JBL T125 Tws Kablosuz Kulak Içi Siyah Bluetooth Kulaklık (JBL Türkiye Garantili)

899 TL

Ürün Bilgileri

JBL T125 Tws Kablosuz Kulak Içi Siyah Bluetooth Kulaklık (JBL Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBL T125 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık – Siyah Kablo yok. Zorluk yok. Tamamen kablosuz JBL Tune 125 TWS ile tanışın. JBL Pure Bass ses kalitesi ve renkli tasarımıyla 5.8 mm'lik bir sürücü sayesinde ses açısından oldukça güçlüdür. Zarif tasarımlı taşınabilir şarj kutusuyla birleştirilen kulaklıklar, 32 saat sınırsız müzik keyfi sağlarken, ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımda rahatlık sağlar. JBL Tune 125 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, Siri ve Google Asistan'a tek tıklamayla erişim de dahil, her bir kulaklığın üzerinde uygun şekilde konumlandırılmış sezgisel ve kullanışlı kontroller bulunmaktadır. Dual Connect özelliği ile dilerseniz sadece sağ kulaklığı, dilerseniz sadece sol kulaklığı veya ikisini birden kullanabilirsiniz. Siz nasıl rahat ediyorsanız, JBL T125 TWS size eşlik edecektir. Pure Bass Gücünü Hisset JBL Pure Bass özelliğine sahip 5.8mm sürücüler ile tüm çalma listeleriniz için güçlü bir ses sunar. Hızlı Eşleşme Beklemek için vaktin yok! Kulaklıklarınızı kılıfından çıkarır çıkarmaz, tek bir dokunuşla Android cihazınızla eşleştirilir. Gerçek Kablosuz JBL T125 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ile hareket halindeyken kablosuz yaşamın özgürlüğünü keşfedin. Kablo karışıklığı olmadan müzik dinleyin, çağrılarınızı yönetin ve rahatlığın tadını çıkartın. Ahizesiz Stereo Aramalar Stereo eller serbest aramalar için sezgisel kontroller ve kulaklıkların üzerine yerleştirilmiş düğmeler sayesinde günlük yaşantınızda veya antrenman sırasında çağrılarınızı asla kaçırmayın. JBL Tune 120 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ile bir düğmeye basarak Siri veya Google Assistant ile bağlantı kurun. Tek veya Çift Kulaklık Sol kulak, sağ kulak, iki kulak ? Dual Connect'in gücü, size bir veya iki kulaklıkla sorunsuz bir şekilde müziğin keyfini çıkarma veya arama yapma seçeneği sunar. Ve bir kulaklığı kullanırken diğerini şarj ederek kullanım süresini yükseltebilirsiniz. Daha Uzun Dinle 32 saate kadar pil ömrüyle, tüm gün ve gece boyunca dinleyebilirsiniz. Teknik özellikler · Sürücü boyutu : 5,8 mm Dinamik sürücü · Frekans aralığı : 20Hz - 20kHz · Hassasiyet : 96dB SPL @ 1kHz 1mW · Maksimum SPL : 96dB · Mikrofon hassasiyeti : - 38 dBV / Pa @ 1 kHz · Empedans : 14 ohm · Bluetooth iletilen güç : < 12dBm · Bluetooth iletilen modülasyon : GFSK, ? / 4 DQPSK, 8DPSK · Bluetooth frekansı : 2.402GHz - 2.480GHz · Bluetooth profil sürümü : A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP V1.7 · Bluetooth sürümü : 5.0 · Kulaklık pil tipi: Lityum iyon (85mAh / 3.7V DC) · Şarj kutusu pil tipi : Lityum iyon (850mAh / 3.7V DC) · Güç kaynağı : 5V 1.0A · Şarj süresi (kulaklık ve şarj kutusu): Boştan < 2 saat · BT açıkken müzik çalma süresi : 8 saate kadar · Ağırlık : 73g

