JBL şarj ünitesi • Toplam pil ömrü: 25 saate kadar • Bluetooth • Sport Flex Fit kulak uçları • Alüminyum şarj kutusu

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık

Kulaklıklar karşılıklı konuşma yapmayı sağlayan, müzik dinlemek veya film izlemek için kullanılan sesi dışarıya vermeden direkt kulak içine gönderen küçük hoparlörlerdir. Kablolu ve kablosuz, Bluetooth gibi çeşitleri bulunmaktadır. JBL Under Armour, kulaklık kulak içi kulaklıklarındandır. Uzaktan Bluetooth ile bağlantı sağlanarak kullanılır. Şarj edilebilmesini sağlayan şarj kutuları içerisinde yer alır. Bu şarj kutuları ise modeline uygun kabloları ile şarj edilmektedir. Özellikle araba veya herhangi bir taşıt kullanımı sırasında telefon görüşmesi yapılması gerektiğinde dikkati dağıtmayacak şekilde görüşme yapılabilmesini sağlar. Herhangi bir tutma veya el ile kullanma gereksinimi duyulmamaktadır. JBL Under Armour Bluetooth uzaktan telefon ile bağlantı yapılarak kullanılmaktadır. Telefona gelen aramalara cevap verilip telefonu tutmadan konuşabilmeyi sağlar. Müzik dinlerken herhangi bir kabloya gereksinim yoktur. Kutusundan çıkarılıp telefon ile bağlantısı yapılarak kullanılır.

  • Etkili Ses Sistemi
  • Minimum Yer Kaplama Maksimum Verimlilik
  • Bluetooth Bağlantısı İle Rahat Konuşabilme

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah ile Sorunsuz Kullanım

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah İle Sorunsuz Kullanım

JBL Under Armour Flash Rock Edition tws Bluetooth kulaklık bir kulak içi kulaklığıdır. Bağlantısı kolay olan Bluetooth teknolojisi ile hazırlanmıştır. Kablosuz ve hızlı bağlantı özelliği mevcuttur. Zengin baslar, yüksek ses ve daha kalın Rock için ayarlanmış ses düzeneğine sahiptir. Talk-Thru ve Ambient Aware özellikleri ile kulaklık takılıyken dışarıdaki seslerin duyulabilmesi sağlanmıştır. Talk-Thru teknolojisi müziğin ses ayarını düşürüp konuşma ayarını öne çıkarabilen, gürültü önleyici mikrofonlar bulunmaktadır. Özellikle sporcular açısından set aralarında konuşabilmesi için önemli bir özelliktir. JBL Under Armour Flash Rock Edition tws Bluetooth kulaklık-siyah çeşidi ile şık bir tasarım sunmaktadır. Siyah kulaklık üzerin gold işlemeler mevcuttur. jb.uaflashrockblk ise site içerisindeki ürün kodudur. Ürünün daha kolay bulunabilmesi için kısaltmış harflerden oluşan bir koddur. Ürün son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir.

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah Sayesinde Kesintisiz İletişim

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah Sayesinde Kesintisiz İletişim

Kulaklık kişilerin zevk ve tercihlerine bırakılan teknolojik cihazlardır. Renkleri, modelleri ve çeşitleri farklılık gösterebilmektedir. Hepsinin tek bir amacı vardır. O da sesin dışarıya çıkmasını engelleyerek ortamdaki kişileri rahatsız etmemek veya özellikle araç kullanırken görüşmeler esnasında kaza yapma riskini en aza indirgeyebilmektir. Özellikle Bluetooth kulaklık çeşitleri son zamanlarda revaçta olan ve sıklıkla tercih edilen bir modeldir. JBL Under Armour fiyat bakımından satıcının belirlediği sistem üzerinden hesaplanmaktadır. Ürünün satışa çıkış yılı, teknik özellikleri, sürümü, modeli, yapımında kullanılan malzemeler gibi fiyatı etkileyen birçok neden vardır. Ürünün fiyatı hesaplanarak müşteri alımına sunulmaktadır. Under Armour Flash Edition tws Bluetooth kulaklık-siyah kullananlar ürünü özellikle uzaktan bağlantılı olması sebebiyle seçmektedirler. Under Armour Flash Rock Edition tws Bluetooth kulaklık- siyah yorumları alacak kişilere fikir verme açısından önemlidir.

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah Renk İle Şık Tasarım

Under Armour Flash Rock Edition Tws Bluetooth Kulaklık – Siyah Renk İle Şık Tasarım

Under Armour Flash Rock Edition tws Bluetooth kulaklık- siyah özellikleri bakımından kolay bağlantı yapılabilen Bluetooth özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Daha kalın ses için Rock ayarlı ses sistemi vardır. Talk-Thru ve Ambient Aware ile kulaklığın kullanımı sağlanırken dışarıdaki sesin de duyulabilmesini sağlar. Su geçirmez teknolojiye sahiptir. Aramalar, müzik ve diğer kontroller için sol ve sağ kulak başlıklarının orta düğmeleri kullanılır. 20 saatlik alüminyum kutu ve 5 saatlik pil ömrü bulunur. Kulaklık kutusu içerisinde 3 boyutta antimikrobiyal kulak ucu, Micro-USB girişli şarj kutusu, şarj kablosu ve 3 kanatlı kulak ucu arttırıcı bulunmaktadır. Bluetooth açıkken 5 saate kadar müzik çalma, 5 saate kadar da konuşma süresi bulunmaktadır. Under Armour Flash Rock Edition tws Bluetooth kulaklık- siyah önerileri açısından sıklıkla listelenen ürünler arasındadır.