Heroes Kinetik Kum, Büyük Oyun Havuzu, Hayvan Kalıpları, 4 Renk 1 Kg Oyun Kumu, Sihirli Kum

350,98 TL

Ürün Bilgileri

Heroes Kinetik Kum, Büyük Oyun Havuzu, Hayvan Kalıpları, 4 Renk 1 Kg Oyun Kumu, Sihirli Kum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANKAN Satıcı Ünvanı: MANKAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612135928500001 Vergi Kimlik Numarası: 6121359285
    Bu ürün MANKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİNETİK OYUN KUMU 4 RENK - 1 kg (MAVİ - YEŞİL - MOR - PEMBE) BÜYÜK BOY OYUN HAVUZU 8 ADET HAYVAN OYUN KALIBI ANTİBAKTERİYEL ÜRÜN, SAĞLIĞA ZARARLI MADDE İÇERMEZ Kinetik Kum deniz kumu ile oynamanın muhteşemliğini evinize kadar getirecek, hem de dağılmadan kirletmeden! Alın, yoğurun, şekiller oluşturun, üzerine yazılar yazın, tekrar bozun. Denizdeki ıslak kum gibi yapışacaktır ve istediğiniz şekli oluşturacaktır. Kinetik Kum sadece kendine yapışır. Elinize veya diğer yüzeylere yapışmaz! Bu nedenle son derece temizdir. Asla kurumaz! Her zaman ilk günkü gibi eğlenceye devam! İsveç bilim insanları tarafından bulunan Kinetic Sand %98 Deniz kumu, %2 polimerden ve %100 eğlenceden oluşmaktadır. 3 yaş ve üzeri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Kinetik Kum, Büyük Oyun Havuzu ile Mutlu Çocuklar

Çocukların hayal dünyasının gelişiminde onlara yardımcı olacak oyuncakların büyük yardımı vardır. Özellikle küçük yaşta motor becerilerinin gelişmesinde ve sosyalleşme alanlarında onlara eşlik edecek uygun oyuncakların varlığı ciddi fark yaratır. Heroes kinetik kum 796856 seti sayesinde çocuğunuz eğlenirken öğrenebilir, birçok farklı oyun yaratabilir ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilir. Birçok ürünü içerisinde bulunduran Heroes büyük oyun havuzu sayesinde çocuklar aynı anda birçok alanda gelişebilir ve eğlenebilirler. Heroes ürünleri konforlu hizmeti amaçlarken sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesini kullanmaz. Özellikle çocuk ürünlerinde sağlık ve güvenliğin önemli olduğu alanlarda doğru seçimler yapmanız tavsiye edilir. Heroes ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve çocuklarınız için güvenli bir alan oluşturabilirsiniz.

  • 4 Farklı Renk Seçeneği
  • Ele Yapışmaz Antibakteriyel Tasarım
  • Sağlıklı ve Güvenli

Her Çocuğun Hayali Heroes Kinetik Kum

Her Çocuğun Hayali Heroes Kinetik Kum

Heroes kinetik kum 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulur. Bu renkler mavi, mor, yeşil ve pembedir. Çocuklar hayal güçleriyle istedikleri şekilde renkleri kullanabilir ve oyun kalıplarına yerleştirebilirler. Kinetik kumlar yapısı gereği yüzeylere yapışmaz, kirlenme gibi problemler yaratmazlar. Sadece kendilerine yapışkan olan yapısı sayesinde yoğurabilir, şekil verebilir, kalıplara koyabilir, üzerine yazılar yazabilir ve bozup tekrardan oynayabilirsiniz. Kinetik kum, büyük oyun havuzu, hayvan kalıpları, 4 renk 1 kg oyun kumu içeriğine sahip olan bu set sayesinde çocuğunuzun oyun alanında ihtiyaç olacağı birçok ürünü aynı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca kinetik kumlar kurumazlar. Bu özellikleri sayesinde dışarıda kalsalar bile uzun ömürlü kullanım sağlarlar. Temizlik ve hijyen açısından antibakteriyel malzemelerden üretilen bu kinetik kumların temizliği de oldukça kolaydır.

Hijyenik ve Güvenli Heroes Kinetik Kum

Sağlıklı ve Güvenli Heroes Kinetik Kum

Heroes kinetik kum, büyük oyun havuzu, hayvan kalıpları, 4 renk 1 kg oyun kumu içeriği çocukların sağlığı için özel olarak tasarlanır. Kinetic Sand %98 deniz kumu, %2 polimerden ve %100 eğlenceden oluşur. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için uygundur. 4 renkli kinetik kum seçenekleri dışında büyük boy oyun havuzu ve 8 farklı hayvan kalıbı içerir. Farklı kalıplara çeşitli renkler konularak eğlenceli ve canlı oyunlar yaratmak mümkündür. Yumuşak yapısı sayesinde aynı kumu birden fazla kez, birçok farklı oyunda kullanabilirsiniz. Heroes havan kalıpları yunus, deniz yıldızı, kaplumbağa, yengeç ve ahtapot gibi deniz hayvanlarından oluşur. Hayvanları tanırken renklerle hayal gücünü geliştiren çocuklar Heroes büyük oyun havuzu sayesinde eğlenirken öğrenir.

Kinetik Kumla Eğlenceye İlk Günkü Gibi Devam

Kinetik Kumla Eğlenceye İlk Günkü gibi Devam

Kinetik kum, büyük oyun havuzu, hayvan kalıpları, 4 renk 1 kg oyun kumu yorumları çocuklar ve aileler arasında olumlu geri dönüşler alır. Özellikle hayal gücü gelişen çocuklar ve hijyenik kinetik kumlara güvenen aileler oldukça yararlı yorumlar yapabiliyorlar. Kinetik kum, büyük oyun havuzu, hayvan kalıpları, 4 renk 1 kg oyun kumu fiyatı ise bütçeleri zorlamayacak cinstendir. Birçok ürünü bir arada sunan bu kinetik kum seti sayesinde farklı oyunları aynı anda oynayabilirsiniz. Ayrıca geniş renk seçeneği ve farklı hayvan kalıpları sayesinde farklı oyunların oynanması mümkündür. Temiz ve sağlıklı içeriği, konforlu kullanımı ve eğlenceli oyunları sayesinde sadece çocuklar için değil tüm yaş grupları için son derece uygun bir tercihtir. Uzun ömürlü oyunlar için Heroes kinetik kum setine güvenebilirsiniz.