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

JBL T125 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Siyah

Zamanın ilerlemesi ve teknolojinin gelişmesi cep telefonlarını hayatın önemli bir parçası haline getirir. Cep telefonlarının insan hayatında bu kadar aktif yer alması beraberinde kulaklık kullanımının da öneminin artmasını sağlar. JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık - siyah JB.JBLT125TWSBLK sahip olduğu özellikler sayesinde müşterilerine yüksek teknoloji ile işlem yapabilme keyfini sunar. JBL T125 TWS zarif tasarıma ve sade bir görünüme sahiptir. Görsel olarak beğeninizi kazanacak bu ürün, ses kalitesi açısından oldukça yüksek performans gösterir. Ürünün kullanımı ise oldukça basittir. Telefonunuz ile kulaklığın eşleştirmesini bir kez yapmanız yeterlidir. Bu eşleşmenin ardında ürünün keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve uzun süreli kullanım imkanı ile favorileriniz arasında yer alacak bu ürünü siz de inceleyebilirsiniz.

  • Ergonomik yapı
  • Şık tasarım
  • Uzun süreli kullanım

Şık Tasarımı ile JBL Kablosuz Kulaklık

Şık Tasarımı ile JBL Kablosuz Kulaklık

JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık - siyah tasarımı ile müşterilerin beğenisini kazanan bir üründür. Müşteriler, bir ürün satın aldıklarında onun işlevsel olması kadar tasarım olarak da şık olmasını beklerler. Tamamen kablosuz olan bu ürün siyah parlak renge sahiptir. Bu sayede günlük kullandığınız spor kıyafetler ve aksesuarlarınız ile uyumludur. Ürünün herhangi bir kabloyu barındırmaması size karmaşadan uzak pratik bir kullanım imkanı sunar. Ürünü kılıfından çıkardıktan sonra tek bir dokunuşla cihazınızla eşleştirebilirsiniz. Bunu bir kez yaptıktan sonra telefonunuz bundan sonraki tüm bağlantıyı otomatik olarak gerçekleştirir. JBL T125 TWS Bluetooth kulaklık siyah ile Siri ya da Google Asistan’a istediğiniz an erişebilirsiniz. Şık tasarımı ve kullanışlı yapısı ile yüksek teknolojinin birçok imkanını barındıran JBL kalitesine erişmek için bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Ses İmkanı ile JBL Kablosuz Kulaklık

Kaliteli Ses İmkanı ile JBL Kablosuz Kulaklık

JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık - siyah kullananlar ürünün ses kalitesinden memnun kaldıklarını ifade ederler. Ürün 5.8 mm’lik bir sürücüye sahiptir. Bu sürücü sayesinde ürün ses açısından oldukça güçlüdür. Spor yaparken, video izlerken, telefon görüşmesi yaparken ya da müzik dinlerken bu ürün size tiz sesleri dahi duyma imkanı verir. Normal koşullarda ürünün her iki kulağa takılması gerekir.JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık ise böyle bir zorunluluğu ortadan kaldırır. Dual Connect özelliği sayesinde müşteriler dilerlerse sadece sağ ya da sol kulaklığı kullanabilirler. Bu durumda bir ürün kulağınızdayken diğer ucu şarj edebilme imkanınız olur. JBL T125 TWS Bluetooth kulaklık bu özelliği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Üstün ses kalitesine sahip bir kulaklık için siz de ürünü satın alabilirsiniz.

Uzun Süreli Kullanım İçin JBL Kablosuz Kulaklık

Uzun Süreli Kullanım İçin JBL Kablosuz Kulaklık

JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık - siyah yorumları incelendiğinde müşteriler ürünün sahip olduğu özelliklerden memnun kaldıklarını ifade ederler. Son teknolojinin birçok imkanını bünyesinde barındıran JBL T125 TWS özellikleri arasında 5.8 mm’lik sürücü boyutuna sahip olması vardır. Kutusu dahil ürünün toplam ağırlığı 73.7 gramdır. Ürün; Bluetooth, dahili mikrofon, JBL Pure bas sesi olmak üzere birçok özelliği bünyesinde barındırır. Müşteriler tarafından büyük bir beğeni ile altı çizilen diğer önemli bir nokta, ürünün kullanım ömrününü uzun olmasıdır. Ürün, bir kez şarj edildikten sonra 32 saate kadar kesintisiz bir kullanım imkanını size sunar. JBL T125 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık - siyah fiyatları ile de uygun bir aralıktadır. Kaliteye uygun fiyatla erişmek için siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.