IKEA IDEALISK Süzgeç

619,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
688,85 TL

Ürün Bilgileri

IKEA IDEALISK Süzgeç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MeeToo Satıcı Ünvanı: TUĞÇE TOMBUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2261155609
    Bu ürün MeeToo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süzgeç Paslanmaz Çelik/Siyah 34X23 Cm Paslanmaz Çelik, Polietilen Plastik Ayarlanabilir Kulplar Sayesinde Birçok Eviyeye Uyar.
  • Plastik Saplar Sayesinde Kepçeyi Evyenin Kenarına Rahatça Bırakabilirsiniz.
  • Bulaşık Makinesine Girebilir.
  • Uzunluk: 34 Cmgenişlik: 23 Cm Üründe Kullanılan Malzeme Geri Kazanımlı Olabilir.
  • Lütfen Çevrenizdeki Geri Kazanım Alanlarını Ve Kurallarını Kontrol Ediniz.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ikea Idealisk Süzgeç

Yemek yemek fizyolojik ihtiyaçlarımızı oluşturur. Sağlıklı ve temiz gıdalar tüketmek her insanın uygulaması gereken bir durumdur. Gıdaları temiz bir şekilde tüketmek için iyi yıkanması gerekir. Bunun için kullanılacak pratik gereçlere ihtiyaç duyulur. 50103755 kodlu ürün bu gereçlerden biridir. Bu ürün, gıdaların temiz bir şekilde yıkanmasını ve oluşan kirli suyun süzülmesini sağlar. Tel süzgeç IKEA ayarlanabilir kupları sayesinde evyenize uygun bir şekilde yerleşir. Bu durum ürünü kullanım sırasında size kolaylık sağlamış olur. Süzgecin malzemesi geri kazanımlı olarak üretilmiştir. Şık ve estetik görünümüyle mutfakta büyük yardımcınız haline gelir. Modelin materyali paslanmaz çeliktir ve dayanıklıdır. Uzun yıllar mutfağınızda kullanacağınız bir ürün olmasıyla tercih edilir. Gıdaların temiz bir şekilde yıkanıp süzülmesini sağlayarak sağlığınızın zarar görmesini önler.

  • Ayarlanabilir kulplar
  • Geri kazanımlı malzeme
  • Paslanmaz çelik malzeme

IKEA Idealisk Süzgeç Özellikleri

IKEA Idealisk Süzgeç Özellikleri

IKEA Idealisk süzgeç özelliklerine bakıldığında ürünün tasarım olarak şık görüntüde olduğu fark edilir. Süzgeç 34 cm uzunluğunda ve 23 cm genişliğinde üretilmiştir. Boyut olarak ve kullanışlılık bakımından ergonomik bir modelidir. Mutfak dolaplarında fazla yer kaplamadan yerini alır. Ayrıca ağır olmadığı için kullanım sırasında kolunuzda ağırlık yapmaz. Ikea süzgeç paslanmaz çeliktir. Sağlığa zarar verecek materyalleri içermemesi ürünün tercih edilmesine öncülük eder. Polietilen plastik kulpları ayarlanabilir özellikte olup kulplar birçok evyeye uyum sağlayacak şekildedir. Süzgecin köşelerinde bulunan plastik saplar yardımıyla kepçe evyenin kenarına kolay bir şekilde bırakılır. Ürün bulaşık makinesine sığar büyüklüktedir ve makinede kolay yıkanır. Süzgeçte kullanılan malzeme geri dönüşümlü olarak kullanılır. IKEA Idealisk kaliteli ve sağlam bir ürün olduğundan uzun yıllar kullanma imkanı sağlar. Süzgecin telleri sıkı olduğu için arasından gıdaların geçmesi kolay olmaz.

IKEA Idealisk Süzgeç Avantajları

IKEA Idealisk Süzgeç Avantajları

Çelik süzgeç IKEA kullanımı kolay olan bir üründür. Gıdaların temizlenmesini sağlayarak oluşan kirli suyun süzülmesini sağlar. Ürünün sahip olduğu teller sıkı olduğu için büyük ya da küçük boyuttaki gıdaların süzülmesi için kullanıma uygundur. Mutfakta pratik bir yardımcı olarak yerini alan süzgeç hafif olduğu için kullanım sırasında zorluk çıkarmaz. Minimal özellikte yapısı sayesinde muhafaza edilmesi kolay bir üründür. Paslanmaz çelik malzemesi sağlığınıza olumsuz bir etki yaratmaz. Ürün kaliteli olduğu için size uzun yıllar eşlik eder. Ikea süzgeci kullananlar ürünün çok fonksiyonlu olduğunu yorumlarda belirtirler. Kullandığınızda karşılaştığınız sonuç sizleri tatmin edeceğinden ürünü ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bir şeyleri yıkamanın eziyet gibi olduğu zamanları geride bırakarak size kolaylık sunan bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Eğer hediye arayışındaysanız bu süzgeç sevdiklerinizi memnun edecek doğru bir karar olur.

IKEA Idealisk Süzgeç Fiyatları ve Yorumları

IKEA Idealisk Süzgeç Fiyatları ve Yorumları

Bir ürün satın alınmak istendiğinde bazı araştırmalar yapılır. Ürünün sahip olduğu özellikler ve kalitesine dikkat edilir. IKEA Idealisk süzgeç fiyatı tüm bu unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bir ürünün ihtiyaca yönelik olması ve beklentileri karşılaması tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Bu süzgeç uygun fiyatıyla mutfakta zaman geçirirken size kolaylık sunması yönüyle dikkat çeker. Ürün yüksek performans göstermesiyle kullanım sırasında memnuniyet sağlar. Gıdaların yıkanarak temizlenmesini sağlayan Ikea Idealisk süzgeç yorumlarına baktığınızda ürünün kullanışlı olduğu ile ilgili birçok paylaşım görürsünüz. Bu durum ürün hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. Ürünü küçük boyuttaki gıdaların yıkanması içinde kullanabilirsiniz. Çok amaçlı kullanım sağladığı için ergonomik tasarıma sahip bir üründür. Kullanımı kolay ve mutfakta yardımcınız olacak olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.