Hellove Slime Oyun Hamuru Slaym Hazır Sılaym 2 Adet Fiyatıdır

89,98 TL

Ürün Bilgileri

Hellove Slime Oyun Hamuru Slaym Hazır Sılaym 2 Adet Fiyatıdır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVMmarketim Satıcı Ünvanı: EMRE İÇCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690502078
    Bu ürün AVMmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun Hamuru Hazır Slime 2 ADET Fiyatıdır Elinizde Stres Atmak İçin Oynayabileceğiniz Hazır Slimedir Özel Kutusunda Gönderilir, Oynadıktan Sonra Kutusuna Konulduğunda Bozulmaz 2 ADET FİYATIDIR. her kutuda 170 gram slime bulunmaktadır 2 kutuda farklı rneko larak size göndeirlecektir

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Paket İçeriği 2'li
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Hellove Slime Oyun Hamuru Slaym 2 Adet

Hellove slime oyun hamuru slaym 2 adet özel kalpli ya da yuvarlak kutu içerisinde gönderilen bir üründür. 2 adet kaliteli slime oyun hamuru ile birlikte müşterinin eline özenle ulaşır. Stres atmak için de tercih edebilirsiniz. Elinize yapışmayan özelliğe sahip bir formül ile tasarlanır. Kullanmadığınız zamanlarda kutusunda muhafaza ederek ömrünü uzatabilirsiniz. Pembe rengine sahiptir ve 5-13 yaş aralığındaki çocuklar için kullanım özelliği bulunur. Mevsimsel geçiş, ortam sıcaklığı ve nem gibi unsurlar oyun hamurunuzun verimliliğini etkileyebilir. Yoğun kıvamlı bir yapıya sahiptir. Kötü bir kokusu olmadığı için kullanım esnasında çocuklarınızı rahatsız etmez. İçerisinde sağlığa zararlı bir unsur yer almaz. Dilediğiniz gibi uzatarak oynayabilir ve farklı şekiller verebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Özel tasarım plastik kutu
  • Stres atma özelliği
  • Ele yapışmayan özel formül

Hellove Slime Oyun Hamuru Slaym 2 Adet ile Eğlenceli Oyunlar

Hellove Slime Oyun Hamuru Slaym 2 Adet ile Eğlenceli Oyunlar

Oyun hamuru slime sayesinde çocuklarınız eğlenceli ve keyifli vakitler geçirebilir. Dokunma ve hissetme becerilerinin gelişmesine oldukça büyük bir etkisi vardır. Dilerseniz siz de gün içindeki stresinizi atmak için kullanım sağlayabilirsiniz. Elinize yapışmadığı için istediğiniz gibi sıkarak rahatlayabilirsiniz. Çocuklarınız ile birlikte farklı şekiller vererek keşfetme özelliğini geliştirebilirsiniz. Duyusal gelişim üzerinde olumlu etkileri vardır. Yumuşak yapısı ile kolay bir şekilde esneyerek sizi memnun eder. Slaym hamur oyunu bütün detayları düşünülerek üretilir. Güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde ve oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz. Tatlı pembe rengi ile ön plana çıkar. Çocuklarınızın gelişim basamaklarını tamamlamasına yardımcı olur. Oynadıkça yumuşayarak istediğiniz akışkan kıvama gelir. Sevdikleriniz için iyi bir hediye seçeneği de olabilir. Kutu ağzını açık bırakmamanız tavsiye edilir. Bu ürün sayesinde oldukça keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Hellove Slime Oyun Hamuru 2 Adet Yorumları

Hellove Slime Oyun Hamuru 2 Adet Yorumları

Hellove marka oyun hamuru ürünü iyi bir sonuç almak için düz zeminde kullanım sağlayabilirsiniz. El yardımı ile kolay bir şekilde şekil verilebilir. Anaokulu dönemine gelen çocuklarınız için kullanışlı ve kaliteli bir oyun seçeneğidir. Beyin ve duyu organları üzerinde oldukça büyük bir rol oynar. Kişi üzerinde keşfetme ve merak duygularını artırması ile bilinir. Çocuğunuz için özgürlük alanı oluşturur. Hayatınızı kolay ve konforlu bir hale getirmek için tasarlanır. Soft pastel renkleri ile oldukça dikkat çeker. Oyuncak kutusu içinde kolay bir şekilde konumlandırabilirsiniz. Kısa zamanda sizin ve çocuklarınızın favorisi haline gelir. Boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için olanak sağlar. 3 farklı renk seçeneği mevcuttur. İsteğe bağlı olarak siz de Hellove slime oyun hamuru slaym 2 adet yorumları kısmından müşteri deneyimleri ve ürün özelliklerine ulaşabilirsiniz.

Uygun Hellove Slime Oyun Hamuru 2 Adet Fiyatı

Uygun Hellove Slime Oyun Hamuru 2 Adet Fiyatı

Hellove slime oyun hamuru slaym 2 adet fiyatı modelin materyal özellikleri, malzeme tedariği, işçiliği ve üretim sürecindeki diğer faktörler göz önüne alınarak belirlenir. Oldukça işlevsel olan bu oyun hamuru uygun fiyatı ile de avantajlı özelliklere sahiptir. Plastik kutusu içine özenle yerleştirerek dilediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Seyahat sırasında ya da siz meşgul olduğunuzda çocuğunuzun sıkılmaması için iyi bir seçenektir. Dilerseniz bu eğlenceli oyuna siz de eşlik edebilirsiniz. Ürün içerisinde 2 adet oyun hamuru olduğu için uzun süreler boyunca oyun saatlerinize eşlik edebilir. Elinize ya da mobilyalarınıza yapışarak rahatsızlık hissi vermez. Bozulmaması için fazla sıcak ortamda bırakılmaması tavsiye edilir. Siz de Trendyol güvencesi ile Hellove marka oyun hamuruna ulaşabilir, ürün hakkında bilgi ve fikir sahibi olarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.