Hobi Eğitim Dünyası Mastermind - Secret Code

460 TL

Ürün Bilgileri

Hobi Eğitim Dünyası Mastermind - Secret Code

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobi Eğitim Dünyası Satıcı Ünvanı: HOBİ EĞİTİM DÜNYASI AKIL VE ZEKA OYUNLARI YAYINCILIK ORGANİZASYON SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0484021366100016 Vergi Kimlik Numarası: 4840213661
    Bu ürün Hobi Eğitim Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mastermind-secret code 2 kişi ile oynanan bir akıl ve zeka oyunudur. Şifre çözen ve şifre koyan diye ikiye ayrılır oyuncular. Şifre koyan 4 adet piyonu rakibin görmeyeceği şekilde oyun kutusuna dizer. Bu oyunda oyunculardan biri rakibin göremeyeceği bir şekilde dizilim yapar, rakibin amacı en kısa bir şekilde rakibinin dizilimini tahmin etmesi gerekir. En hızlı rakip kodları kıran oyuncu oyunu kazanır. Oyunda hedef rakibin gizli renk kodunu kırmaktır. Oyunda 8 farklı renkte 128 adet renk piyonları bulunmaktadır. 48 adette sarı ve kırmızı renklerde küçük piyonlar bulunmaktadır. Şifre çözen oyuncu renk piyonlarını kullanarakrakibin kodunu kırmaya çalışır. Şifre çözen oyuncu renk piyonlarınu oyun düzeneğindeki geniş yuvarlaklara sırası ile koyar. Şifre koyan oyuncu ise oyun düzeneğindeki küçük yuvarlaklara küçük piyonları koyarak karşılık verir. Bu şekilde rakip oyuncunun kodunu en hızlı kıran oyuncu oyunu kazanır. Dizdikten sonra şifre çözmeye çalışan oyun tablosu üzerinde 4 adet tahmini renklendirme yapar. Sonrasında şifre koyan yanlış noktaya koyduğu nokta için küçük kırmızı piyon doğru renk fakat yanlış dizilim içinse beyaz küçük piyon koyar. Çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyen veliler için birebirdir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-7 Kişi
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver